Oh hadi gözün aydın. Biz Ata'da ev bulamadık. Bulduğumuz evlere 6., 7. Sıraya veriyorlar yoğun bir talep var. Bu gidişle doğurcam
Yavaş yavaş dikkat et dinlen. Ben biraz yorulsam fena ağrı yapıyor korkuyorum.
İnşallah gönlüne göre bı yer bulup taşınırsin cnm hayırlısıyla, bnde tasinamadan bu hengamede doguracam diye korkuyordum valla. Smdi yavaş yavaş yerleşmeye çalışıyorum dedigin gibi ağrım oluyor yoruluyorum da, geçen sene Ankara'ya ilk çocuklar yoktu eşimle bir günde yerleştik gece otobüse bindim döndüm ertesi gün de ise gittiydm bnm tayin daha çıkmamıştı da hey gidi smdi nerdeee bak smdi yataktan zor kalkıp yürüyorum
İnşallah gönlüne göre bı yer bulup taşınırsin cnm hayırlısıyla, bnde tasinamadan bu hengamede doguracam diye korkuyordum valla. Smdi yavaş yavaş yerleşmeye çalışıyorum dedigin gibi ağrım oluyor yoruluyorum da, geçen sene Ankara'ya ilk çocuklar yoktu eşimle bir günde yerleştik gece otobüse bindim döndüm ertesi gün de ise gittiydm bnm tayin daha çıkmamıştı da hey gidi smdi nerdeee bak smdi yataktan zor kalkıp yürüyorum
Eryaman ben mersinliyim usumem çok normal üşüyorum demiyelim de terlemiyorum da yani gayet rahat bnm icin şuan, bizim oranın nisan mayıs ayları böyledir anca
Bende kış ı sevdim ya yaza kadar büyümüş oluyorlardı ele avuca geliyorlardı. Şimdi dediğin gibi okullar başlıcak sıcaklar ayrı okula git gel küçük bebekle 3 çocuk düşününce bile terliyorum rabbim yardımcımız olsun.
Gunaydınn. Bugün 36+0. Çantamı hazırlamaya kararlıyım en azından temel ihtiyaclari koysam iyi olacak. Dun saglik ocagindan aradilar. 10 dk boyunca telefonda doğumla ilgili bilgi verdiler. Dogum yapinca arayacakmisiz.
Günaydın, sağlık ocağından arayan soran yok beni :) herkesi korku sarmış şu işimi halletmeden doğurursam diye... bendeki farklı açıköğretimden iki yıllık bölüm okuyordum hobi olarak son 1 sınavı kalmıştı ya ona girmeden doğurursam diye korktum baya. şükür dün girdim de rahatladım. ama hem sıcak hem ders çalışmak bu halde çok zor. İnşallah mezun olucam enerjim olsa DGS ye de girecektim de ağustosun başındaymış gözüm hiç yemedi. E-bebek internet sitesi çökmüş bu arada. en son ben alış-veriş ettim sanırım sonra da çöktü. hala da oradan gelmeyen kargom var. ama küçük parça birşey.
Günaydın, sağlık ocağından arayan soran yok beni :) herkesi korku sarmış şu işimi halletmeden doğurursam diye... bendeki farklı açıköğretimden iki yıllık bölüm okuyordum hobi olarak son 1 sınavı kalmıştı ya ona girmeden doğurursam diye korktum baya. şükür dün girdim de rahatladım. ama hem sıcak hem ders çalışmak bu halde çok zor. İnşallah mezun olucam enerjim olsa DGS ye de girecektim de ağustosun başındaymış gözüm hiç yemedi. E-bebek internet sitesi çökmüş bu arada. en son ben alış-veriş ettim sanırım sonra da çöktü. hala da oradan gelmeyen kargom var. ama küçük parça birşey.
Bugün şok içinde uyandım, ellerim bir ödem yapmış ki gece resmen sevimli canavar eli
tam bir saat buz tuttum ikisine de
var mı aranızda yaşayan, genelde ayaklarda olur çok şükür ayaklarımda yoktu ama ellerimmm
Bugün şok içinde uyandım, ellerim bir ödem yapmış ki gece resmen sevimli canavar eli
var mı aranızda yaşayan, genelde ayaklarda olur çok şükür ayaklarımda yoktu ama ellerimmm
Günayydın
Benim uyandigimda elim uyusmus oluyor, birde ayak tabanimin alti aciyor. Evde dolaniyorum geciyor. Gun icinde olmuyor pek, genelde hep sabah. zaten gece cok zor geciyor, sabaha sasirmamali.
Beni suana kadar en cok zorlayan gebelik sekeri oldu
Ayaklarımı yukarıda tutup uyuyorum ve camdan esinti geliyor belki bu yüzden problem yaşamadım
Günayydın
Benim uyandigimda elim uyusmus oluyor, birde ayak tabanimin alti aciyor. Evde dolaniyorum geciyor. Gun icinde olmuyor pek, genelde hep sabah. zaten gece cok zor geciyor, sabaha sasirmamali.
Beni suana kadar en cok zorlayan gebelik sekeri oldu
Günaydınlar :) Nefis bir gece uykusu uyumuşum, şoklardayım Hatta yataktan kazınarak kalktım normalde yatmak eziyet oluyor bir süre sonra.
Keşke doğuma kadar böyle devam etse
Yaa. Ben 2013 te ayrıldım ordan. O zamanlar serindi yani çok güzeldi. Evden çıkmamak en doğrusu. Klimasız o bile zor. Ya da evin havadar olması lazım. Önümüzdeki birkaç gün 3-4 derece düşecek görünüyor sıcaklar ama sonra yine artışta.