2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
36 dan sonrası normal kabul ediliyormuş. Dun gece bende de sancılar olunca bugun iste cantayi toplamaya karar verdim bi de dedim
Dogurcam.
her an patlayacak bomba gibi beklemedeyiz. korku yoktu nedense bende de yavaş yavaş başlayacak galiba. dayanabilirsem sıkıntı değil de ilk olacak ya nasıl olacak insan bilemiyor. bi de maskeyle mi doğum yapıcam onun derdindeyim baya bunaltıyo maske beni

Adet sancısı gibi sancım var doğuracak mıyım acaba artacak daha bu sancılar da Allah dayanma gücü versin
37. Hafta artık yavaştan yeşil ışık yanıyor, biz de görürüz inş

Maskeyle doğum yapılacağını sanmıyorum, zaten nefes çok önemli, hem bebiş beni maskeli görürse tanıyamaz şimdi

Bnde 2.unv kapsamında AUZEF çocuk gelişimi okuyorum 3 gün snra finallerim var ama kitabı eline alabilene aşk olsn
Bende 2.üniversite kapsamında çocuk gelişimi okuyorum. 3 dersi zar zor bitirdim. 4.ye gözüm kesmiyor. Bende skolyos da var sabit durup ders çalışmak bana çok büyük işkence. Sırt bel omuz ağrısı mahvediyor. Gece de uyku yok. Evi toparlamam lazım daha agustosun ortalarında taşınma durumum var. Sonrası da doğum. Allahım yardımcımız olsun

Günaydın ben de günlerdir 3 saat uyku ile ayaktayım bugün cebellesmeden uyuyakalmam ve bölük de olsa 6 saat uyumuş olmam hediye gibi geldi

Günaydın,benimde sağ elimde oluyor sabahları şişlik sonra geçiyor,hep yattığım için ayaklarda sıkıntı yok,erken doğum yapan 1arkadaş vardı benimde bildiğim,benim doğumumda erken olacak kanamalı geçiyor previadan dolayı

Adet sancısı gibi sancım var doğuracak mıyım acaba artacak daha bu sancılar da Allah dayanma gücü versin
Haftan ileride ya canım artık normal bu ağrılar,korkma hemen doğurulmuyor Allah kolaylık versin

Bir de ilk ya bizim. Nasil anlicaz diyorum
Doktora. Baslayinca anlrsin diyo
aynı şeyi ben de düşünüyorum. Azcık bir sancım olsun ay diyorum bugün artar mı bu sancı...
Hayır daha var en azından Temmuz sonuna kadar sabretse kızım

ben de ilk defa oldu bugün tüm elimde hafta sonu sadece sol elimde orta parmak çok şişmişti

bugün ilk defa olunca hemen buz falan tuttum sanki kendi haline bıraksam geçecek gibi değildi

Bana da oluyor son bir haftadır arada bir de bacak arama yastık koymadığım günlerde sabah uyanınca vajınam da ağrı hissi ile uyanıyorum bu da normal sanırım

Bir de ilk ya bizim. Nasil anlicaz diyorum
Doktora. Baslayinca anlrsin diyo
valla anlaşılıyor merak etme
ben de ilk defa oldu bugün tüm elimde hafta sonu sadece sol elimde orta parmak çok şişmişti

bugün ilk defa olunca hemen buz falan tuttum sanki kendi haline bıraksam geçecek gibi değildi
benim bi kaç saate geçiyor geçmezse iyi fikir buz tutmak,ay hatta buzun içine girmeksıcak basıncada aklıma gelen

Dr bana Squat perine masajı yapmaya başlayabilirsin merdiven in cık dedi normal doğumu kolaylaştırdığını fakat 40 beklemeyeceğini söyledı ama ben korkuyorum ya zaten gelişimi önde 2 hafta sankı bunları yapsam daha erken gelecek gibi hissediyorum korkuyorum biraz siz yapıyor musunuz

Doktor tam birşey demedi bana ama haftada 1 görecek zaten, bi de ani şunlar şunlar olursa hemen gel dedi o beni işkillendirdi. şimdi normal dedi ama 1 haftada ani değişebilir gibi bir yaklaşımda bulundu. ben bir tek sabahları 3 km yürüyorum. diğer şeyleri yapmayı hem bilmiyorum hem de ters bişi olur diye korkuyorum.

Yok daha değil dursunlar biraz daha.

Yaa ben de aklımdaki ne diyorum. Finaller vardı di mi ben de giricem. DGS yalan oldu. Sınav tarihinde 38 haftalık olacak hiç riske atmayım dedim. Artık ya kayıtlar başlayınca yeni bir iki yıllık yazarım ya da diğer DGS 'de şansımı denerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…