2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
15. Gün bugun göbeğimiz hala düşmedi
Bu Ağustos bebekleri hep aynı problemleri çıkardılar bize hamileyken çoğu erken gelmek istedi annelere sebepsiz kaşıntı yaptılar şimdi de göbekleri düşmüyor aslında bu sıcakta daha çabuk kuruması lazım bizimki de 10 günde düştü

Iyi geceler kızlar doğum yapmış tüm annelere gözünüz aydın diyorum sağlıkla büyütün bebeklerinizi inşallah, , bizim de bugün dr kontrolümüz vardı. 37+1 3200 gr olmuş minnoş. Normal doğumu bekliyoruz ilki de normaldi. Fakat kafama takılan bi şey var. Kan ilacı ve magnezyum kullanıyordum. Hala magnezyuma devam ediyor musunuz sizler ? Malum magnezyum kasılmalar olmasın diyeydi. Kafam karıştı açıkçası

Ben multivitamini bıraktım d3 ve kan ilacını bebek 3 aylık olana kadar kullanacaksın dedi aile hekimim. Magnezyumu da 3 4 gündür unutuyordum hiç kralım olmazdı acayip bacaklarım ağrımaya başladı tekrar içtim bugün başladım

Ama multiyi de bebeğim iri diye bıraktım bir arkadaşımın doktoru öyle demişti o geldi aklıma. Yoksa onu da 3 aylık olana kadar tavsiye ediyorlar özellikle balık yiyemeyenler omega içeren

Ben brz önce püskeeviit yedim yattım
Ben her gece menü çıkartıyorum resmen ya allahtan bugün yemeği geç yemiştim de çekirdek ile atlattık gece krizini. Gündüz uyuyorum diye mi bu saate kalıyorum tuvalet seansları bitsin diye mi yemek krizinden mi bebis hareketleniyor diye mi ter basıyor diye mi.... Aklımda deli sorular inşallah oğlum doğduktan sonra bu saate kadar seni ayakta tutacağım demek değildir bu inşallah

Ben de yeni duyuyorum klipsli diyolar hımmm diyorum sadece. Artık doğumca çocuk doktoruna sorup öğrenirim. Ben de yeni doğan sünneti istiyorum 40 ı çıkarken.
Ay bende yeni soğan sünneti istiyorum henüz görüşme fırsatı olmadı doktorla 15 güne kadar yapılmalı sonra 3 ayı yaptırabilirsini dediler çok küçük yavrum dayanamadım sakıncası olmuyor mu siz görüştünüz mü yoksa bende bi 20 25 gün olmasını istiyorum

Sonunda dun gece düştü Ama göbeği çok sismiş toparlanir herhalde 1-2 Gune. İltihap falan yok ama cikinti olmus orasi bayağı.

Benim doktorum maynezyumu bıraktırdı.Multivitamine devam et dddi.Kasılmaları 36 dan sonra önlemenin mantıgı yok dedi

Aynılarını yapıyorum yok hemşire geliyor iki ayağından sıkıyor, uyanıyor biz beceremedik bir türlü... pofs
Altını da açın demedi hemşire, sabahki hemşirem iyidi de
Onlar acımadan yapıyorlar, biz yavaş yapıyoruz canı acımasın diye.. Kızım da hep uyurdu, sarılık da oldu.. 1 hafta önce dogmuştu sezeryanla, gerçek doğum günü gelince kendisi uyanmaya basladı, dr kendisini hala anne karnında sanıyor ondan uyanmıyor demişti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…