Cok güzel demişsiniz bence.Özellikle bilinçli beslenmedim ben. Pek dikkat ettim denemez. Bence yediğimiz şeyler hep hormonlu olduğu için olabilir. Bir de çok fazla takviye alıyoruz. Multiler kanlar demirler kalsiyum vs
benim bebiş en son 4 kiloda idi ama normal beslenme rutinime devam ettim aslında, bence bebek zaten gerekli vitaminleri anneden alıyor biz kendimize takviye yapıyoruz aslında :)Maşallah kimin bebeğini duysam kilo olarak 4 e yakın.. acaba bilinçli bi şekilde beslendiğimiz için mi? Gerçi ben hala ara ara mide bulantısı yaşıyorum öyle süttür yoğurttur cevizdir yemedim amaKızımda 3650 doğmuştu son ana kadar çıkarmıştım inşallah buda normal bir kilo da doğar
Evet bu hormonlarda mahvediyor bizi.. birde evet kan vitAmin nerdeyse başından itibaren kullanıyoruz sağlıklı olsunlardaÖzellikle bilinçli beslenmedim ben. Pek dikkat ettim denemez. Bence yediğimiz şeyler hep hormonlu olduğu için olabilir. Bir de çok fazla takviye alıyoruz. Multiler kanlar demirler kalsiyum vs
Bende senin gibi dusunuyorum canim kilo=saglik degil kesinlikle. Tabiki hem saglikli beslenip hem 4 kilo civari olanlar vardir onları ayri tutuyorum.. Doktorlar bunun tamamen genetik oldugunu soyluyor. Tabiki beslenmemizde onemliymis ama 100-200 gram etki eder diyor Kagan Kocatepe. Onun haricinde rahme dustugu anda kac kiloda olcagi bellidir aslinda diyorCok güzel demişsiniz bence.
Şahsen ben oğlumla beraber hep organik beslenmeye alıştım.
Yumurta olsun, süt olsun..
Şeker alışkanlığımız pek yok.
Meyveden alırız en fazla şekeri.
Multivitamınlere de pek dayanmadım açıkçası.
Yaklaşık 36+5 civarında 2700 dü bebiş.
Kilo = saglik degil.
Ama itiraf ediyim o az tosuncuk bebelere hastayim
Bende kilonun sağlık olduğunu düşünmüyorum ama çevrede bi bebek kilolu doğduysa herkes de o algı var ben özellikle 4 üstünde bebek doğurmaya çalışanları biliyorumCok güzel demişsiniz bence.
Şahsen ben oğlumla beraber hep organik beslenmeye alıştım.
Yumurta olsun, süt olsun..
Şeker alışkanlığımız pek yok.
Meyveden alırız en fazla şekeri.
Multivitamınlere de pek dayanmadım açıkçası.
Yaklaşık 36+5 civarında 2700 dü bebiş.
Kilo = saglik degil
Ama itiraf ediyim o az tosuncuk bebelere hastayim
Maşallah canım zaten abartmaya ne gerek var..dediğin gibi bebek alıyor biz yerini dolduracağızbenim bebiş en son 4 kiloda idi ama normal beslenme rutinime devam ettim aslında, bence bebek zaten gerekli vitaminleri anneden alıyor biz kendimize takviye yapıyoruz aslında :)
dişlerimizin, kemiklerimizin işte saçlarımızın, cildimizin sağlığı için. çünkü bebek onları aldıkça sen kaybetmeye başlıyorsun :)
Her gün yumurta, yoğurt, peynir, muz, yulaf, ceviz yedim muntazam şekilde. gerisi zaten normal yemeklerimiz
Krem kullanmıyorum canim sadece kapak kullanıyorum. Gumus kapak alinca kremi biraktimGumus kapakla kremi nasil kullaniyorsun? Bende ikisini aldim ama nasil kullanacagimi hic bilmiyorum kremi surup mu gumus kapagi kullaniyoruz nasil olcak ne kadar kalacak felan
Silver nurse marka benimki de.Hangi markayı aldınız? Silverette vardı ben oğluma hamileyken 315 TL olmuş, diğer markalar 150-200tl arası. Fiyat farkı çok olunca diğerleri orjinal değil mi acaba dedim? Alıp almamakta kararsız kaldım
Bende biraz tereddüt ettim kilosu çok gibi geldi daha 20 günüm var çünkü kime dediysem oh iyi iyi kilolu olsun diyorlar.. fazla kimseye anlatmamak söylememek lazımKilolu bebek sevme olayı bilincaltimizda var yapacak bisi yokdün muayeneden beri nasılmış bebek diyen herkese iyi ama biraz iri gidiyor maalesef diyorum. Aaa ne güzel işte diye beni yadirgiyorlar. Daha ne istiyorsun filan. Bir haftada yetişkin adam 600 gr alsa fazla dersin bebek almış bu kiloyu diyorlar ve kimseye de derdini anlatamiyorsun. Kendini bazen yalnız hissetmek ve laf anlatmaktan vazgeçmek işte bu. Tabularimiz sağ olsun daha çok hissetcez bunları bence.
