2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Benim doğum Ağustos son hafta gibi görünüyor şimdilik ama henüz hastane çantası hazırlamadım. Geç mi kalıyorum? Siz kaçta hazır ettiniz çantanızı? Bir de kaçıncı haftadan itibaren kontrollere giderken arabaya koydunuz çantanızı?

Ben 30. hafta gibiydi hazir ettim,ama kontrollere hic goturmuyorum.
Zaten hastane de evime 15 dk uzaklikta.

Canım 30. Haftada hazırladım ben. Ne olur ne olmaz riske atmamak lazım. Kontrollere giderken yanıma almıyorum gerekte duymuyorum. Ama hastane evine uzaksa sen yanına alabilirsin. Hazır olunca kafan rahat ediyor strese girmezsin en azından

Ben 30. hafta gibiydi hazir ettim,ama kontrollere hic goturmuyorum.
Zaten hastane de evime 15 dk uzaklikta.
Çok teşekkür ederim ben bu hafta hemen hazırlayayım en iyisi. Hastane evime 1 saat uzaklıkta maalesef, hazırlayıp arabaya şimdiden koymak benim için en mantıklısı olacak sanırım.

O bakanlar için güzel bir laf söylemek istedim şu an ama neyse günaha girmeyeyim
En çok da kadın kadına yapıyor bunu

Ben 28 de ustunkoru hazırladım geçen hafta bir iki eksiği koydum daha da eksik var ama kapatacağım artık kalan bir iki şeyi de el çantama koyarım. Arabaya da 35 te indiririm diye düşünüyorum

Ben hala hazırlamadım ne zaman hazırlarım bılmıyorum hıc bir şey e halım yok cok sıcak
ben de aynı senin gibiyim... ama en azından hurç, kilitli poşet falan işim vardı neye koysam falan bilemiyordum
en azından hurç aldım ve yıkadım onları...

ya bilmiyoruz ki ben direkt bavula koyarım diye düşündüm, sanki tatile gidiyorum nereye koyuyorsun
Bavul bekleyecek tozlanmaması lazım, bavul kokusunun geçmemesi lazım falan

Off valla iyi ki sizler varsınız da okuyup fikir sahibi oluyoruz yoksa çevremde kimse yok söyleyen zaten olsa da görüşemiyoruz ya

Ben de Perşembe günü doktora gittim. Bana da boynunda kordon var ama sorun yok dedi. Tekrar 16 Temmuz da gideceğim.

Ben hala hazırlamadım. İnsallah hazırlıcam

Çalışmamın son haftası bu hafta bıtınce haftaya başlarım beşik geldı ama hıc bir şey ını yıkamadom oldugu gibi duruyor poşete onları da hafta ya yaparım yanı 38 de anca hazır olur ben kilit posete koymayı düşünüyorum en iyisi o sankı temız temız kokusu da gecmez kalır

benim 37. haftam 16 Temmuz'da oluyor.
Ben de normalde bu hafta son olarak bitirecektim ama 3 gün çalışıp 1 hafta kazanma fikri beni cezbetti.
Çünkü 15 Temmuz tatil

Bende kilitli poşeti nerden alsam diye düşündüm 1 hafta bilemedim, en son gittim hurç aldım o da iyidir ya :)
Artık kısmet..
Daha hastaneyi arayacağım bazıları nevresim takımı falan da istiyorlarmış.

Stres oldum valla

kızlar merhaba, sterilizasyon işlemine başladım :) aşagıdaki iki ürünün tüm parçalarını kaynayan suda 5 dakika kaynatmam yeter mi, veya başka bir yöntemi varmı ? 5dakika kaynamasında mahsur olan parçası varmı ? sormamın nedeni bunların kullanım klavuzunda bununla ilgili birşey göremedim :

Philips Avent SCF157/02 2'li Göğüs Kalkanı
Philips Avent Konfor Tek elektrikli göğüs pompası

Özel hastane mi canım? Onların vermesi lazım değil mi nevresimi, dünya kadar para vereceğiz doğuma

Özel hastane mi canım? Onların vermesi lazım değil mi nevresimi, dünya kadar para vereceğiz doğuma
Özel canım evet, anne için değil de bebek için..
oku oku kafam çorba gibi oldu :) yarın arayıp bir sorayım.

Bir de havlu konusunda kararsız kaldım onu da sanırım hastane verir bence götürmeye gerek yok Eşim götürelim diyor
Zaten hastanede kurutucuda kuruyordur onlar, sıcak işlemden geçtiği için steril olacağını düşünüyorum

Hanımlar size akşamın sorusu ben normalde 75-80 beden sütyen kullanıyordum, emzirme sütyenlerini sizce 80 mi alayım 85 mi?

doğum yaklaştıkça aşırı aşırı sorular kafamda :)

Genellikle ilk doğumda 40. haftayı bekler bebek diyorlar. aslı var mı bu durumun

Direk kaynatma kaynamış suya koy beklet canım

Hanımlar size akşamın sorusu ben normalde 75-80 beden sütyen kullanıyordum, emzirme sütyenlerini sizce 80 mi alayım 85 mi?
:) 80 ya da 85 olup olmayacağına ne kadar kilo aldığına bakarak karar ver canım
Ben normalde 85 b takıyordum aşırı kilo aldığım için 95 ancak oluyor ama kap olarak c aldım bir tane biraz büyük geldi üstten boş kaldı gibi.

Kısaca göğüsünün ne kadar dolduğuna bakıp b - c ye karar ver,
Sırt genişliğinde ise; 80-85 olmasına derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…