Kızlar selam 38+0 bebek doğum kanalına girmemiş ve kilosu 3850. Doktorum bekleyebiliriz 40 a kadar diyor ama bende gebelik şekeri de olduğu için endişeliyim. Bu haftalarda kanala girmeyen var mı? Ya da son an giren ne yapmak gerekir kanala girmesi için. Canım çok sıkıldı
Kızlar bugün kendi doktorumdan başka bir hastaneye başka doktora gittim, beni görür görmez sen normal doğum yapamazsın boyun çok kısa doktoruna ısrar etme sakın dedi, ben de peki dedim boyum 1,52 benzer boylarda olanımız ve normal doğum yapanımız var mı?
Takvime gore aramizda 1 gun var benim doktorum 18 Agustosa gun verdi hatta dun 20 mi olsa tarih daha guzel oluyo dedi 20.08.20 olur istersen dedi ay yok dedim 18 iyi sizin doktor biraz erkene vermis gibime geldi 37+5 falan oluyosunuz sanirim
Aynen bana da 20 si dedi, bir de arkadaşın bebeği minik iri bebek olsa anlıycam da. Bi arkadaş demiş doktorun izin tarihi ne diye, belki de o yüzden erkene verdi. Çünkü hep 38 haftayı doldurtuyorlar aksi bir durum yoksa, bir hafta 10 gün öncesine planlıyorlar hep
Doktordan ciktim simdi bir hafta daha beklememizde bir sakinca yok dedi fakat isterseniz sezeryanda yapariz dedi bende suni sanci istemedigim icin sezeryan dedim
hemen yarin ya da istersen bir sans verelim pazartesine kadar dedi.. yarin cok ani geldi bana ama bilemedim napsam ne etsem ya
Niye suni sancı yerine sez. Tercih ettin ki cnm birinde bikac saat sancı çekeceksin diğeri ameliyat.. zorunlu sez. Olsa.dr bı tecih sunmazdi ztn değil demekki, beklemende fayda var
Niye suni sancı yerine sez. Tercih ettin ki cnm birinde bikac saat sancı çekeceksin diğeri ameliyat.. zorunlu sez. Olsa.dr bı tecih sunmazdi ztn değil demekki, beklemende fayda var
Ne bileyim su suni sanci hep korkuttu beni ne alaka ise bebegim de 4 kilo masallah:)
Diyorum pazartesiye kadar sans vereyim hem kendime hem bebege, yarin istemeyince de sanki istemiyorum gibi
Takvime gore aramizda 1 gun var benim doktorum 18 Agustosa gun verdi hatta dun 20 mi olsa tarih daha guzel oluyo dedi 20.08.20 olur istersen dedi ay yok dedim 18 iyi sizin doktor biraz erkene vermis gibime geldi 37+5 falan oluyosunuz sanirim
Evet 37+5 oluyorum ve herşey normal bebimde bebeğin de bir problemi yok görümcemle konuştum onun 2 doğumu var isteyerek sezaryen oldu o ikisini de 37 +4 ,5 gibi almış doktoru
Kızlar bugün kendi doktorumdan başka bir hastaneye başka doktora gittim, beni görür görmez sen normal doğum yapamazsın boyun çok kısa doktoruna ısrar etme sakın dedi, ben de peki dedim boyum 1,52 benzer boylarda olanımız ve normal doğum yapanımız var mı?
Canım akıl vermek istemem ama suni sancı seçeneğin varsa degerlendir derim ilk dogumum normaldi bir hafta önce 2.dogum sezeryan oldu ağrı eşiğimde yüksektir normal doğumun gözünü seveyim dedim bence o dikişlerin acısı doğum sancısından kat kat daha fazla birde havalar sıcak dikislerini sürekli kuru tutmak zor oluyor
Bnce de pzrtesiyi bekle cnm şans vermek güzeldir, belki kendi sancım gelcen normal dogurcan belli mi olur.. olmadı ztn pzrtesi sez. Olursun. Hayırlısı bakalım, sağlıkla gelsin
bence bekle canım normal doğum yapabiliyosan normal yap suni sancı da verseler emin ol bebeğin çıktıktan sonra unutuyosun o sancıları öyle bi rahatlama geliyo ki o an çok güzel bi duygu biz 1 haftalık olduk bile bebeğim yanımda kokusunu içime çektim mi dünyalar benim oluyo
Doktordan ciktim simdi bir hafta daha beklememizde bir sakinca yok dedi fakat isterseniz sezeryanda yapariz dedi bende suni sanci istemedigim icin sezeryan dedim
hemen yarin ya da istersen bir sans verelim pazartesine kadar dedi.. yarin cok ani geldi bana ama bilemedim napsam ne etsem ya
Banada pazartesiye kadar bekleriz ya sunni sancı ya sezeryan dedi çok zor karar vermek allah kolaylık versin sizede haberdar edersiniz benide durumdan aynı çıkmazdayım
Kızlar selam 38+0 bebek doğum kanalına girmemiş ve kilosu 3850. Doktorum bekleyebiliriz 40 a kadar diyor ama bende gebelik şekeri de olduğu için endişeliyim. Bu haftalarda kanala girmeyen var mı? Ya da son an giren ne yapmak gerekir kanala girmesi için. Canım çok sıkıldı