2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlar içim dışım muz süt ceviz bal oldu. Bebeğe kilo aldırıyormuş malum benim bebekte küçük doğuma kadar kilo alsın diye atom yapıp içiyorum. Vallahi sütü çok severdim tiskindim artık. Bi sağ salim doğsun artık kurtulalım dicem ama o zamanda süt yapab şeylerden gına gelecek

Hanımlar normalde sıkıntı yapmam ama bugün bebiş diğer günlerden daha az hareketliydi sanki. Doğum kanalına girince hareket azalması vb oluyor mu acaba? Biraz önce kıpırdandı ama bu azlık devam ederse yarın sağlık ocağına veya hastaneye gitmeyi planlıyorum. Doğan bebiş anneleri çok şanslı, biz de kucağımıza sağlıkla alırız inş

Canim benim esim ezani biliyor hoca fln diil.ama eve getirir getirmez kulağına okudu babasi ismini ezanla

bazı günler diğer günlerden daha az hareket edebiliyorlar. kafana takma bence yarını bekle illa ki hareketlenir. uyuyordur dinleniyordur annesi.

Herkese merhaba. Aylardır bu topici takip ediyordum; yazmak için doğurmayı beklemişim sanırım cumartesi planlı sezaryen olacakken bu sabah suyum geldiği için acil sezaryen oldum çok şükür. Herkese hayırlı ve sağlıklı doğumlar diliyorum sağlıkla kucağınıza alın inşallah

40+1'den merhaba.
Oglusumun gelmeye niyeti yok.
Her gun 7bin 10bin adim atiyorum. Hep hareketliyim. Ama gelen giden yok.
Kendi doktorum bebek iri sezaryen yapacağız dedi.
Ben yine de başka bir doktora görünmek istedim. Yarına randevu aldim. Bakalim ne diyecek.

Ay kuzum sorma yaa daha yeni kendimi sakinlestirdim desem yeri kafami ancak dagittim...
Kizim genelde aksamlari hareketli ama diyorum ben simdi ivir ziviri toparlarken kizimin son hareketlerini bile hissedmicem
Oturdum agladim

Maşallah anlattıklarına göre iştahlı kuzu..Bezi de doluyor
Bebeğin sık aralıklarla emip uyuyorsa doyduğu için uyuyor olabilir fakat daha minik olduğu için 3.5 saat bana yinede fazla geldi.
Tabi sen takip ediyorsun.Kilo artışına göre anlayıp beslenmesini düzenlersin.
Dilerim emdikleri ona şifa olsun

Maşallah anlattıklarına göre iştahlı kuzu..Bezi de doluyor
Bebeğin sık aralıklarla emip uyuyorsa doyduğu için uyuyor olabilir fakat daha minik olduğu için 3.5 saat bana yinede fazla geldi.
Tabi sen takip ediyorsun.Kilo artışına göre anlayıp beslenmesini düzenlersin.
Dilerim emdikleri ona şifa olsun

İnşallah canım benim.Peki sizin ki kaçıncı ayda kapandı ?
1.5 yaş civarında kapanmıştı.
Daha da yeni kalbim çok hızlı atıyor dediği için kardiyolağa götürdük.
Kan tahlili,ultrason, ekg yapıldı,holter takıldı.
Hiçbirinde bişey cıkmadı
Ama biz suan carpıyor dediğinde dinliyorduk,gercekten de o sıra da hızlı atıp sonra düzeliyordu.

Dr büyüme zamanında normal olabileceğini söyledi.
Takipteyiz şuanda..
Çocuklar büyürken kalp de olabiliyor nedense ama korkutuyorlar işte bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…