2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Çok tebrik ederim kızımın adaşı gelmiş dünyaya, darısı bizlere olsun, sağlıkla büyüsün

Ben Ankara'da bir klinikten fiyat aldım 500 TL. Klipsli model falan diyorlar. Detayını bilmiyorum ne demek
Valla bende bilmiyorum canım Klips falan. Bide modelimi varmış bunun şaşırdım doğrusu. Ben sadece pipinin ucunu kabuk soyar gibi soyuyolar sanıyordum ilk erkek bebek bizim ailede ondan heralde bilmiyoz

Allahımm size sağlıkla büyütmeyi,benm gibi normal doğum bekleyenlere de böylesini nasip etsin
Çok sevindimm sizin adınıza.

Valla bende bilmiyorum canım Klips falan. Bide modelimi varmış bunun şaşırdım doğrusu. Ben sadece pipinin ucunu kabuk soyar gibi soyuyolar sanıyordum ilk erkek bebek bizim ailede ondan heralde bilmiyoz
Ben de yeni duyuyorum klipsli diyolar hımmm diyorum sadece. Artık doğumca çocuk doktoruna sorup öğrenirim. Ben de yeni doğan sünneti istiyorum 40 ı çıkarken.

Süper Gözün aydın Adıyla gelsin Umay bereket getirsin inşallah. Ne güzel bize de böyle hızlı bir doğum nasip olsun.

esmeralda5 torro M Mirune ve kaçırdığım bütün güzel anneler bebekleriniz hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün. Hepinize geçmiş olsun, gözünüz aydın.
Şimdi daha zorlu bir süreç başlıyor, bizim kızda kolik var sanırım durmuyor, damla vermişti doktor probiyotik onu kullanmaya başlayalı kaka da yapmıyor kıvranıp duruyor. Var mı sizde böyle sorunlar?

Canim allah anali babali buyutmeyi nasip etsin Gozunuz aydin

canımm tebrik ederim maaşallah ne güzel normal doğum olmuş, çok sevindim.
allah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin

Bu arada ağustos annelerinin normal doğum oranı kaç? Herkes normal diye başladı ama sanırım normal doğuran baya az. Siz ne diyorsunuz?

Kizlar cok basim agriyor, dogumla mi alakali,neden olabilir,hic basi agriyan bir insan da degilimdir..
Var mi yasayan.
Dr una haber ver bence. Hamilelik aplikasyonunda şiddetli baş ağrısında dr a haber verin yazıyordu. Belki bişey değildir ama için rahat olur yine de canım

Ayy benimde aynı tarih desene beraber doğuracaz inşallah. Saat kaçta olacak sizinki. Biz 16 sında yatış yapıcaz hastaneye 17 sinde sabah 5.30-6 gibi alacam dedi doktor. Hayırlısıyla kavuşalım inşallah
Canım cuma günü belli olucak saati benim son kez nst ye giricem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…