2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Toplam da 11 kilo almışım son ay cok alınır mı kı
Ben 13 kilo aldım. Doktorum da muhtemelen en fazla 15 le falan tamamlarsın dedi. Sorun yok dedi. Ama sanırım kişiye göre değişiyor. Kimisi kilo veriyor son ay. Kimisi de çok aldım diyor. Ben nasılsa sonuna geldik diye düşünüyorum ve açıkçası hiç umursamıyorum l

Yaa :) Son yıllarda yorganla uyumasak da balkonda filan üşüyebiliyorsun hala Off İzmir çok fenaymış hakkaten ve 20 temmuzdan sonra geliyormuş esas sıcaklar denilene göre Allah sabırlar versin..
Yaa. Ben 2013 te ayrıldım ordan. O zamanlar serindi yani çok güzeldi. Evden çıkmamak en doğrusu. Klimasız o bile zor. Ya da evin havadar olması lazım. Önümüzdeki birkaç gün 3-4 derece düşecek görünüyor sıcaklar ama sonra yine artışta.

Aaaa çok sevindim benimle aynı doktora giden birisini bulmaktan :) Nuri beye ilk trimester detaylı için gitmiştim, ikincide de gidecegim. daha randevu almadım, çünkü daha 2 haftam falan var gitmek için :) eşleri içeri alması çok iyi, dedimya tek başına gitmek istemiyorum. video kaydına izin vermesi de ayrı bir güzellik, bunu aklımda tutayım. yani odaya girince video'yu açıyorsunuz ve herşeyi kaydediyorsunuz :)
bende Habibe Hanım'ı tesadüfen buldum, bir ön araştırmam fazla olmadı. Nuri Bey'i de kendisi önerdiği için gittim :)
altunizade acıbadem'demi dogum yapacaksınız ?
[/QUOTE]
Ben de riskli olduğum için tüm takibimi Nuri Bey e yaptırıyorum. Ama benim daha
Ekim de nasipse inşallah. Sen hayırlısıyla doğurunca benimle de paylaşır mısın doğum nasıl geçti diye.

Ben de riskli olduğum için tüm takibimi Nuri Bey e yaptırıyorum. Ama benim daha
Ekim de nasipse inşallah. Sen hayırlısıyla doğurunca benimle de paylaşır mısın doğum nasıl geçti diye.
[/QUOTE]
tabiki yardımcı olmak istrim ama Nuri Bey benim takip doktorum degil sadece detaylı ultrasonları ona yaptırdım. Aynı hastanede Habibe Hanım var, ona gidiyorum.

Selam kizlar yorumların hepsini okuyamadım zira yorgunluktan ölmek uzereyim cumartesi taşındım hayırlısıyla iş bitmiyor baya kolayladik sayılır ama annemler yarın gidiyorlar dagouma yakın yine gelecekler. Eşim bu hafta izinli yavaş yavaş kalanı yaparız artk.. eğilip kalkamıyorum 1 iş yapıyorsam 3 dinleniyorum. Hafta sonu da inşallah doğum çantamı hazırlamayı planliyorum evin işini baya rayına koyarsam ilk iş onu hazırlamak olcak. Sıcaklardan bahsetmişsiniz ben bı mersinli olarak Ankara'da valla üşüyorum bile geceleri küçük kızın doğumuna Mersin e gitmiştim o zaman Diyarbakır'da yaşıyorduk ve Dr sikintisi vardı izne çıkınca annemlerin yanına gitmiş doğumu da orda yapmıştım kızım temmuz doğumlu son zamanları nefes alamıyordum, yürüyüş yapmam lazım die evden çıkıyor daha sokağın sonuna gelmeden geri dönüyordum ki bunu da gece serinlikte yapıyordum güya gündüz klimanın altından kıpırdamıyor dün, kızım da doğduğu gibi klimada büyüdü mecbur. Bu sefer eşim yine Mersin'de yap dedi ama yok benim gözüm kesmedi taa başından beri hiç biyere kipirdayamam dedim gitmedim Dr umdan da memnunum zaten gerek duymadim, burda serin serin takılıyorum. Sıcaktan şikayetçi olanlar nerelerde yaşıyorsnz

