2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
olmuyo canım açılma ilerlemiyo ki taburcu etcekler galiba ben bu kadar sancıyla evde nasıl durcam bilmiyorum
Allah Allah, cok ilginc canim.
Suni sanci verilmez mi boyle bir durumda.
Benim de suyum gelmis ama acilma sanci bir adim ilerlememisti, suni sanciyla dogum yapmistim.
38.haftaydi benm de.

ne güzel canım maşallah inşallah bizde de bi sorun olmaz sancım çok ama açılmada ilerleme yok hala 3 cm ne yapabilirim bilemiyorum
canım çok geçmiş olsun tüm mesajlarını alıntılayamadım :/

Eve mi gönderiyorlar seni o sancı ile hastanede kalmayı talep etsen

Hayırlı haberlerini bekliyoruz İnşallah sağlıkla gelir :)

Ben dogurdum. Darisi digerlerimin basina diyorum tum dualariniz ve iyi dilekleriniz icin dok tesekkur ederim

Harika haber, hoş gelmiş küçük kuzu Doğum hikayeni de bekleriz müsait zamanında

Canimm cok sevindimm.
Musait zamaninda bekliyoruz, nasil dogurdun, epidural? Suni sanci ?
Anlat bizee
Sancım nst de çıkıyordu ama hissetmiyordum. Suni sanci verdiler. Aksam Saat 8 civari. En son duvarlari tirmaliyodum epidural istememistim. Ama ilk giriste ne olur ne olmaz diye imzalatmislardi mudahale durumu icin. 7 cm e kadar acilmam oldu. saat 23:00 e kadar. Sonra bi usume bi titreme ellerim falan bembeyaz oldu sanırım sancidan tansiyonum
Düşmüş. Epidural aldm. O kadar bekleyip bosuna aldim o saatten snra diyodm. Yuruyus pilates topu falan derken sabah 5 te basladi dogum. 05:15 te dogmustu kizim. Sonra saat 7 ye kadar plesantayla ugrastilar. Resmen yapismis. Kazidilar yaklasik 2 saat boyunca. Kazindigini hissettim resmen hala kendime gelemedim. travma yaşıyorum

gülsem mi ağlasam mı bilemedim :)
Geçmiş olsun zorlu bir mücadeleden galip gelmişsin, şimdi nasılsın ?
Ağrı, sızı var mı ??

normalde en kolayı plesanta gibi düşünürüz resmen tam tersi olmuş sende...
ağrı eşiğin nasıldır ?
doktor bana ağrı eşiğin iyi ise epidural'a gerek yok demişti.

Hiç korkma inşallah sağlıkla alacaksın kucağına. İkinizden de güzel haberler bekliyoruz. Zamanı gelmiş bebişin demek ki seni görmek istiyo artık

ah keske bugun doğsa
Ay valla benı gören hala doğurmadın mı diyor babası da bende artık gel oğlum diyorız da hic laf dinlemiyor inatcı biraz orda keyfı yerınde galıba bu gidişle bizim de planlı sezeryan olacak yarın kontrol var bakalım ne diyecek doktorumuz

Allah Allah, cok ilginc canim.
Suni sanci verilmez mi boyle bir durumda.
Benim de suyum gelmis ama acilma sanci bir adim ilerlememisti, suni sanciyla dogum yapmistim.
38.haftaydi benm de.
bilmiyorum ki canım zaten sancım var çok canım yanıyor belki o yüzden vermiyolardır vermemeleri daha iyi benim için ya biraz uğraşırım kendim açılma olması için olursa olur olmazsa suni verirler zaten. İlk doğumumda da geç açılma olmuştu 24 saat kendi sancımı çekmiştim 8 cm olmuştu yarım saat sonra suni vermişlerdi öyle doğurmuştum

canım çok geçmiş olsun tüm mesajlarını alıntılayamadım :/

Eve mi gönderiyorlar seni o sancı ile hastanede kalmayı talep etsen
daha belli değil canım şuan birşey demediler ama doğum sancın çıkmıyo nst de diyorlar az çıkıyormuş benim hissettiğim ise felaket bi sancı kasılma

Hiç korkma inşallah sağlıkla alacaksın kucağına. İkinizden de güzel haberler bekliyoruz. Zamanı gelmiş bebişin demek ki seni görmek istiyo artık
İnşallah canım bi gelseydi alsaydım kucağıma bende onu istiyorum ama açılma ilerlemiyo nst de pek sancı çıkmıyo çok karışık durum

Epidural alman iyi olmuş yine de. Belki süreci uzattı ama iyi gelmiştir. Sancı aralatında yürümek iyi geliyor. Doğumdan sonraki süreç de anneyi yoruyo. Ama bebişi görünce bitiyo hepsi gözünüz aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…