2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ben de Perşembe günü doktora gittim. Bana da boynunda kordon var ama sorun yok dedi. Tekrar 16 Temmuz da gideceğim.
Benide 20 Temmuz çağırdı hem nst ye girersin dedi ama kordon dolanması korkuttu beni durabilirmiyim 20 temmuza kadar bilmiyorum sağlıkla gelsinler inşallah

ben bebek için de gerektiğini düşünmemiştim, ben de bi sorayım

B cup büyümedi pek 80 alacağım sanırım, belki arkadan büyütme aparatı takarım

ben bu resimdeki organizerden almıştım bimden onlara ayrı ayrı koydum benim içinde pike ve yastık kılıfı koydum sadece hastaneye sordum istenen başka bir şey yok dediler şimdilik çantamız hazır sağlıkla gelsinler inşallah

Teşekkür ederim, tüm parçalarını kaynamış suya koymam uygun mudur ? Yoksa konulmaması gereken bir parçası varmı ? Pompanın elektrikli kısmı hariç tabiki :)
Evet canım elektrikli kısımları hariç bütün parçalarını söküp kaynamış suya koyabilirsin. Bende öyle yaptım. Su soğuyana kadar beklet daha sonra soğuk suyla iyice durulayup kurutup kaldır. Deterjanla yıkama sakın. Bazı malzemeler kauçuk olduğu için kaynatma esnasında eriyip yamulma yapabiliyor.

doğum yaklaştıkça aşırı aşırı sorular kafamda :)

Genellikle ilk doğumda 40. haftayı bekler bebek diyorlar. aslı var mı bu durumun
Esasında ilk doğum 40 ı beklemez diyr biliyorum büyük kızım 38+ da doğdu. Ablam da ilk doğumunu, oğlunu 38 de doğurdu. Her doğum farklı oluyor tabi bebek gelişimine göre kendi karar veriyo

Bugun Kagan Kocatepe'nin canli yayinina katildim. Gebelik sekeri ve bebegimin iriligi konusunda soru sordum. Masallah tosun gibiymis cocuk diyor Esi de guldu tosuncuk tosuncuk dedi. Dogum seklini degistirir, ikiniz de saglikliysaniz hicbir sorun yok dediler. Icim rahatladi.

Kağan Kocatepe çok rahat adam ya onun videolarını izlemek iyi geliyo. Arada tatlı sert azarlıyo da ama ona yakışıyo

Esasında ilk doğum 40 ı beklemez diyr biliyorum büyük kızım 38+ da doğdu. Ablam da ilk doğumunu, oğlunu 38 de doğurdu. Her doğum farklı oluyor tabi bebek gelişimine göre kendi karar veriyo
Bende oglumu 38 de dogurdum.
Ablam 41 arti..

Bebeklerin ne zaman gelecekleri belli olmaz kızlar siz her şekle hazırlıklı olun. Valiz de beklesin ağzı açık kalsın birşey olmaz sonra acil birşey olunca insanın eli ayağına dolanıyor. Bende bayramda istanbul dan konya ya godocem 36-37 w olucak ins oralarda doğurmam.

E bebek in kargosunda çok şikayet var canım, benimki de en son kayboldu, zor bela para iadesi aldım. Zaten instagramda da son postları yoruma kapatmışlar. En iyisi mağazadan almak..Biz öyle yaptık...
Bende geçen hafta joker’den emzik aldım, dış kabı paramparça geldi. Tekefon aötım, ptt’e gidip geri kargo yapmam lazımmış. Ben zaten dışarı çıkmayım diye akmıştım

Yaaa uyumak umuduyla yataga girdim ama yşne uyku yok
Çok terliyorum. Gece bi uyanıyorum yastık sırılsıklam olmuş. Normal mi veya sizde de oluyormu ? Son 1 aydır her gece aynı.

Çok terliyorum. Gece bi uyanıyorum yastık sırılsıklam olmuş. Normal mi veya sizde de oluyormu ? Son 1 aydır her gece aynı.
Şu an aynı durumdayım çok yorgunum ama uyuyamıyorum terlemekten her yerim pişik oldu ellerimde egzma çıktı o ayrı kaşınıyor oturup ağlayacak hale geldim

Bende sizin gibiyim uyku haram oldu hem tekmeden hemde sıcaktan akşam üzeri uyudum bıraz serın her yer acıkken esiyordu cok guzel son calışma haftam bu hafta bıtsın artık gece uyku yoksa gunduz uyurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…