2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Anladım canım bugün kontrolümüz var bakalım kasılmalar nst de cıkacak mı kaçıncı haftadasınız siz? Biz 37+3 bugün

Tebrikler, gelsin uykusuz ama çoook mutlu geceler sağlıkla büyüsün minik

Anladım canım bugün kontrolümüz var bakalım kasılmalar nst de cıkacak mı kaçıncı haftadasınız siz? Biz 37+3 bugün
35+5 im canim bugun.. Biraz küçüğüz benim kız aceleci çıktı yarin bizimde kontrolumuz. Doktor yarindan sonra gelirse de gelsin bu kadar gelmek istiyosa dedi.. Guzel haberlerle gel canim

teşekkür ederim detay için. bu anlattıgınız olay kasılma oluyor, ve illaki sancılı olması şart degil diye anlıyorum. ve eger düzenli ise ve sıklıgı 5dakikada 1e düşerse endişe edilmeli, yani mesela günde degişik zamanlarda 2-3 sefer olursa endişeye gerek yok diye anlıyorum :)

Günaydıın ☀ Doğum yapan arkadaşlar, gözünüz aydın :)
A April wind bugün senden de güzel haberler bekliyoruz, sağlıkla al kucağına yavrunu
teşekkür ederim Yatışım yapıldı, saatim net değil öğleye doğru alırlar umarım
Hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah

benim de aynen öyle oluyordu canım ama bu sefer olduğunda nst de çıkmadı pek sancı anlamadım ben aşırı hissediyordum ama nst de yok yani

Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah darısı bize olsun

Evet canim cok dogru benim doktorum gunde 10 a kadar normal dedi yeterki geldi gitti seklinde olsun ritmik olmasin dedi

5 Ağustosa kadar doğmazsa sezeryan olacağım ne sancı ne bır sey var bende kavuşmak istiyorum oğluma piskojimi bozuldu sinirden ağladım dun cevrem dekı herkes sürekli soruyor sancın var mı o var mı bu var mı diye yok olsa zaten doğardı herkes kadın doğum uzmanı olmuş uyku da yok.... Gecmiyor bu son günler erken gelir dıye bekledik gelmeye nıyeti yok..39+2 olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…