Stres yapma, insanları duyma boşver. Hem herhangi bir sorun yoksa 42.haftaya kadar süresi var doğumun neymiş bu aceleleri? Zamanı gelince gelir bebiş. İnşallah seni bemletmeden de sağlıkla doğar, stres yapma5 Ağustosa kadar doğmazsa sezeryan olacağım ne sancı ne bır sey varbende kavuşmak istiyorum oğluma piskojimi bozuldu sinirden ağladım dun cevrem dekı herkes sürekli soruyor sancın var mı o var mı bu var mı diye yok olsa zaten doğardı herkes kadın doğum uzmanı olmuş uyku da yok.... Gecmiyor bu son günler erken gelir dıye bekledik gelmeye nıyeti yok..39+2 olduk
İnşallah ya bu baskı benı bunaltıyor yok cok kalmış bebek kakasını yaparmış gibi bir cok sey korkudan hergun nst gidiyorum doktor bır sorun yok diyor hareket azalması falan yok ama sanırsın butun kötu korkunc durumlar basıma gelecek gıbı konuşuyorlar zaten ilk doğumum neyle karşılaşacağımı bılmıyorum bır de bu baskı iyice bunaltıyorStres yapma, insanları duyma boşver. Hem herhangi bir sorun yoksa 42.haftaya kadar süresi var doğumun neymiş bu aceleleri? Zamanı gelince gelir bebiş. İnşallah seni bemletmeden de sağlıkla doğar, stres yapma
5 Ağustosa kadar doğmazsa sezeryan olacağım ne sancı ne bır sey varbende kavuşmak istiyorum oğluma piskojimi bozuldu sinirden ağladım dun cevrem dekı herkes sürekli soruyor sancın var mı o var mı bu var mı diye yok olsa zaten doğardı herkes kadın doğum uzmanı olmuş uyku da yok.... Gecmiyor bu son günler erken gelir dıye bekledik gelmeye nıyeti yok..39+2 olduk
İnşallah kendisı gelir sağlıkla..Burda bir arkadasim var, 41. haftasina sezaryen koydular. 40+1'de dogurdu. Belli olmaz her an gelebilir. Daha zamanin var.
Ya canım bırak başkalarını. Gelmişsin maşAllah 40 a kadar sapasağlam. Dr da takipte. 10 senelik eğitiminiz ve drluk tecrübeniz yoksa bi zahmet boş yapmayın de. Bana moral lazım felaket tellalına hiç ihtiyacım yok de! Ben bak daha çook bekliycem. Allah bebişlerimizi sağlıkla hayırla mutlulukla kucağımıza alıp büyütebilmeyi nasip etsin inşallahİnşallah ya bu baskı benı bunaltıyor yok cok kalmış bebek kakasını yaparmış gibi bir cok sey korkudan hergun nst gidiyorum doktor bır sorun yok diyor hareket azalması falan yok ama sanırsın butun kötu korkunc durumlar basıma gelecek gıbı konuşuyorlar zaten ilk doğumum neyle karşılaşacağımı bılmıyorum bır de bu baskı iyice bunaltıyor
Canım illa sancım olcak die bı kaide yok birden sancilancaksin belki sen takma kimseyi bebek sikintida değilse 36 da doğmuş 42 de doğmuş ne fark eder. 2 nizde iyi olun da zamanı gelince.gelsin kimseyi dinleme. Daha sık git ama kontrole son zamanlar 2-3 güne bı çağırıyorlar ztnİnşallah ya bu baskı benı bunaltıyor yok cok kalmış bebek kakasını yaparmış gibi bir cok sey korkudan hergun nst gidiyorum doktor bır sorun yok diyor hareket azalması falan yok ama sanırsın butun kötu korkunc durumlar basıma gelecek gıbı konuşuyorlar zaten ilk doğumum neyle karşılaşacağımı bılmıyorum bır de bu baskı iyice bunaltıyor
Maşallah kilosu gayet güzel. Kaç haftalıksınız tam olarak. Bende pazartesi günü gittim 35+2 de 2.346 gram dedi. İri bebek bekleme küçük olacak dedi. İnşallah doğuma kadar alırda küvezlik bir durum olmazRandevudan geldik 2900 olmuş miniknst ye aldılar kalp atışında bir ara düşüş olmuş tekrar nst yapıldı sorun yoktu. Cihazdan da kaynaklı olabilirmiş tedbire iki kere girdim yani. Bayramdan sonra haftada bir devam
Hiç canını sıkma canım ben ilk oğlumu 41+1 de doğurdum doktor artık gün vermişti sezeryan için o günden 2 gün önce geldi yavrum hemde 4 saat gibi kısa bir sürede dogurdum banada sen niye doguramiyosun karnın hiç aşağıya inmemiş bir sürü bir şey derlerdi bol yürüyüşünü yap keyfine bak bebek oradan eninde sonunda çıkacak5 Ağustosa kadar doğmazsa sezeryan olacağım ne sancı ne bır sey varbende kavuşmak istiyorum oğluma piskojimi bozuldu sinirden ağladım dun cevrem dekı herkes sürekli soruyor sancın var mı o var mı bu var mı diye yok olsa zaten doğardı herkes kadın doğum uzmanı olmuş uyku da yok.... Gecmiyor bu son günler erken gelir dıye bekledik gelmeye nıyeti yok..39+2 olduk
Benim de 35+3 de sizinki gibiydi,benim doktorda iri bebek bekleme diyor,haftasını doldurursa insallah zayıf olsa bile kuveze girmezler,ben biraz takıyorum galiba bu kilo konusunuMaşallah kilosu gayet güzel. Kaç haftalıksınız tam olarak. Bende pazartesi günü gittim 35+2 de 2.346 gram dedi. İri bebek bekleme küçük olacak dedi. İnşallah doğuma kadar alırda küvezlik bir durum olmaz