Karar verdim kimseye öyle çok bisi anlatmicam he iyi hoş her şey güzel dicem çok yoruyor millet beni.
Ben de aynı şekilde kilolu olmasından hoşnut değilim ama herkes tam tersi hatta annelerimize kalsa söyleme nazar olur modundalar. Doğum sonrası kolaylığı olabilir iri bebeğin ama iri olmasa da kilo aldırılır benim için rahat doğum yapmak daha kritik.Bende biraz tereddüt ettim kilosu çok gibi geldi daha 20 günüm var çünkü kime dediysem oh iyi iyi kilolu olsun diyorlar.. fazla kimseye anlatmamak söylememek lazım
bu doğum kanalına giriş konusu benim favori konum eheheheh :)Kızlar bebek ne zaman doğum kabalına girer? Doktorum 38+0 da girmemiş olmasını yadırgadı. Bir anda girip doğumun başlama ihtimali de yok mu yoksa bu haftalarda girmediyse artık girmiyor mu?
Benim kızım da 12 yaşında şu an bir sene öncesine kadar ara ara kalp çarpıntısı oluyordu. Kardiyoloji, tetkikler falan hiçbir sorun çıkmadı. Böyle durumlarda dinlensin, çay kahve asitli gıdalardan uzak dursun dediler. Dediğiniz gibi büyüme evresi sanırım ama korkutuyor1.5 yaş civarında kapanmıştı.
Daha da yeni kalbim çok hızlı atıyor dediği için kardiyolağa götürdük.
Kan tahlili,ultrason, ekg yapıldı,holter takıldı.
Hiçbirinde bişey cıkmadı
Ama biz suan carpıyor dediğinde dinliyorduk,gercekten de o sıra da hızlı atıp sonra düzeliyordu.
Dr büyüme zamanında normal olabileceğini söyledi.
Takipteyiz şuanda..
Çocuklar büyürken kalp de olabiliyor nedense ama korkutuyorlar işte bizi
Ben e-bebekte rast geldim kendi markasıydı sanırım. Nasıl bilmiyorum ama kendi bedenimden bir beden büyük aldımgünaydın.. bir konuda yardımlarınızı bekliyorum. Emzirme sutyeni olarak hangi marka alınız? bedeni nasıl geldi? bilgi verirseniz sevinirim
Aynilarini bize de soylediler canim, yaklasik bir ay oncesinde oldu bizde bu carpinti durumu,4 yasinda oglum.Benim kızım da 12 yaşında şu an bir sene öncesine kadar ara ara kalp çarpıntısı oluyordu. Kardiyoloji, tetkikler falan hiçbir sorun çıkmadı. Böyle durumlarda dinlensin, çay kahve asitli gıdalardan uzak dursun dediler. Dediğiniz gibi büyüme evresi sanırım ama korkutuyor
Benim içinde öyle kolay doğum olsun her şeyin kararında olması iyi.. benim rahmim ters bu bebeğime hamile kalmak istediğimde öğrendim ilk gebelikte yoktu zor doğumdan olmuş dedi doktorlar.. o yüzden her şeyin hayırlısı her doğum her bebek kendine özel ve kıymetliBen de aynı şekilde kilolu olmasından hoşnut değilim ama herkes tam tersi hatta annelerimize kalsa söyleme nazar olur modundalar. Doğum sonrası kolaylığı olabilir iri bebeğin ama iri olmasa da kilo aldırılır benim için rahat doğum yapmak daha kritik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?