2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
İyi geceler öncelikle canlar, Ben bebeğime 6Temmuzda şükür kavuştum.
35. haftamdaydım..
Biraz üzücü, biraz zorlu bir yolculuktu benim için..

Dilerim hepiniz sağlıkla, zamanında bebeklerinize kavuşursunuz
Güzel haberlerinizi burdan okumayı çok isterim. Sağlıcakla kalınız..

Gözün ayin rabbim hayirlisiyla buyutmeyi allah anali babali büyütsün hayırlı evlat olsun ins.
Bende 34 w musadedeyim durdurmaya çalışıyorlar aceleci çıktı bizim minikler.

Allah analı babalı büyütsün nasılsınız? Küvezde mi canım sen nasılsın

Gözün ayin rabbim hayirlisiyla buyutmeyi allah anali babali büyütsün hayırlı evlat olsun ins.
Bende 34 w musadedeyim durdurmaya çalışıyorlar aceleci çıktı bizim minikler.
Bende bıgün gidicem inşallah bir iki hafta daha durur hayırlı sağlıklı kucağımıza alalım da

Günaydın kızlar benim gibi hiç uyuyamayan var mı? Uykuya dalamıyorum tam dalıyorum gözümü bi açıyorum sonra baş ağrısı be tekrar uyuyamama ili gündür toplam 5 saat uyumuşum benim değerlerle mi alakalı bilmiyorum bıgün sorucam bi doktora. Bıgün güzel haberler alalım inşallah

Gözün aydın canım Allah analı babalı sağlıkla büyütsün bundan sonrası daha güzel ilerleyecek inş

Evet ya aramız da bi kac gün var sağlıkla kavuşalım bebişlerimize inşallah

Günaydın, aynı dönemdeyiz, bende de “aa evet adet ağrısı böyle oluyordu” dedirten bi ağrı başladı. Rahim hazırlıyor kendini yavaştan.

Bende 1 saat uyumadım bugün normalde de zorlaniyordum ama stres mahvetti beni. Ne olucak belli de değil.

Gözunuz aydın allah analı babalı büyütsün inşallah neden erken doğdu kı farklı bir durum mu oldu

Günaydın, aynı dönemdeyiz, bende de “aa evet adet ağrısı böyle oluyordu” dedirten bi ağrı başladı. Rahim hazırlıyor kendini yavaştan.
Benim öyle agrım vardi işte ondan musade deyim bugün de takip edicekler rahimde genişleme yumuşama başlamış.

Geçmiş olsun canım, okuyorum şimdi dünkü mesajları da. Dualarımız sizinle Sürekli miydi ağrın yoksa gelip geçen bir ağrı mıydı?
Cok sagol. Normal de çatı agrım sürekli vardı. Dünkü kontrole gittiğim doktorum tekrar bu şikayetim üzerine muayene etti ve rahimde sıkıntı olduğunu söyledi öyle aceleyle oldu herşey.

Bende 1 saat uyumadım bugün normalde de zorlaniyordum ama stres mahvetti beni. Ne olucak belli de değil.
Bende aynıyım gözlerim batıyor ama dalamıyorum Allah yardımcımız olsun benide stres bastı hastaneyle uğraşmaktan çantanın eksiklerine bakamadım bunhaftasonu bi de onu tamamlıcam

Cok sagol. Normal de çatı agrım sürekli vardı. Dünkü kontrole gittiğim doktorum tekrar bu şikayetim üzerine muayene etti ve rahimde sıkıntı olduğunu söyledi öyle aceleyle oldu herşey.
Biraz kontrol altında tutup her şeyi yoluna koyduktan sonra eve gönderir inş canım ️ Güzel düşünmek lazım ki güzel olsun her şey

Naptın canım hala devam mı ağrıların bitişe haberdar et
Bugünde devam serum nst şeklinde bakalım. Çantani hazirla valle ne olur ne olmaz ki ins olmaz. Bende tam hazirlamamistim dunku telasimiz mahvetti beni bugunde alincaklar var. Ben normalde 30 w hazirlardim herseyimi bunda cok tembellik ettim. 2 cocuk ev isi yoruluyordum ha yaparim ha ederim dedim ama kiz bize supriz yapti.

İnan bende de durum aynı bir kaç alınacak var onları görerek alayım dedim o günden beri iflah olmadım hastaneden çıkamadım bu hafta herşey bitecek benimde erken doğum riskim var nts sancılı çıkuyor bakalım bıgün ne diyecek. İniallah eve gönderir seni de bir ili hafta daha dişlerini sıksalar ne aceleleri var anlamadım ki. Ben bazen anlatıyorum kızım pandemi var çıksanda evdeyiz bak gelme diyorum ama ne kadar etkili olacak görücez

Aynen bende konusuyorum ama o hâlâ kaSilmaya ve rahimde agri yapmaya devam ediyor inatla illa gelicem diyor.

Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin , uzun ömrü olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…