2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ay kuzum sorma yaa daha yeni kendimi sakinlestirdim desem yeri kafami ancak dagittim...
Kizim genelde aksamlari hareketli ama diyorum ben simdi ivir ziviri toparlarken kizimin son hareketlerini bile hissedmicem
Oturdum agladim
ayy kıyamam yaa annelik böyle birşey işte bende büyük oğluma bakıp bakıp ağlıyorum korkuyorum onu ihmal ederim diye ikisine eşit davranamam diye

Canım tebrik ederim gözün aydın. Saglikla sihhatle buyut insallah
Çok tebrik ederim sağlıkla büyüsün minnoş
Hayırlı olsun ömrü hayırlı uzun, bahtı açık olsun kaç kilo doğdu acaba?

teşekkür ederim . Amin inşallah
3900gr doğdu

Allah analı babalı büyütsün, tebrikler
iilay çok çok tebrik ederim, sağlıkla güzelliklerle büyüsün minik ☺
Gözün aydın ❤ sağlıkla büyüsün inşallah artık muayenelere çantayla gitmek lazım herhalde

iyi dileklerde bulunan herkese çok teşekkür ederim

ayy kıyamam yaa annelik böyle birşey işte bende büyük oğluma bakıp bakıp ağlıyorum korkuyorum onu ihmal ederim diye ikisine eşit davranamam diye
Cok hassaslasiyor insan ya, sonrasinda ay sacma sapan aglamistim diycez ama simdi oyle diyemiyor insan

Benim haftam 41 olmuştu doktor şu gün gel ilk suni deneriz olmadı sezeryan dedi ve o dediği günden 1gün önce 4 saatte doğurdum bu işler belli olmuyor
Yaaa mis Kesinlikle belli olmuyor bakalim bebek 4 kilo normal olursa dogurabilir miyim o da soru isareti ama

Günaydın herkese bende gece hiç uyumadım pek keyfim yoktu tlfu elime alıp burayada yazamadım. Bugün 10da sağlık ocağında randevum var ebe çağırdı son kontrole. Ondan yatmıyorum artık bekliyorum gelince yatarım artık. Hiç halim yok elim ayağım tutmuyor iştahım yok içim bişey almıyor. İnşallah toparlarım gün içinde. Son günleri böle geçirmek istemiyorum

günaydın.. bir konuda yardımlarınızı bekliyorum. Emzirme sutyeni olarak hangi marka alınız? bedeni nasıl geldi? bilgi verirseniz sevinirim

Günaydın sabah kalktım ve bir damla kırmızı kan gördüm arkadaşlar 37+0 bugün doğum başlar mi sizce ? Doktoru aradım takip et dedi 2 saat sonra konuşalım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…