2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlar emzirirken propolis kullanılır mı bilginiz var mı ve önerdiğiniz marka var mı yarın doğumum var bağışıklığım çok düştü galiba her yerim egzama oldu koca koca uçuklar çıkarıyorum son haftalarda doğum sonrası propolis başlayayım dedim

doğum yapan arkadaşlar öncelikle gözünüz aydın.. darısı başımıza hayırlısıyla..
bugün kontrole geldım geçmeyen idrar yolu enfeksiyonunun sonunda bugün tekrar tahlil yaptırdım hala var enfeksıyonum. dr enfelsıyon bölümüne yönlendirdi. onlarda acilen yatış verdiler..

Maşallah kocaman olmuşbayramdan sonra doğumlar kontrollerimiz hepsi sıklaşacak hadş bakalım

Sol el uyuşması bende de var. Tüp bebek yaptırdım bugün 6. Gün. Gebe miyim bilmiyorum. İnşAllah belirtisidir

Bende aynı durumdayım yaa ara ara ağrım oluyo ama başka bir şey yok doktor 8 ağustosa kadar bekleyelim dedi suni sancıyla başlatırız yada sezeryan dedi kendiliğinden başlamadan doğum hiç bilmiyorum suni sancıyla nasıl oluyor tedirgin bekliyorum öyle sıcaklar uykusuzluk doğurmadın mı diye soranlar ayrı 38+4 beklemeye devam

38+4 çok gecikmiş bir tarih değil ki canım

gelecekten bildiriyorum lohusa depresyonu da var 40 çıkınca geçiyo mu bu hal?

Iyi aksamlar hanimlar
Herkese kolay dogumlae diliyorum
Bende 2. Cocuguma hamileyim 37 + 2 haftadayim. Sizlere bisey danismak istiyorum benim hamilelikten oncedd hemoroidim vardi ama pek rahatsiz etmiyordu ama su iki gundur sanieim hamilelikten cok kotuyum. Aranizda ayni sorunla karsilasan varmi ? Dogum daha zor olur mu? . Pazartesi gunu dr randevum var bakalim sorcam krem kullanabilirmiyim

gelecekten bildiriyorum lohusa depresyonu da var 40 çıkınca geçiyo mu bu hal?
Bende oğluma düşkünlük olarak sirayet etmişti lohusa depresyonu.
Durup durup nefesine bakardım, sürekli ona bişey olacak sanıp ağlardım.
Hemen büyüsün isterdim.
Sarılık olduğunda ben aklımı kaybediyordum

Sende ne haller var canım..
Ve evet geçiyor, geçecek..

Herkes geçtiğini söylüyor çok itibar etmeyin içinizdeki vesveselere
İlk çocuğumda depresyonu dibine kadar yaşadım ve aylarca sürdü. Rahatıma çok çok düşkün bı insandım ve çocuğum da bı o kadar zor bı çocuktu günde.20 saat uyumayan bir bebek ve aylarca.suedu bu durum gecenin köründe çocuğu duvara ficitasim geliyordu, kendimi balkondan atasim geliyordu o kadar ki uykusuzluk yorgunluk bilmem ne... Ama noluuorrr, hepsi geçiyor zira geçmese 3. Çocuğu yapmazdım heralde

Ah canim oglum da hic uyumazdi, kac kere yeterr diyip ustumu basimi yirttim ben bilirim

Ah canim oglum da hic uyumazdi, kac kere yeterr diyip ustumu basimi yirttim ben bilirim
Ahh ahhh, karşı komşum da bikac ay önce.dogum yapmıştı ona şaka gibi gelirdi anlattıklarım. Annem babam eşim ben günlerce.asker etti çocuk bizi 9-10 aylıkken 1 gun sehir disina gitmek zorunda kaldım yine annem ve komşum ilgilendi kızla amaaan dedi hakliymissin bu nasıl bı cocukmus onun kızı cok uysaldi, 2. Çocuğu fena oldu ama kız seni kinadim başıma geldi der durur bnm de 2. Uysaldi masallahi var. Bakalım bu cimcime nasil olcak, Allah can sağlığı versin de herşey halloluyor yani işin özü...

Kesinlikle saglik olsun gerisi bos..
Oglum da 12 24 ay arasi yani bir sene icinde 8 kere atesli hastalik gecirmisti.
Hepsi de istisnasiz bogaz enfeksiyonuydu.
Ama nasil enfeksiyon..
Cocugu 40 derecelere kadar ateslendiren..
Bir de mizmizdi ki, ne derece ne banyo, ne serum hicbisey kar etmezdi..

Allah saglik versin, kimsenin evladinin ayagina tas degmesin.
Gerisi bos..
Uykusuzlugu da, yorgunlugu da tatli.

Tabi az huylu da olsalar hayir demeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…