2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlar sizde bağa aşağı da hissediyor musunuz bebisleri.
Ben baya vajinamda hissediyorum
Tepistikçe o kadar ağrı sancı yapıyor ki, çıktı çıkacak gibi oluyor.
Sizde nasıl durumlar..
Benim pelvik kemigim yatakta donerken bir de oturup kalkarken aciyor. Onun disinda yok ozel bir baski

Benim 2 haftadır falan var ama geçmiyor gün icinde de. Sürahiyi tutamıyorum mesela. Elim kavramıyor. Kapanmadığı için. Ama ayağım 3 gündür şiş.
karpal tunnel ( karpal tünel ) sendromu diye arattır internette. yaşadığın bence bu. gebelikte sık oluyormuş. egzersizleri var bi dene bakalım belki iyi gelir.

Bakalim bu hafta persembe gidicem 36. Hafta

karpal tunnel ( karpal tünel ) sendromu diye arattır internette. yaşadığın bence bu. gebelikte sık oluyormuş. egzersizleri var bi dene bakalım belki iyi gelir.
Baktım simdi canim o bilekte diyor. Bir de benm sislikten kapanmiyor gibi sanki. Yani o parmaklardaki
Bogumlarla avuc cakisiyor gibi zaten elimin ayagimin da tipi degisti

Benimle ayni haftalarda olup denize giren var mi?
Sancim yok ama aşağıda bazen iğne batar gibi oluyor.
Bebek hala hareketli.
17 temmuzda kontrolum var.
En son 9 haziranda doktora gitmiştim, bebegin ve benim kilom cok arttığından diyet verdi.
Diyete elden geldiğince uymaya çalışıyorum. Her gun yüzüyorum ve 10bin adim atıyorum.
Cok mu zorluyorum bilemedim.
İlk hamileligim. Yalancı sancı, kasılma nedir vs anlamıyorum galiba.

Ben adada yasiyorum, aman enfeksiyon kaparsin dedikleri icin hic denie girmedim. Cok pismanim. Neden insanlari dinliyorum ki. Bence en iyisini yapiyosunuz. Bende seker var, diyet verdiler. Egzersiz hic yapmadim. Yururken bile zorlaniyorum. Niye yuzmuyosun dediler. Su hastaneden cikayim her aksam ustu bir saat yuzmeye gidicem. Birakmayin bence. Yuzenlerin dogumu da daha rahat geçiyormuş

Arkadaslar 36. Haftada olanlarimiz var, 37. Hafyaya girmekten fln bahsediyolar. Cok heyecanli 10 gune baslar dogumlar. Tum bebekler sagligiyla gelsin insallah
Ayy böyle yazinca beni bir heyecan basiyor :) insallah temmuz sonuna kadar sabreder kizim hep 29 Temmuz falan bekliyorum

Oyy gözün aydın canım. Maşallah ona . Allah sizi bür daha ayırmasın hep böle koyun koyuna olun

Gözünüz aydın çok sevindim sağlıkla büyütün inşallah

Herkese merhaba bende 34+5 de doktora gittim nst ye sokmadılar 2650 gr olmuş kızım çok sakin bir doktorum var bazen bende düşünüyorum acaba fazlamı sakin diye bebeğim kordon dolamış bir kere boynuna sorun yok hareketler de kısıtlama yok rahat ol dedi ama benim kafama takıldı bugün 35+1 haftalığız 20 temmuzda çağırdı tekrar ama ben duramıycam galiba o zamana kadar kordon dolanması kafama takıldı

benımde ağrılarım çoğaldı uyuyamıyorum sağa sola dönmek tam bi işkence.. salı günü randevum var hersey yolundadır inş

Bisi olmuyor iki kere bile dolanıyor bazen içiniz rahat olsun

Günaydın :) 28i çok geç degilmi, 4 hafta ediyor. 32den sonra 2 haftada 1 gidecegim ben. Birde aynı şekilde 28dwn sonra dogumda görüşürüz demek 1ay daha sonrası demek degil mi ?
Hayır canım benim kontrollerim ayda 1 di zaten. Temmuzun 2 sinde kontrole gittim. Bir sonraki randevum temmuz 30a denk geliyodu. Bayram olduğu için 28inde gel dedi. Bir aksilik olmazsa ağustos 20 de planlı sezeryan olucam zaten. Bir sıkıntı olmadıktan sonra çok sık çağırmıyor. İlk gebeliğimdede doktorum aynıydı bu şekil ilerledik. Zaten özel cep numarası var. Bi sorun olursa 7/24 arayabaliyorsun hemen müdahale ediyor. Yada bi sıkıntı görürse daha sık çağırıyor muayhaneye.

Teşekkür ederim :)

Tesekkur ederim cevabınız için.
Insallah saglikla en kisa zamanda hastahaneden çıkar yüzmeye başlarsınız.
Bana kocaman karnimla denize giriyorum diye eleştirici bakışlar atıyorlar ama hiç takmıyorum.
Doktor esime, yorulsa da onlara da acımayın, yedirmeyin, yürütün, yüzdürun demişti. Ama insan yine de korkuyor. Yüzmeye devam edeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…