Ben de Ankara'da oturuyorum ve şu an eriyorum sıcaktan terden

Ben de Ankara'da oturuyorum ve şu an eriyorum sıcaktan terden
Utanmasam cami kapatcam canım ki sabaha karşı yapıyorum da diğer evim bu kadar serin değildi ama burası püfür püfür esiyor maşallah karşılıklı acinca

Utanmasam cami kapatcam canım ki sabaha karşı yapıyorum da diğer evim bu kadar serin değildi ama burası püfür püfür esiyor maşallah karşılıklı acinca
Ben normalde sıcağı severim yazın bunaldığımı hatirlamam ama bu hamilelik beni mahvetti otururken bir şey yok ne zaman yatıyorum ayaklarımın altına kadar terliyorum

Çok sıcak gerçekten yaz hamileliği zormuş benim diğerleri kış şubat doğumlular ne rahat misin. Terden yatamiyorum gece uyumayinca gündüz halim kalmıyor soğuk suyla yikansamda o anlık sonra yine aynı

Çok sıcak gerçekten yaz hamileliği zormuş benim diğerleri kış şubat doğumlular ne rahat misin. Terden yatamiyorum gece uyumayinca gündüz halim kalmıyor soğuk suyla yikansamda o anlık sonra yine aynı
Aslinda yazın bebek için daha ii evet hamilleik zor ama evin içi serin oluyor dışarıya nazaran çok zorlanmiyorsun banyosu vs kolay oluyor kış gelene kadar bebek azcik toplarnanmis oluyor zaten kişi evde geçiriyoruz genelde ve diğer yaza tam iyi oluyor 1 yaş civarı olması. Bnm kızlar mayis ve temmuz doğumlu , Mayıs doğumlu olanı o yaz denize sokmuştum mesela rahat da geçmişti, diğeri 1 yaşında tanıştı denizle.bu da smdi Ağustos başı hatta bana öyle geliyor ki temmuz sonu bile doğabilir bgnlerde öyle bı his oluştu neden bilmiyorum. Bu seneyi atlatrsak seneye rahatız gözüyle bakıyorum... Okul (1.sinif) muhabbeti tek korkum...

Bende kış ı sevdim ya yaza kadar büyümüş oluyorlardı ele avuca geliyorlardı. Şimdi dediğin gibi okullar başlıcak sıcaklar ayrı okula git gel küçük bebekle 3 çocuk düşününce bile terliyorum rabbim yardımcımız olsun.

İşte aynı ben günde 3 kere suyun altındayım ılık felanda değil bildiğin soğuk su ama 2 dk sonra yine aynı 5 gecedir 2 3 saat uyuyorum o da bölük pörçük ama sabahta uykum olmuyor normalde uykuya çok düşkünümdür son zamanlarda esnemiyorum bile insanlıktan çıktım ben artık

Oh hadi gözün aydın. Biz Ata'da ev bulamadık. Bulduğumuz evlere 6., 7. Sıraya veriyorlar yoğun bir talep var. Bu gidişle doğurcam
Yavaş yavaş dikkat et dinlen. Ben biraz yorulsam fena ağrı yapıyor korkuyorum.

Kızlar benim karnım aşağı indi sanırım. Ben bugün hissettim indiğini ama üstüne düşmedim. Eşim ve ablam da karnın aşağıda senin dediler. Doğum yakın mı yani korkuyorum. Hayır hiçbir şeyi hazırlamadım da. Filmlerdeki gibi temiz çarşaf hazırlayın diye bağırıcam sanırım en iyisi yarın hazırlayım hepsini

Ben de daha hazırlamadım ama herkes daha karnın yukarıda diyor bana. 40 i görmesem bari sıcaklarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…