2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
hayır geçmedi çok fena sancım var hala belden karnıma kalçama ve bacaklarıma vuran ama nstde fazla çıkmıyo diyolar bende anlamadım 5 6 tane serum taktılar susuzluktan olsa aynen geçerdi ama geçmiyo biraz hafifliyo 5 6 dk sonra yine başlıyo doğurtacaklar galiba az önce doktor hemşirelere sancısı var aşağıya alalım falan gibi birşeyler dedi ama çok korkuyorum. Amin Allah hepimizin yardımcısı olsun hayırlı kolay doğumlar nasip etsin inşallah

Doğurunca rahatladım ben inşallah siz de sağ salim kavuşursunuz. hafta iyi gibi görünüyor neden ciğer geliştirici yaptılar ki
inşallah ya şuan 37+0 olduk bende anlamadım neden yaptıklarını kilosu az dediler bana ama nedeni bu mu bilmiyorum 34 haftada sancılanmıştım yapmamışlardı sancıları durdurmuşlardı ama şuan neden yaptılar hiçbir fikrim yok

ben de 37+1 de doğum yaptım endişe etmeyin inşallah sıkıntı olmaz.

Dualarımız seninle...

Allah kolay doğum nasip etsin, sağlıkla gelsin minik

Ama kortizonlu bir iğne nolursa olsun gerek yoksa ben vurulmak istemem şahsen ama gerek varsa elbette kortizon mortizon vuruncaz

Ağzın bal yesin olmaları da lazım eksik olmasınlar ama en özel günlerimizi babası da evde izinde iken beraber geçirmek isterdim kimse gıcık edip müdahale edecek durumda olmasın isterdim. Ama o yoğunlukta birilerinin yemekle temizlikle ilgilenmesi lazım. Bir robot yapsa da gitse en azından bebek bakımını eşimle kendime alacağım kayinvalidem işleri yemekleri yapsın umarım müdahalevi damarı tutmaz ve umarım 1 ay buraya yerlesecegini zannetmiyordur. Hakikaten kızlar gelene nasıl yeter artık hadi evine diyeceğiz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…