Kuveze girmenin zayiflikla kiloyla ilgisi yok ki, nefes problemi varsa gidiyor genelde. Tabiki 1500-2000 doğanlarda kilodan dolayı girebiliyor ama hepimiz o aşamayı geçtik. Ben 1800 doğmuşum kuveze girmemişim, yokmuş da zatenBenim de 35+3 de sizinki gibiydi,benim doktorda iri bebek bekleme diyor,haftasını doldurursa insallah zayıf olsa bile kuveze girmezler,ben biraz takıyorum galiba bu kilo konusunu
Daha erken doğuma kadar alır merak etmeyin kuvoz ekstra bir durum olmadıkça artık söz konusu olmaz bizler için. Ultrasona göre de az veya çok değişiyor diyorlar ben çok takmıyorum söyle mi böyle mi diye. 35+5Maşallah kilosu gayet güzel. Kaç haftalıksınız tam olarak. Bende pazartesi günü gittim 35+2 de 2.346 gram dedi. İri bebek bekleme küçük olacak dedi. İnşallah doğuma kadar alırda küvezlik bir durum olmaz
Yok canim yazmisim zaten haftasını doldurursalar kuveze girmezler diye,benim doktor gelişimi takılıp kalırsa ilerlemezse alıriz diyor,yani kilodan dolayı demiyorum,sonuçta tam zamanında doğan 2.5 kilo bebekte normal kabul ediliyir 4.5 kilo bebekte.Kuveze girmenin zayiflikla kiloyla ilgisi yok ki, nefes problemi varsa gidiyor genelde. Tabiki 1500-2000 doğanlarda kilodan dolayı girebiliyor ama hepimiz o aşamayı geçtik. Ben 1800 doğmuşum kuveze girmemişim, yokmuş da zaten
Canim ayni dertten muzdaribiz. 37. haftamizda 3400 cikti kilosu. Bende de seker var. Mayistan beri diyet halindeyim. 7 bucuk kilo aldim tum gebelik boyunca. Tatli diye agliyorum ama yine yemiyorum. Ama bebek hep onde gidiyor...Doğum yapan tüm arkadaşları tebrik ediyorum, sağlıkla büyüsün kuzular darısı bizlere. Karnımda çok fazla çatlak oluştu kırmızı rengi, bir gün bile krem ve yağ sürmeyi aksatmamıştımbu arada bebiş de 36+4 te 3400 kg çıktı. Normal doğum giderek zorlaşıyor moralim bozuldu benim gibi kilosu önde olan var mı? Şeker de olduğu için doktorum sezaryen önerecek gibi geliyor.
Bizim doktorlarımızda ve insanımızda var bu takıntı.5 Ağustosa kadar doğmazsa sezeryan olacağım ne sancı ne bır sey varbende kavuşmak istiyorum oğluma piskojimi bozuldu sinirden ağladım dun cevrem dekı herkes sürekli soruyor sancın var mı o var mı bu var mı diye yok olsa zaten doğardı herkes kadın doğum uzmanı olmuş uyku da yok.... Gecmiyor bu son günler erken gelir dıye bekledik gelmeye nıyeti yok..39+2 olduk
Cok guzel yazmışsınız. Elalem ne der diye yaşamayalım. Kulakları kapatalım, kendi hayatımıza bakalim.Ah kimimiz kilosu az diye kimimiz çok diye kimimiz etraf sıkıyor diye kimimiz doğacak diye kimimiz doğmadı diye stresteyiz. Ne zaman bitecek bu çilemiz kadın olarak bilemiyorum. Ben de az önce dedikoducu komşularımız yine kapı önünde lak lak çene yapıp uyutmadı diye streslendim kalktım pencereyi kapatayım diye sıcaktan üstümü çıkarttığımi unutmuşum çıplaklıga nasıl alistimsa. Hastaneden gelince. Kadınla göz göze geliverdik iyi mi tam camda iken. Sen akşama kadar kapıda otur lak lak çene yap geleni geçeni darla evinde oturup azıcık kocamla çocuğunla ilgilenme. Sonra kocanla el ele dolaşıyorum diye haset et bebeğime haset et. Benimkilerle ilgilendiğinin yarısı kadar kendininkilerle ilgilensen hayat başka olacak. Al bir de ağzına laf verdik şimdi vay evde söyle dolaşıyor diye bütün apartmana.. Gel de sinir olma yani. Allahtan hamileyim dedim bunların dilinden kurtulamazdim akşam vakti filan olmuş olsa. Anladınız siz onu. Güzel içimi döküp rahatladigima göre sadede geleyim bitmez bunlar güzel anneler biz kadınlara hayat hep stres dolu boş verin her şey olacağına varır. Valla bak. Hepsi geçer hepsi unutulur hepsi doğar hepsi büyür stres yaptıkça daha kötüye gidiyor her şey. Hayat bizlerin darlanmasi üzerine kuruluyken bir de biz kendimizi darlamayalim akışına bırakın.
Badem ile Hindistan cevizi yagini karıştırın, sürün. Kırmızı iken faydasi olur inşallah.Doğum yapan tüm arkadaşları tebrik ediyorum, sağlıkla büyüsün kuzular darısı bizlere. Karnımda çok fazla çatlak oluştu kırmızı rengi, bir gün bile krem ve yağ sürmeyi aksatmamıştımbu arada bebiş de 36+4 te 3400 kg çıktı. Normal doğum giderek zorlaşıyor moralim bozuldu benim gibi kilosu önde olan var mı? Şeker de olduğu için doktorum sezaryen önerecek gibi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?