doktorumu aradım tekrar adamı darladım resmen :) o da pazartesiyi bekleyelim hem beklemiş oluruz az daha hem de pazartesi anestezist ekibi vs. ekipler orda olur takip etmek için dedi.Bnce de pzrtesiyi bekle cnm şans vermek güzeldir, belki kendi sancım gelcen normal dogurcan belli mi olur.. olmadı ztn pzrtesi sez. Olursun. Hayırlısı bakalım, sağlıkla gelsin
beni kim korkuttu ya suni sancı için bilmiyorumbence bekle canım normal doğum yapabiliyosan normal yap suni sancı da verseler emin ol bebeğin çıktıktan sonra unutuyosun o sancıları öyle bi rahatlama geliyo ki o an çok güzel bi duygubiz 1 haftalık olduk bile bebeğim yanımda kokusunu içime çektim mi dünyalar benim oluyo
canım benim de henüz girmemiş, bir anda girip başlayadabilir ama ilk hamileliğinse biraz zor öyle olması demişti doktor.Kontrolden ciktim, her sey iyi sukur ama kanala girmemis benimki de. Bir anda girip dogum baslar mi ki acaba
doktorum biraz beni rahatlattı, bir de pazartesi dinç kafayla başlar herkes diye düşündüm ben. Cuma günü biraz haftanın yorgunluğu oluyor sankiBanada pazartesiye kadar bekleriz ya sunni sancı ya sezeryan dedi çok zor karar vermek allah kolaylık versin sizede haberdar edersiniz benide durumdan aynı çıkmazdayım
Benim haftam 41 olmuştu doktor şu gün gel ilk suni deneriz olmadı sezeryan dedi ve o dediği günden 1gün önce 4 saatte doğurdum bu işler belli olmuyorhepinize çok teşekkür ederim gerçekten annemlere vs. sormak yerine direkt size yazdım kızlar
biz aileler bu durumlarda pek mantıklı düşünemiyoruz hep duygusal :)
Pazartesi sabahtan inşallah Sezeryan'a gireceğim, aradaki 3 gün'de kızım bir sürpriz yapmaz ise
Tersinse doktora ben dedim yürüyüş yapıyorum plates topuyla egzersiz yapıyorum daha ne yapayım diye zamanı gelmeyince nede yapsan olmaz dedi hareketliyim bende ama tık yokSize doktor bir sey dedi mi? Bana bol bol yuruyus, squat dedi ama zaten yapiyorum. Aksamlari hep pilates topu uzerindeyim
Düşünüyorum sunni sancı Pazartesi açıklık varmı diye bakıcaklar varsa sunni sancı deniyelim dedi doktor önce normal denemek istiyorum olmadı Ağrı sızı çekip sezeryan mı olur bilemiyorum doktor kanala girmeyle ilgili bir şey demedi o gün için sadece normal doğum başlayınca o anda girebiliyo kanala bebek dedidoktorumu aradım tekrar adamı darladım resmen :) o da pazartesiyi bekleyelim hem beklemiş oluruz az daha hem de pazartesi anestezist ekibi vs. ekipler orda olur takip etmek için dedi.
o da pazartesiye deyince kafam biraz daha netleşti.
Hep o ne derse onu yaptık sağolsun pekte bir şey söylemedi ama
beni kim korkuttu ya suni sancı için bilmiyorumnormal doğum sancısı gözümde büyümüyor da suni sancı büyüyor
ohh ne güzel mis'siniz siz :) zaten beni o darladı biraz sanki yarını seçmez isem kızımı istemiyorum görmek gibi pazartesiyi bekleme seçeneğini seçmişim gibi...
Hormonlardan mı oluyor bunlar hep
canım benim de henüz girmemiş, bir anda girip başlayadabilir ama ilk hamileliğinse biraz zor öyle olması demişti doktor.
İlk hamileliklerde bebek kanala girip 1 ay bekleyebiliyormuş bile
Bebeğin kilosu kaç?
doktorum biraz beni rahatlattı, bir de pazartesi dinç kafayla başlar herkes diye düşündüm ben. Cuma günü biraz haftanın yorgunluğu oluyor sanki
suni sancı düşünüyor musun ?
