Evet canim tamda bundan bahsediyorum orda kasılan ve toplanan sey rahim, bebek degil maalesef.. eger toplanma seklinde oluyorsa dedigin hani boyle saniyeler icinde bisey oluyor zaten karnina hissedersin. Bikac sn oyle kaliyor sonrada saniyeler icinde gevsiyor.. bu mesela nst de oldugu zaman bana sanci 100 cikiyor 3 haftadir..
Slm kızlar Ağustos ayı annesi olacağım derken su azaldığı için dün sezaryen doğum yaptım Biraz küçük doğdu ama şükür sağlıklı darısı tüm anniş adaylarına
Iyi geceler.. bulunduğum yerde internet çekmediği için ne zamandır yazamamıştım. Şimdi hastaneden ilk gece nöbetimizden yazıyorum. Bugün yani dün oğlumuz aramiza katıldı herkes sağlıkla kavuşur inşallah doğum yapıp yazamadiklarim inşallah hepsi iyidir vaktin de hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inşallah
35+5 im canim bugun.. Biraz küçüğüz benim kız aceleci çıktı yarin bizimde kontrolumuz. Doktor yarindan sonra gelirse de gelsin bu kadar gelmek istiyosa dedi.. Guzel haberlerle gel canim
Ben benim yaşadığımı ve nstde 100 cikartanı anlatayim tekrar kizlar siz ona gore kendi vucudunuzu bilirsiniz ne yaşadığınızı..
karnımın herhangi bir bolgesinde saniyeler suren toplanma hissi, sonrasinda belirsiz saniyeler oyle kalma sonrasinda da yine saniyeler icinde gevseme.. bu Kasılma demek ve nst de sancı cıkması demek. Bunu yasadigim zaman nstye baktigimda 100 oluyo bi sure orda pik oluyo sonra düşüyor. Gecen hafta 5 dk da 1 e dusunce bunun sıklığı doktora gittim bi gece yattim serumla durdurdular.. her zaman ağrılı olmaz. Bazen ağrılı yasiyorum bunu cogunlukla ağrısız. Düzenli olmasin yeter ne diyim ❤
teşekkür ederim detay için. bu anlattıgınız olay kasılma oluyor, ve illaki sancılı olması şart degil diye anlıyorum. ve eger düzenli ise ve sıklıgı 5dakikada 1e düşerse endişe edilmeli, yani mesela günde degişik zamanlarda 2-3 sefer olursa endişeye gerek yok diye anlıyorum :)
Ben benim yaşadığımı ve nstde 100 cikartanı anlatayim tekrar kizlar siz ona gore kendi vucudunuzu bilirsiniz ne yaşadığınızı..
karnımın herhangi bir bolgesinde saniyeler suren toplanma hissi, sonrasinda belirsiz saniyeler oyle kalma sonrasinda da yine saniyeler icinde gevseme.. bu Kasılma demek ve nst de sancı cıkması demek. Bunu yasadigim zaman nstye baktigimda 100 oluyo bi sure orda pik oluyo sonra düşüyor. Gecen hafta 5 dk da 1 e dusunce bunun sıklığı doktora gittim bi gece yattim serumla durdurdular.. her zaman ağrılı olmaz. Bazen ağrılı yasiyorum bunu cogunlukla ağrısız. Düzenli olmasin yeter ne diyim ❤
Iyi geceler.. bulunduğum yerde internet çekmediği için ne zamandır yazamamıştım. Şimdi hastaneden ilk gece nöbetimizden yazıyorum. Bugün yani dün oğlumuz aramiza katıldı herkes sağlıkla kavuşur inşallah doğum yapıp yazamadiklarim inşallah hepsi iyidir vaktin de hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inşallah
35+5 im canim bugun.. Biraz küçüğüz benim kız aceleci çıktı yarin bizimde kontrolumuz. Doktor yarindan sonra gelirse de gelsin bu kadar gelmek istiyosa dedi.. Guzel haberlerle gel canim ❤
teşekkür ederim detay için. bu anlattıgınız olay kasılma oluyor, ve illaki sancılı olması şart degil diye anlıyorum. ve eger düzenli ise ve sıklıgı 5dakikada 1e düşerse endişe edilmeli, yani mesela günde degişik zamanlarda 2-3 sefer olursa endişeye gerek yok diye anlıyorum :)
5 Ağustosa kadar doğmazsa sezeryan olacağım ne sancı ne bır sey var bende kavuşmak istiyorum oğluma piskojimi bozuldu sinirden ağladım dun cevrem dekı herkes sürekli soruyor sancın var mı o var mı bu var mı diye yok olsa zaten doğardı herkes kadın doğum uzmanı olmuş uyku da yok.... Gecmiyor bu son günler erken gelir dıye bekledik gelmeye nıyeti yok..39+2 olduk