2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
İnşallah gönlüne göre bı yer bulup taşınırsin cnm hayırlısıyla, bnde tasinamadan bu hengamede doguracam diye korkuyordum valla. Smdi yavaş yavaş yerleşmeye çalışıyorum dedigin gibi ağrım oluyor yoruluyorum da, geçen sene Ankara'ya ilk çocuklar yoktu eşimle bir günde yerleştik gece otobüse bindim döndüm ertesi gün de ise gittiydm bnm tayin daha çıkmamıştı da hey gidi smdi nerdeee bak smdi yataktan zor kalkıp yürüyorum

Benim de o eski halimden eser yok şimdi
Sağdan sola dönmek için kara kara düşünüyorum

Aynen bende kaç gündür sıcaktan nefes bile alamıyorum Ankaranin neresinde üşüyorsunuz
Eryaman ben mersinliyim usumem çok normal üşüyorum demiyelim de terlemiyorum da yani gayet rahat bnm icin şuan, bizim oranın nisan mayıs ayları böyledir anca

Amin cnm, bnm de 3. 4 ve 6 yaş ötekiler huniyi kafama takip gezcem bu sene

Gunaydınn. Bugün 36+0. Çantamı hazırlamaya kararlıyım en azından temel ihtiyaclari koysam iyi olacak. Dun saglik ocagindan aradilar. 10 dk boyunca telefonda doğumla ilgili bilgi verdiler. Dogum yapinca arayacakmisiz.

Günaydın, sağlık ocağından arayan soran yok beni :) herkesi korku sarmış şu işimi halletmeden doğurursam diye... bendeki farklı açıköğretimden iki yıllık bölüm okuyordum hobi olarak son 1 sınavı kalmıştı ya ona girmeden doğurursam diye korktum baya. şükür dün girdim de rahatladım. ama hem sıcak hem ders çalışmak bu halde çok zor. İnşallah mezun olucam enerjim olsa DGS ye de girecektim de ağustosun başındaymış gözüm hiç yemedi. E-bebek internet sitesi çökmüş bu arada. en son ben alış-veriş ettim sanırım sonra da çöktü. hala da oradan gelmeyen kargom var. ama küçük parça birşey.

benim de SMMM sınavım var bu hafta sonu son bir dersim kalmıştı fakat giremeyeceğim sanırım

herkese Günaydın kızlar

Bugün şok içinde uyandım, ellerim bir ödem yapmış ki gece resmen sevimli canavar eli
tam bir saat buz tuttum ikisine de
var mı aranızda yaşayan, genelde ayaklarda olur çok şükür ayaklarımda yoktu ama ellerimmm

ayakta az var benim elde yok

Günayydın
Benim uyandigimda elim uyusmus oluyor, birde ayak tabanimin alti aciyor. Evde dolaniyorum geciyor. Gun icinde olmuyor pek, genelde hep sabah. zaten gece cok zor geciyor, sabaha sasirmamali.
Beni suana kadar en cok zorlayan gebelik sekeri oldu

Benim de var ellerimde. Tum gun geçmiyor

ayakta az var benim elde yok

gece çok şükür bende şu an normal, bir de çalışıyorum klavye bile kullanamadım

Bnde 2.unv kapsamında AUZEF çocuk gelişimi okuyorum 3 gün snra finallerim var ama kitabı eline alabilene aşk olsn

Günaydınlar :) Nefis bir gece uykusu uyumuşum, şoklardayım Hatta yataktan kazınarak kalktım normalde yatmak eziyet oluyor bir süre sonra.
Keşke doğuma kadar böyle devam etse

Aa demek aynı yıllarda Eskişehir'de üniversitedeymişiz Ah özlediğim yıllar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…