Benim pelvik kemigim yatakta donerken bir de oturup kalkarken aciyor. Onun disinda yok ozel bir baskiKızlar sizde bağa aşağı da hissediyor musunuz bebisleri.
Ben baya vajinamda hissediyorum
Tepistikçe o kadar ağrı sancı yapıyor ki, çıktı çıkacak gibi oluyor.
Sizde nasıl durumlar..
karpal tunnel ( karpal tünel ) sendromu diye arattır internette. yaşadığın bence bu. gebelikte sık oluyormuş. egzersizleri var bi dene bakalım belki iyi gelir.Benim 2 haftadır falan var ama geçmiyor gün icinde de. Sürahiyi tutamıyorum mesela. Elim kavramıyor. Kapanmadığı için. Ama ayağım 3 gündür şiş.
Benim pelvik kemigim yatakta donerken bir de oturup kalkarken aciyor. Onun disinda yok ozel bir baski
[/QUO
Ne güzel..
İlk cocukta benim de yoktu, ama bu kız fena çıktı.
Gerçi o kadar farklılıklar var ki iki hamileliğim arasında.
Oğlum da çok sismistim, aşırı ama, daha 30 haftaliktim, doğuma mi geldiniz diyorlardı hastanede kontrolde
Bunda sismedim, gayet hareketliyim, yürüyüş yapıyorum ama ağrılar ve aşağıda hissetmek fena
Bir de sabahları mide ağrısıyla uyaniyorum..
O neden oluyor bilmiyorum da.
Bakalim bu hafta persembe gidicem 36. HaftaGünaydın herkeseGeçmiş olsun aling . el uyuşması normal bende de oluyordu bi ara özellikle sabah uykudan uyanınca ama çok uzun kalmıyor geçiyordu.
esmeralda5 K kelebek1979 NST ye herşey yolundaysa 35. haftada giriliyor gibi anladım ben. Doğuma yakın mutlaka girersiniz bence.
Ben de pek sevmem ama doktor cok deneyimli doktor oldugu icin kabul ettim, baslarda hic isinamadim ama simdi daha iyiyiz diyebilirim...Tanıdıktan uzak dur
Baktım simdi canim o bilekte diyor. Bir de benm sislikten kapanmiyor gibi sanki. Yani o parmaklardakikarpal tunnel ( karpal tünel ) sendromu diye arattır internette. yaşadığın bence bu. gebelikte sık oluyormuş. egzersizleri var bi dene bakalım belki iyi gelir.
Ben de ilk nst ye 35+2 de girdim. Sonraki 37+2 de olacak galiba.Bakalim bu hafta persembe gidicem 36. Hafta
Ben adada yasiyorum, aman enfeksiyon kaparsin dedikleri icin hic denie girmedim. Cok pismanim. Neden insanlari dinliyorum ki. Bence en iyisini yapiyosunuz. Bende seker var, diyet verdiler. Egzersiz hic yapmadim. Yururken bile zorlaniyorum. Niye yuzmuyosun dediler. Su hastaneden cikayim her aksam ustu bir saat yuzmeye gidicem. Birakmayin bence. Yuzenlerin dogumu da daha rahat geçiyormuşBenimle ayni haftalarda olup denize giren var mi?
Sancim yok ama aşağıda bazen iğne batar gibi oluyor.
Bebek hala hareketli.
17 temmuzda kontrolum var.
En son 9 haziranda doktora gitmiştim, bebegin ve benim kilom cok arttığından diyet verdi.
Diyete elden geldiğince uymaya çalışıyorum. Her gun yüzüyorum ve 10bin adim atıyorum.
Cok mu zorluyorum bilemedim.
İlk hamileligim. Yalancı sancı, kasılma nedir vs anlamıyorum galiba.
