2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Perine masajı yapan gebelerde %90oranında epiyoztomiye gerek kalmıyormuş. Burda doktorlar o esnekliğe çok bakmadan kesi atıyor ama kesiye gerek kalmaması demek güzel bir esnemeye ulaşıyor demek. Bu da doğum sırasında kolaylık sağlar erken doğuma neden olmaz. Bana söylemedi, belki de söylemez devlet hastanesi neticede ama ben 35.haftadan sonra denicem. Bunun için lavanta yağı ve Hindistan cevizi yağı alıcam.

kızlar ya aklıma bir şey geldi,
hastane ziyaretleri olmayacak belki ama şöyle hatıra kalması açısından bebek hediyesi veriyorlar ya anahtarlık, buzdolabı süsü vs. yaptırmak istiyorum.
Aranızda yaptıran var mı ? ne yaptırdınız hiç bir şey bulamadım doğru dürüst

Ben dün sabun siparişi verdim, kendi kendimize (çekirdek ailem) bile kalabalığız, hatıra olsun dedim. Hiç yaptırmasam aklımda kalacaktı. İnstagramda mysoapp diye bi sayfa.

ben yaptırmadım
yaptırmayı da düşünmüyorum

Evet l
Evet lavanta yağı ile yapmamı önerdi bende acılma erken den olur diye korkuyorum sadece

Ben yaptırmicam ama sünnet olur insallah 6 sonra falan mevlit okutuğumuz da yaparım öyle süslü bir şeyler

Merhabalar. Bugün 34+ 0 iznimin başlamasına son 2 gün. ben yüzmeye karar verdim, gebeliğin ilerleyen haftalarında birsakıncası yoktur değil mi ? kim ne derse desin şüpheyi atamıyorum içimden.

Merhabalar. Bugün 34+ 0 iznimin başlamasına son 2 gün. ben yüzmeye karar verdim, gebeliğin ilerleyen haftalarında birsakıncası yoktur değil mi ? kim ne derse desin şüpheyi atamıyorum içimden.
Bana doktorum özellikle yüzme önermişti 32+0 dayken. Ben gidemedim orası ayrı. Sadece su çok soğuk olmasın demişti. Malta’daydınız sanırım. Girmistm orda denize. Çok aşırı soğuk değildi

Ben sabun ve çikolata ikisini bir cantaya koyacağım kraft. Öyle dağıtacağım isyerindekilere falan. Bir de aileye. En kotu belki sonra Mevlüt falan olursa orda kullanırım dedim. Bir de kapı süsü. Ev icin.

Canim normal dogum mu yapacaksin.
Maskeyle dogum olacagini sanmam, o ne oyle ya

Kızlar aranızda ogrermen olan var mı? Yaz tatili döneminde 37. Haftaya kadar çalışabilir raporu alınabilir mi

Bir sorun çıkmazsa normal yapıcam herhalde doktorum sezeryan falan demedi. akışa bıraktım, gidiyorum. hayırlısı olsun.
Benden baska sezaryenden korkan var mi acaba
Normalden korkma canim, benim ilki cok rahatti,insallah hepimizinki sorunsuz olur.

Sezaryen olursam yardim edecek kimsem yok, agrisi, yardimsiz kalkmasi hep zor diye duydum, 4 yasinda oglum da var.
O yuzden normal olsun hemen ayaklanayim istiyorum.

Korkuların önünü, bakacak kimse yok kaygısı alıyor bu sebeple çok iyi anlıyorum. Bakacak biri belki vardır da işte bakmasına güvendiğim benim de eşimden başka biri yok inşallah kolayca toparlarım. Kimseye yük olmadan, kolayca toparlamak tek derdim oldu.

Bu arada sağlık ocağı sesimi duydu herhalde takibe çağırdı yarın bi gideceğim kan vereceğim. Demir önemli benim için bi tek. Bakalım çok düşmüş mü?

Ben de çocuk gelişimi yazdım da sınavlarına bile girmedim

yok o sayede kilo verdim
hem de bebeğim ters döndü
ona bağlıyorum

Ben 11 buçuk kilo almışım 15 olur o galiba rahat. Bu arada göbek deliği bir yerden sonra içeride kaldı benim normal midir hanımlar. Yani göbek büyüyor ama göbek deliği içeride oyuk kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…