2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Günaydın kaç gecedir sivrisinek yüzünden uyuyamıyorum sabah 4 ile 9 arasında ancak işte bölük porcuk gün içinde de sıcaktan uyunmuyor klimam yok maalesef. Bir de kalp çarpıntım oluyor sık sık böyle bisi yaşayan var mı. Gebelikten önce anksiyete bozukluğum vardı aceba o tarz bir atak mı diyorum ama benzemiyor da bir bakıyorum kalbim yerinden çıkacak

Belki buyuk tuvalet yuzundendir. Kabizlik varsa ya da cok acı yediyseniz olabilir belki. Gecmis olsun.

sivrisinek ilacı takın şükür onun çaresi var bugün de çooook sıcak

Ben de sen gibiydim ahkam kesmekte. Hatta evde doğurcam diyordum. Bütün cesaretim kan görünce gitti feleğim şaştı. Öyle oluyor insan. Ya bebeğe bir şey olursa diyorsun, sonra ya bana bir şey olursa diyorsun panikler panikler...

doğru diyorsun.. ama ani bir panik halinde kendimi sakinleştirme çabamı görmüş oldum. yani kendi kendime "sakin ol, her şey yoluna girecek, şimdi şunu şunu yapalım" diyor olduğumu ve yükselen adrenalinin bedeni nasıl ele geçirdiğini fark ettim. özellikle de bu süreçte yalnız başına olan hamile arkadaşlar; melekler hep yanımızda olsun

Çok teşekkürler şimdilik gözlemliyorum kendimi, büyük ihtimal arkadan sıkıntı oldu
Kan olduguna emin misiniz,arkadan diyorsaniz.
Bende de gecen aynisi oldu sonra demir ilaci kaynakli oldugunu fartkettik.

Siz de kullaniyorsaniz oyle bir durum da olabilir belki

Guldurdunuz beni yahu, cok yasayin, cok tatlisiniz
Dogum da baya bir kan goruyoruz, normal dogum yapacaklarin haberi olsun da, bosuna adrenalin tavan yapmasin

Canim bende de hep carpinti olur, ben alistim artik.
Anksiyeteden olabilir de, ama sicaklar ve hamilelikten de olabilir.

bu arada arkadan da gelmiş olabilir, benim basurlar çıktı bazen kan görüyorum peçetede. tekrar geçmiş olsun. o adrenalin mümkünse şimdi değil doğumda gelsin heyecanla işimizi kolaylaştırsın. İyileşmemize yardımcı olsun.

Kan olduguna emin misiniz,arkadan diyorsaniz.
Bende de gecen aynisi oldu sonra demir ilaci kaynakli oldugunu fartkettik.

Siz de kullaniyorsaniz oyle bir durum da olabilir belki
günde 2 demir hapı içiyorum, iron man gibi oldum hamile kalmadan önce de benzer problemim vardı, herhalde o nüksetti. yine de doktora söyleyeceğim 2 gün sonra.

Guldurdunuz beni yahu, cok yasayin, cok tatlisiniz
Dogum da baya bir kan goruyoruz, normal dogum yapacaklarin haberi olsun da, bosuna adrenalin tavan yapmasin

çok teşekkürler gülüp şakaya vurmadan günler geçmiyor ki. bi de aylardır kan man görmemiştim. işin en güzel kısımlarından biri de şu adetlerden kurtulmak oldu.

Kızlar 32.haftanın sonunda doktor kontrolüm var nst ister mi sizce?

Anladığım kadarıyla terleme konusunda tek degilim :) Genelde olan bir durum. ama özellikle şu yaz sıcaklarında zorluyor iyice. Nedenini bilen varmı, yani hangi hormon acaba terletiyor :)

Ben de normalde özel muayenehaneye gidiyorum ama rapor almak icin ozel hastaneye gittim. Doktorum
Bi kagit yazmisti.
Direkt sekreterlikten yazdılar hic doktorun yanina bile girmedim.
Bende bugün özel bir hastaneye gidicem umarım bana da randevu açmadan rapor veririler bakalım

Ben sanırm 5 aydır falan yüzük takmiyorum. Takamiyorum daha doğrusu. Eskisehirde 4 sene yasadim universitede ve evet. Yazın bile yorganla uyurduk suan izmirdeyim ve yaniyoruzn

Yaa :) Son yıllarda yorganla uyumasak da balkonda filan üşüyebiliyorsun hala Off İzmir çok fenaymış hakkaten ve 20 temmuzdan sonra geliyormuş esas sıcaklar denilene göre Allah sabırlar versin..

Ben beko kullanıyorum fırından gayet memnumum 2019 model work ocaklı set üstü de

Yaa :) Son yıllarda yorganla uyumasak da balkonda filan üşüyebiliyorsun hala Off İzmir çok fenaymış hakkaten ve 20 temmuzdan sonra geliyormuş esas sıcaklar denilene göre Allah sabırlar versin..
ızmırdeyım, sıcaktan ne yenıyor, ne uyunuyor...
Kılo verdım hamıle halımle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…