2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bnce de pzrtesiyi bekle cnm şans vermek güzeldir, belki kendi sancım gelcen normal dogurcan belli mi olur.. olmadı ztn pzrtesi sez. Olursun. Hayırlısı bakalım, sağlıkla gelsin
doktorumu aradım tekrar adamı darladım resmen :) o da pazartesiyi bekleyelim hem beklemiş oluruz az daha hem de pazartesi anestezist ekibi vs. ekipler orda olur takip etmek için dedi.
o da pazartesiye deyince kafam biraz daha netleşti.
Hep o ne derse onu yaptık sağolsun pekte bir şey söylemedi ama

beni kim korkuttu ya suni sancı için bilmiyorum normal doğum sancısı gözümde büyümüyor da suni sancı büyüyor

ohh ne güzel mis'siniz siz :) zaten beni o darladı biraz sanki yarını seçmez isem kızımı istemiyorum görmek gibi pazartesiyi bekleme seçeneğini seçmişim gibi...
Hormonlardan mı oluyor bunlar hep
Kontrolden ciktim, her sey iyi sukur ama kanala girmemis benimki de. Bir anda girip dogum baslar mi ki acaba
canım benim de henüz girmemiş, bir anda girip başlayadabilir ama ilk hamileliğinse biraz zor öyle olması demişti doktor.
İlk hamileliklerde bebek kanala girip 1 ay bekleyebiliyormuş bile
Bebeğin kilosu kaç?

Banada pazartesiye kadar bekleriz ya sunni sancı ya sezeryan dedi çok zor karar vermek allah kolaylık versin sizede haberdar edersiniz benide durumdan aynı çıkmazdayım
doktorum biraz beni rahatlattı, bir de pazartesi dinç kafayla başlar herkes diye düşündüm ben. Cuma günü biraz haftanın yorgunluğu oluyor sanki

suni sancı düşünüyor musun ?
Şeyi bilmiyorum ama hiç kanala girmemiş ise gene de suni sancı veriyorlar mı ?

estağfurullah canım akıl vermek değil, tam tersi valla akıl verin bana diye yazdım aslında
çevremdeki herkes ben de dahil duygusal davranıyoruz, öyle olunca Cuma olsun diyoruz.
bana çok ani geliyor baskı ve stres hissediyorum falan

o kadar iyi geldi ki yorumlarınız teşekkür ederim

Z zelihanur

Alıntılayamadım mesajı :/

hepinize çok teşekkür ederim gerçekten annemlere vs. sormak yerine direkt size yazdım kızlar
biz aileler bu durumlarda pek mantıklı düşünemiyoruz hep duygusal :)

Pazartesi sabahtan inşallah Sezeryan'a gireceğim, aradaki 3 gün'de kızım bir sürpriz yapmaz ise

Benim haftam 41 olmuştu doktor şu gün gel ilk suni deneriz olmadı sezeryan dedi ve o dediği günden 1gün önce 4 saatte doğurdum bu işler belli olmuyor

Size doktor bir sey dedi mi? Bana bol bol yuruyus, squat dedi ama zaten yapiyorum. Aksamlari hep pilates topu uzerindeyim
Tersinse doktora ben dedim yürüyüş yapıyorum plates topuyla egzersiz yapıyorum daha ne yapayım diye zamanı gelmeyince nede yapsan olmaz dedi hareketliyim bende ama tık yok

Düşünüyorum sunni sancı Pazartesi açıklık varmı diye bakıcaklar varsa sunni sancı deniyelim dedi doktor önce normal denemek istiyorum olmadı Ağrı sızı çekip sezeryan mı olur bilemiyorum doktor kanala girmeyle ilgili bir şey demedi o gün için sadece normal doğum başlayınca o anda girebiliyo kanala bebek dedi

Humana çaylarından aldınız mı?
Kimyonlu rezeneli olan. Hiç gaz sorunum yoktu. Dogumdan beri sıkıntı yaşıyorum. Bebeğe de geciyor sütten. Neden oluyor napcam bilemedim. Bu çayı önerdiler. Aslında kimyon kaynatıp içiyordum.

E Emsn esmeralda5 benim de girmemişti kanala. Doğum başlayınca girdi sanırım. Hatta 4-5 cm açıklık varken doktorum eliyle başını oturttu. Bu arada bence çok şanslısınız. Herkes normal doguma teşvik eden doktor arıyor. Ben bu yüzden 16. Haftamda doktor değiştirmiştim.

Benimki minyon, 3200 cikti

Tersinse doktora ben dedim yürüyüş yapıyorum plates topuyla egzersiz yapıyorum daha ne yapayım diye zamanı gelmeyince nede yapsan olmaz dedi hareketliyim bende ama tık yok
Aynen, olmayinca olmuyor demek ki. bir amuda kalkmadigim kaldi, hamilelik boyunca da hareketliydim cunku azicik tık olsa sevinicem ☺

Ben şimdiden kimyon ve rezene alıp hazır ettim, işe yaramıyor mu ya Ayakları sıcak tutmak çok fark ediyormuş gaz için, ablamlardan yeğenlerimden edindiğim tecrübeye göre

Ben şimdiden kimyon ve rezene alıp hazır ettim, işe yaramıyor mu ya Ayakları sıcak tutmak çok fark ediyormuş gaz için, ablamlardan yeğenlerimden edindiğim tecrübeye göre
İzmirde agustos sicaginda patikle dolasiyorm
Evde ama bende de oluyor bebiste de. hic olmazdi benim anlamadim ben de

Kızlar aranızda bebeğinin kilosu 4000 gramı geçen ve yine de doktoru normal doğumu öneren var mı?
Benim 38+0 3850 şu an ve dr um 4 ü geçeceğini tahmin ediyor yine de bekleyeceğiz. Üstelik gebelik şekerim de var göbek çevresi ileride bebeğin iri gövde yani. Yine de ultrason cihazının yanılma payı olduğunu söyledi.

minnoş istenmez mi hiç ya hormonlardan hep şuan beni de mahvediyor o hormonlar lohusa kafası durup dururken ağlama krizlerine giriyorum akışına bırak bence hiç korkma bende korkuyordum ama öyle güzel bi rahatlama oldu ki kucağıma verdiler hemen unuttum bütün o ağrıları

37haftalıkdı Salı günü kontrol e gıttıgımde 3750 kg olmuş ve Çarşamba günü yatış verildi suni sancıyla Doğum gerçekleştirlicek 2 cm acıklık vardı
Birbirimize dua edelim olur mu
Doğum başlamadan neden doğumu başlatmaya çalışıyorlar ben onu anlamıyorum, bu sene o moda olmuş kaç kişi yazdı. Kendi sancım gelcen belki gün verip suni sancı verelim demek gel sezeryan ol demekle eşdeğer bana göre

37haftalıkdı Salı günü kontrol e gıttıgımde 3750 kg olmuş ve Çarşamba günü yatış verildi suni sancıyla Doğum gerçekleştirlicek 2 cm acıklık vardı
Birbirimize dua edelim olur mu
Neden suni sanciyla başlatıyorlar canım, bilmediğim için soruyorum.
Bebeğin sıkıntıda oldugu bir durum mu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…