Şeyi bilmiyorum ama hiç kanala girmemiş ise gene de suni sancı veriyorlar mı ?
doktorumu aradım tekrar adamı darladım resmen :) o da pazartesiyi bekleyelim hem beklemiş oluruz az daha hem de pazartesi anestezist ekibi vs. ekipler orda olur takip etmek için dedi.
beni kim korkuttu ya suni sancı için bilmiyorumnormal doğum sancısı gözümde büyümüyor da suni sancı büyüyor
ohh ne güzel mis'siniz siz :) zaten beni o darladı biraz sanki yarını seçmez isem kızımı istemiyorum görmek gibi pazartesiyi bekleme seçeneğini seçmişim gibi...
canım benim de henüz girmemiş, bir anda girip başlayadabilir ama ilk hamileliğinse biraz zor öyle olması demişti doktor.
Bebeğin kilosu kaç?
doktorum biraz beni rahatlattı, bir de pazartesi dinç kafayla başlar herkes diye düşündüm ben. Cuma günü biraz haftanın yorgunluğu oluyor sanki
Aynen, olmayinca olmuyor demek ki. bir amuda kalkmadigim kaldi, hamilelik boyunca da hareketliydim cunkuTersinse doktora ben dedim yürüyüş yapıyorum plates topuyla egzersiz yapıyorum daha ne yapayım diye zamanı gelmeyince nede yapsan olmaz dedi hareketliyim bende ama tık yok
Ben şimdiden kimyon ve rezene alıp hazır ettim, işe yaramıyor mu yaHumana çaylarından aldınız mı?
Kimyonlu rezeneli olan. Hiç gaz sorunum yoktu. Dogumdan beri sıkıntı yaşıyorum. Bebeğe de geciyor sütten. Neden oluyor napcam bilemedim. Bu çayı önerdiler. Aslında kimyon kaynatıp içiyordum.
Sağlıkla kavuşalımda artık nasıl gelirse diyorum napalım dahaAynen, olmayinca olmuyor demek ki. bir amuda kalkmadigim kaldi, hamilelik boyunca da hareketliydim cunkuazicik tık olsa sevinicem ☺
İzmirde agustos sicaginda patikle dolasiyormBen şimdiden kimyon ve rezene alıp hazır ettim, işe yaramıyor mu yaAyakları sıcak tutmak çok fark ediyormuş gaz için, ablamlardan yeğenlerimden edindiğim tecrübeye göre
Hiiiii ona rağmen demekİzmirde agustos sicaginda patikle dolasiyorm
Evdeama bende de oluyor bebiste de. hic olmazdi benim anlamadim ben de
Benim 38+0 3850 şu an ve dr um 4 ü geçeceğini tahmin ediyor yine de bekleyeceğiz. Üstelik gebelik şekerim de var göbek çevresi ileride bebeğin iri gövde yani. Yine de ultrason cihazının yanılma payı olduğunu söyledi.Kızlar aranızda bebeğinin kilosu 4000 gramı geçen ve yine de doktoru normal doğumu öneren var mı?
minnoş istenmez mi hiç ya hormonlardan hep şuan beni de mahvediyor o hormonlar lohusa kafası durup dururken ağlama krizlerine giriyorumdoktorumu aradım tekrar adamı darladım resmen :) o da pazartesiyi bekleyelim hem beklemiş oluruz az daha hem de pazartesi anestezist ekibi vs. ekipler orda olur takip etmek için dedi.
Bebeğin kilosu kaç?
Doğum başlamadan neden doğumu başlatmaya çalışıyorlar ben onu anlamıyorum, bu sene o moda olmuş kaç kişi yazdı. Kendi sancım gelcen belki gün verip suni sancı verelim demek gel sezeryan ol demekle eşdeğer bana göre37haftalıkdı Salı günü kontrol e gıttıgımde 3750 kg olmuş ve Çarşamba günü yatış verildi suni sancıyla Doğum gerçekleştirlicek 2 cm acıklık vardı
Birbirimize dua edelim olur mu
Neden suni sanciyla başlatıyorlar canım, bilmediğim için soruyorum.37haftalıkdı Salı günü kontrol e gıttıgımde 3750 kg olmuş ve Çarşamba günü yatış verildi suni sancıyla Doğum gerçekleştirlicek 2 cm acıklık vardı
Birbirimize dua edelim olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?