Ayy böyle yazinca beni bir heyecan basiyor :) insallah temmuz sonuna kadar sabreder kizim hep 29 Temmuz falan bekliyorumArkadaslar 36. Haftada olanlarimiz var, 37. Hafyaya girmekten fln bahsediyolar. Cok heyecanli 10 gune baslar dogumlar. Tum bebekler sagligiyla gelsin insallah
Oyy gözün aydın canım. Maşallah ona . Allah sizi bür daha ayırmasın hep böle koyun koyuna olunMüjde arkadaşlar..
Benim minik kuzum taburcu oldu...
Haber vermek istedim.
Dua eden destek veren herkese teşekkürü borç bilir yeni dualar beklerim. :)
Çünkü artık yeni telaşlarım var.
Inşallah sizlerin hamilelikleri iyi geçiyordur. Kendinize iyi bakın. .
Gözünüz aydın çok sevindim sağlıkla büyütün inşallahMüjde arkadaşlar..
Benim minik kuzum taburcu oldu...
Haber vermek istedim.
Dua eden destek veren herkese teşekkürü borç bilir yeni dualar beklerim. :)
Çünkü artık yeni telaşlarım var.
Inşallah sizlerin hamilelikleri iyi geçiyordur. Kendinize iyi bakın. .
Bisi olmuyor iki kere bile dolanıyor bazen içiniz rahat olsunHerkese merhaba bende 34+5 de doktora gittim nst ye sokmadılar 2650 gr olmuş kızım çok sakin bir doktorum var bazen bende düşünüyorum acaba fazlamı sakin diye bebeğim kordon dolamış bir kere boynuna sorun yok hareketler de kısıtlama yok rahat ol dedi ama benim kafama takıldı bugün 35+1 haftalığız 20 temmuzda çağırdı tekrar ama ben duramıycam galiba o zamana kadar kordon dolanması kafama takıldı
Yaa teşekkür ederim cevapladığınız için ben çok tedirgin olmuştumBisi olmuyor iki kere bile dolanıyor bazen içiniz rahat olsun
Hayır canım benim kontrollerim ayda 1 di zaten. Temmuzun 2 sinde kontrole gittim. Bir sonraki randevum temmuz 30a denk geliyodu. Bayram olduğu için 28inde gel dedi. Bir aksilik olmazsa ağustos 20 de planlı sezeryan olucam zaten. Bir sıkıntı olmadıktan sonra çok sık çağırmıyor. İlk gebeliğimdede doktorum aynıydı bu şekil ilerledik. Zaten özel cep numarası var. Bi sorun olursa 7/24 arayabaliyorsun hemen müdahale ediyor. Yada bi sıkıntı görürse daha sık çağırıyor muayhaneye.Günaydın :) 28i çok geç degilmi, 4 hafta ediyor. 32den sonra 2 haftada 1 gidecegim ben. Birde aynı şekilde 28dwn sonra dogumda görüşürüz demek 1ay daha sonrası demek degil mi ?
Teşekkür ederim :)Hayır canım benim kontrollerim ayda 1 di zaten. Temmuzun 2 sinde kontrole gittim. Bir sonraki randevum temmuz 30a denk geliyodu. Bayram olduğu için 28inde gel dedi. Bir aksilik olmazsa ağustos 20 de planlı sezeryan olucam zaten. Bir sıkıntı olmadıktan sonra çok sık çağırmıyor. İlk gebeliğimdede doktorum aynıydı bu şekil ilerledik. Zaten özel cep numarası var. Bi sorun olursa 7/24 arayabaliyorsun hemen müdahale ediyor. Yada bi sıkıntı görürse daha sık çağırıyor muayhaneye.
Tesekkur ederim cevabınız için.Ben adada yasiyorum, aman enfeksiyon kaparsin dedikleri icin hic denie girmedim. Cok pismanim. Neden insanlari dinliyorum ki. Bence en iyisini yapiyosunuz. Bende seker var, diyet verdiler. Egzersiz hic yapmadim. Yururken bile zorlaniyorum. Niye yuzmuyosun dediler. Su hastaneden cikayim her aksam ustu bir saat yuzmeye gidicem. Birakmayin bence. Yuzenlerin dogumu da daha rahat geçiyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?