2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlar doğum yapmış annelere bir sorum var. Bebeğiniz son ultrasonda kaç kiloydu ve kaç kg doğdu? 38+0 da 3850 demişti dr yanılma payını ve normal doğum yapma ihtimalimi düşünüyorum :)

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah maşallah açılman çok güzel ilerlemiş kolay olmuş darısı kalanların başına

Kızlar bu bebişi hiç uyandıramıyoruz biz naıl uyandırıyorsunuz
Emmesi lazım hemşire geliyor hemen uyandırıyor
burnunu sık canım ayağının altını gıdıkla topuğunu sık biraz bende öyle uyandırıyordum ilk zamanlar şuan da yapıyorum uyanmıyor altını açtım mı hemen uyanıyo miniğim

Bi. Ilık duş al bi uyumya çalışsaydın veya dinlenmeye geçerdi belki
Aynen canim simdi dustan ciktim, daha iyiyim.
Bir de afedersin ishal olmustum,az su ictim sanirim susuz da kaldim.
Sabah da esime kizmistim,sebebini soyleyim de gulun, ogluma saatinden once cizgifilm acti diye bir kizdim,zaten ondan sonra agri girdi basima

Hormonlar sacmalatiyor iste fazlaca.
Ustune o stresle temizlik yaptik, gerci o kismi iyi oldu ama iste yorgunluk falan derken..
Simdi bir kahve icip dinleneyim.
Umarim gecer artik

Tansiyon ölçtün mü belki düşmüş veya çıkmıştır.
Hormonlar fena ya ben de çok unutkan oldum mesela kafa gideyy artık

Canım cuma günü belli olucak saati benim son kez nst ye giricem
Yaa ne güzel benimde perşembe çağırdı son kontrole pazar günü saat kaçta nasıl yatış yapacağının detaylarınıda anlatıcam dedi. Böyle tarih bilip beklemek daha zor sanki günler saatler geçmiyo. Normal yapmak isteyip sancı bekleyenler daha şanslı. Hergün ekşın aksiyonlu geçiyo acaba bugün gelirmi sancım olurmu suyum gelirmi diye neyse sağ salim kavuşalımda evlatlarımıza yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik 6 günüde öle böle geçiririz inşallah

Tansiyon ölçtün mü belki düşmüş veya çıkmıştır.
Hormonlar fena ya ben de çok unutkan oldum mesela kafa gideyy artık
Ay sorma canım ya..
Hem de nasıl gidiyor kafa.
Bitse de gitsek modundayım suanda
Hamilelik bitecek,lohusalık başlayacak..

Hepsini sağlıkla yaşamak nasip olsun inşallah hepimize

Susuzluk bas agrisi yapiyor canim kesinlikle bencede ondan olmus olabilir. Bununla gecmis olsun insallah

burnunu sık canım ayağının altını gıdıkla topuğunu sık biraz bende öyle uyandırıyordum ilk zamanlar şuan da yapıyorum uyanmıyor altını açtım mı hemen uyanıyo miniğim
Aynılarını yapıyorum yok hemşire geliyor iki ayağından sıkıyor, uyanıyor biz beceremedik bir türlü... pofs
Altını da açın demedi hemşire, sabahki hemşirem iyidi de

Aynılarını yapıyorum yok hemşire geliyor iki ayağından sıkıyor, uyanıyor biz beceremedik bir türlü... pofs
Altını da açın demedi hemşire, sabahki hemşirem iyidi de
yok canım bana da dememişlerdi altını aç diye 11 günlük olduk biz gün geçtikçe büyüyorlar değişiyorlar işte şuan altını açtım mı uyanıyo ilk zamanlar öyle değildi burnunu ayağını sıkardım öyle uyanırdı

Sorma valla bende çok tuhafım son bi kaç haftadır. Ota boka ağlıyom eşimin her yaptığı batıyo sürekli kavga çıkarıyorum. Yazık adamcağızım sağ salim boşanmadan doğursan bari diyo genelde hamileliğin ilk başlarında hormonlar biranda yükselip değiştiği için bu tür sorunlar olurmuş ama bizim başta olmadı sonda oldu. Doğum stresi acısı süt olacakmı göğüsler yara olacakmı aldıklarımız işe yarayacakmı va vs bu dertlerdende biraz kendimizi yoruyoruz bünye kaldırmıyor artık. Daha sabah muzla atom yapacaktım eşim son muzu yemiş oturdum ağladım muzumu neden yedin diye sokağın başında manav var gider alır gelirim niye ağlıyon sen delimisin diyo. Yok illa gidip kendine alsaydın benimkini neden yedin diye evi başına yıktım adamın Allah sonumuzu hayır etsin evlat sahibi olacax derken kocalardan olmazsak iyi

Ben de geçen grissini yerken kocam bi tane istedi onlar bana kadar veremem dedim . Yaw bi tane ver merak ettim diyor adam valla kafalar gidiyor vücut baskı yaptıkça stres de artıyor beklemek ve muamma zaten ayrı stres kaynağı. Allah veriyor şükür sabrını

Ayy işte aynı canımm, ikimizinki de aynı hesap olmuş.
Bizde de oğlumun kısıtlı çizgi film hakkı var, sabahkini izlemişti, baktım daha vakti gelmeden hoopp açmış, e ne yapcak bütün gün çocuk.
Benim koyduğum kuralları bozuyorsun,emeğime saygısızlık ediyorsun diye çemkirip durdum

Al sonra bana başağrısı olarak döndü.
Ama ona da cam sildirip,perde astırdım da azcık ferahladım
Doguralim da rahatlayalim da diyemiyorum,lohusalik da fena..
Sonumuz hayrolsun diyelim

Kızlar doğum yapmış annelere bir sorum var. Bebeğiniz son ultrasonda kaç kiloydu ve kaç kg doğdu? 38+0 da 3850 demişti dr yanılma payını ve normal doğum yapma ihtimalimi düşünüyorum :)
Ya belki gördünüz daha önceki mesajlarda benimki 35+1 de 2900 Du 36+2 de 3500. Hızlı gitmesi beni de korkuttu ama hayırlısı hurda arkadaşlar bekle bakalım yanılma olabilir filan dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…