Ay kuzum sorma yaa daha yeni kendimi sakinlestirdim desem yeri kafami ancak dagittim...
Kizim genelde aksamlari hareketli ama diyorum ben simdi ivir ziviri toparlarken kizimin son hareketlerini bile hissedmicem
Oturdum agladim
Gözün aydın rabbim anali babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
Canım çok sevindim gözun aydin ilk zamandan beri beraberdik çok şükür hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucaklarimiza aldık rabbim anali babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin
Topik kurucumuz gözün aydın canım kalp atışlarını duymayi beklediğimiz zamanlardan bu günlere geldik çok şükür rabbim anali babalı sağlıkla büyütmeyi .nasip etsin.
Tahinin üstündeki yağ, hindistan cevizi yağı veya gümüş kalkan iyi geliyor diyorlar. Lansinoh krem iyi gelen de var. Artık hangisi faydalı olursa geçmiş olsun canım
Ben yara olunca sagdım bir iki gün, aglatacak derecede agrıyodu ve de kanıyodu..bu arada sürekli krem sürdüm dinlendirmiş de oldum. Sonra toparladı şükür..
Günaydın herkese bende gece hiç uyumadım pek keyfim yoktu tlfu elime alıp burayada yazamadım. Bugün 10da sağlık ocağında randevum var ebe çağırdı son kontrole. Ondan yatmıyorum artık bekliyorum gelince yatarım artık. Hiç halim yok elim ayağım tutmuyor iştahım yok içim bişey almıyor. İnşallah toparlarım gün içinde. Son günleri böle geçirmek istemiyorum
Canım lansinoh iyi diyolar ama. Kreminde faydası olmadıysa gümüş kapak dene istersen. Çok sayıda memnun kalan var. Rabbim yardımcın olsun bende çok çektim ilk doğumumda çok zor oluyor biliyorum
Günaydın sabah kalktım ve bir damla kırmızı kan gördüm arkadaşlar 37+0 bugün doğum başlar mi sizce ? Doktoru aradım takip et dedi 2 saat sonra konuşalım dedi