Günaydın, bölük de olsa ben uyuyorum. havalar iki gündür çok sıcaktı. sıcak zorluyor gerçekten. bugün bulutlu gibi inşallah sabah serinliği ile kalmaz serin gider.
Günaydın.♀gunduz duş almış olsamda yatağa girmeden ılık duş alıyorum ayaklarıma dizden aşağısına soğuk su tutuyorum camacik yatıyorum anca o zaman sabah 7 .ye kadar uyuyorum yoksa maksimum 4 gibi uyanıyorum su içinde kalarak.iki üç gündür ayağıma kaynar su dökülüyor gibi bı sıcaklık geliyor çok rahatsız ediyor
Günaydınlarrr herkese
çok şükür ben rahat uyuyorum ya, cam açık uyuyorum ama belki onun etkisi vardır.
Bir de bu halimle salonda yatıyorum mecbur, uyumadan önce bir saat falan klimayı çalıştırıyorum ki o da serinlesin
Koltuklarda biraz belim ağrısa da uyuyabilmek kadına değer
Günaydınnn. Ben de salonda yatıyorum valla klima da açık sürekli yoksa 1 saat uyumak bile imkansiz cam da acsan esmiyor. Son ayımız artık. Hatta belki son günler. İdare etcez
Günaydınnn. Ben de salonda yatıyorum valla klima da açık sürekli yoksa 1 saat uyumak bile imkansiz cam da acsan esmiyor. Son ayımız artık. Hatta belki son günler. İdare etcez
Klima çarpar diye korkuyorum ya, bir de sesinden rahatsız oluyorum ben.
Cam açık bile uyumaya yeni alıştım eskiden olsa dışardan gelen sesler rahatsız ederdi ama çok güzel alıştım mecbur olunca
Gunayydin. Ben de zar zorr uyuyanlardanim. Bazen ustumu 4-5 kez degistiriyorum yada tuvalete gidiyorum, yada acıkıyorum. 2 3 gundur de uyandigimda elim uyusmus oluyor, hani ustune yatariz ya öyle. Ama ustune de yatmamis oluyorum. Sonra geciyor. Neden bilemedim.
Çok şükür benim ciddi bir uyku problemim yok, ama son iki gündür sabahları ellerim şişmiş oluyor yüzükten anlıyorum. Bugün çıkardım artık.
Karasal iklimde yaşıyor olmak da bu açıdan güzelmiş, nem yok ve hava gündüz ne kadar sıcak olsa da akşam cam açınca epey serin oluyor. Böyle böyle geçireceğiz günlerimizi artık.
Bir de içimden 6 ya da 8 ağustos geçiyordu doğum tarihim, içimden geçene 1 ay kalmış sadece
Gunayydin. Ben de zar zorr uyuyanlardanim. Bazen ustumu 4-5 kez degistiriyorum yada tuvalete gidiyorum, yada acıkıyorum. 2 3 gundur de uyandigimda elim uyusmus oluyor, hani ustune yatariz ya öyle. Ama ustune de yatmamis oluyorum. Sonra geciyor. Neden bilemedim.
Çok şükür benim ciddi bir uyku problemim yok, ama son iki gündür sabahları ellerim şişmiş oluyor yüzükten anlıyorum. Bugün çıkardım artık.
Karasal iklimde yaşıyor olmak da bu açıdan güzelmiş, nem yok ve hava gündüz ne kadar sıcak olsa da akşam cam açınca epey serin oluyor. Böyle böyle geçireceğiz günlerimizi artık.
Bir de içimden 6 ya da 8 ağustos geçiyordu doğum tarihim, içimden geçene 1 ay kalmış sadece
ben de var ödem oluyor sanırım ya.
Sadece sol elim çok kötü oluyor hatta sol elimde orta parmağım, kapatırken acıyor resmen elimi ama geçiyor sonrasında
Artık olcak o kadar
Az önce bu moddaydım hanımlar, tuvalete gidince peçetede kan gördüm iki damla. Önden mi arkadan mı geldi bilemedim. Lafa gelince ahkam üstüne ahkam keserim ama daha oramdan buramdan haberim yok. Neyse, sağlık ocağına gittim, bebişimin kalp atışına falan baktık. Şu an hastaneye gitmiyorum ama ister istemez bi endişe yaptım. Örtüsünün rengiymiş, havlusunun nakışıymış, hepsi önemsiz kaldı bi anda. Allah yüreği endişeden dolayı pırpır eden tüm hamile kardeşlerime yardım etsin. 2 gün sonra randevumuz var bakalım.
Seker icin muhakkak gidin, lutfen riske atmayin. Tansiyonunuzu da saglik ocaginda bir eczanede olcturebilirsiniz. Benim de ayaklarim hep şişiyor . Yine de doktorla gitmek de fayda var. Ikizlerde farkli kontroller lazim geliyor olabilir. Hepsi bir yana detayli ve seker testi gerekli testlerden.
tansiyonla alakalı bir sıkıntı var gibi. ölçerek takip yapmalı. tuzsuz yiyin bol su için ayaklarınızın altına yastık koyarak uzanın. tansiyon yüksekse erken doğum ve preeklamsi yönünden izlenmesi şart
Öncelikle bebekleriniz hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız. Doktor beni 31 den sonra haftalık çağırmaya başladı. El ve ayakların şişmesi odemden veya tansiyondan olabilir. Tansiyonunuz düzenli kontrol ettirmelisunuz. Bir doktorum limonlu su iç demişti. İçiyorum çok iyi geliyor. Sizin için sorun olmayacaksa yürüyüş yapın ama kendinizi yormadan. Benim şeker üç gebeligimde de oldu şimdi diyet yapıyorum yüzde yüz uymasamda yapıyorum.
Kizlar teşekür ederim tavsiyeleriniz icin
Devleteki doktorum gerek bulmadi seker testini aslinda ozele gidiyorum 2 hafta sonra muaneye gidecem ozaman şeker testi yapabilir
Tuzu azaltmişim ayaklarim hala şis ama yuruyuş yapinca daha kotu oluyo
Bundan bi hafta once tansiyonumu olcturdum 12 7 ye cikti normal dedi hemşire
Bide saglik ocaginda protein testi ve şeker testi yapiliyor mu
Az önce bu moddaydım hanımlar, tuvalete gidince peçetede kan gördüm iki damla. Önden mi arkadan mı geldi bilemedim. Lafa gelince ahkam üstüne ahkam keserim ama daha oramdan buramdan haberim yok. Neyse, sağlık ocağına gittim, bebişimin kalp atışına falan baktık. Şu an hastaneye gitmiyorum ama ister istemez bi endişe yaptım. Örtüsünün rengiymiş, havlusunun nakışıymış, hepsi önemsiz kaldı bi anda. Allah yüreği endişeden dolayı pırpır eden tüm hamile kardeşlerime yardım etsin. 2 gün sonra randevumuz var bakalım.
Ben sanırm 5 aydır falan yüzük takmiyorum. Takamiyorum daha doğrusu. Eskisehirde 4 sene yasadim universitede ve evet. Yazın bile yorganla uyurduk suan izmirdeyim ve yaniyoruzn