2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
yürüyüş ve squat yapabiliyor musunuz? çok faydalıymış. bende de şeker var, yorgunluktan dolayı pek yapamıyorum maalesef ama yapmam lazım

Aa, ya sanırım boyu direkt çatıya bağlıyorlar. Vala kayınvalidem 1.50 ancak vardır epey minyon, 2 çocuğunu da normal doğurmuş rahat rahat

Takvime gore aramizda 1 gun var benim doktorum 18 Agustosa gun verdi hatta dun 20 mi olsa tarih daha guzel oluyo dedi 20.08.20 olur istersen dedi ay yok dedim 18 iyi sizin doktor biraz erkene vermis gibime geldi 37+5 falan oluyosunuz sanirim
Aynen bana da 20 si dedi, bir de arkadaşın bebeği minik iri bebek olsa anlıycam da. Bi arkadaş demiş doktorun izin tarihi ne diye, belki de o yüzden erkene verdi. Çünkü hep 38 haftayı doldurtuyorlar aksi bir durum yoksa, bir hafta 10 gün öncesine planlıyorlar hep

Resmen gerildim ve stres basti sanki yarin secenegini secmek zorundaymisim gibi

Neden canım stres oldun ne güzel yarın mimnoşunla tanışıcaksın işte... Bu harika değil mi?
Daha yeni eve geldim her seyim de hazir aslinda ama boyle hemen yarin cok ani yangindan mal kacirir gibi geldi
Niye suni sancı yerine sez. Tercih ettin ki cnm birinde bikac saat sancı çekeceksin diğeri ameliyat.. zorunlu sez. Olsa.dr bı tecih sunmazdi ztn değil demekki, beklemende fayda var
Ne bileyim su suni sanci hep korkuttu beni ne alaka ise bebegim de 4 kilo masallah:)
Diyorum pazartesiye kadar sans vereyim hem kendime hem bebege, yarin istemeyince de sanki istemiyorum gibi
Nacizane bekle bence bebegine kendi seçimini yapma sansı ver o hazır oldugunda gelir
Evet canim doktorum da pazartesine kadar bir sans verelim dedi

Takvime gore aramizda 1 gun var benim doktorum 18 Agustosa gun verdi hatta dun 20 mi olsa tarih daha guzel oluyo dedi 20.08.20 olur istersen dedi ay yok dedim 18 iyi sizin doktor biraz erkene vermis gibime geldi 37+5 falan oluyosunuz sanirim
Evet 37+5 oluyorum ve herşey normal bebimde bebeğin de bir problemi yok görümcemle konuştum onun 2 doğumu var isteyerek sezaryen oldu o ikisini de 37 +4 ,5 gibi almış doktoru

Ben 168 boyla ilk hamileliğimde Dr esime dönüp sen bunun boyuna postuna bakma normal doguramaz dedi.evet doğuramadim

Bnce de pzrtesiyi bekle cnm şans vermek güzeldir, belki kendi sancım gelcen normal dogurcan belli mi olur.. olmadı ztn pzrtesi sez. Olursun. Hayırlısı bakalım, sağlıkla gelsin

Resmen gerildim ve stres basti sanki yarin secenegini secmek zorundaymisim gibi
bence bekle canım normal doğum yapabiliyosan normal yap suni sancı da verseler emin ol bebeğin çıktıktan sonra unutuyosun o sancıları öyle bi rahatlama geliyo ki o an çok güzel bi duygu biz 1 haftalık olduk bile bebeğim yanımda kokusunu içime çektim mi dünyalar benim oluyo

Banada pazartesiye kadar bekleriz ya sunni sancı ya sezeryan dedi çok zor karar vermek allah kolaylık versin sizede haberdar edersiniz benide durumdan aynı çıkmazdayım

39+5 kanala girmemişti en son normal doğum başlayınca girer dedi doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…