Bi. Ilık duş al bi uyumya çalışsaydın veya dinlenmeye geçerdi belkiBende haber etsem mi etmesem mi kararsiz kaldim canim..
Biraz daha gecmezse arayayim bari..
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallahLuna sabah 09:58'de dogdu saglicakla. Her şey yolunda. Darisi bekleyenlere nasip olsun.
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallahAda bebiśte bu sabah dogdu ☺☺
bizim de dün sabah düştü 10. günde ilk bebeğimde bu kadar geç olmamıştı15. Gün bugun göbeğimiz hala düşmedi
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallahKızlar, Umay kız geldi annesini hiiç üzmedenhepinize çok çok teşekkür ederim, darısı beklemede olan hepinizin başına inşallah
9 da hastaneye geldim,14.40 da doğdusuni sancı verildi, 2.5 cm açıklığım varken doktorum muayene etti, 1 saat sonra bakalım 4 cm olduğunda epidural kararı verelim dedi. 1 saat sonra 8 cm olmuştu açılmam, epidural yalan oldu doğumhanede de 20 dk filan kalmışım. Rüya gibiydi hala da rüya gibi..
Allah beklemede olan hepinize böyle güzelliklerle kavuşmayı nasip etsin
burnunu sık canım ayağının altını gıdıkla topuğunu sık biraz bende öyle uyandırıyordum ilk zamanlar şuan da yapıyorum uyanmıyor altını açtım mı hemen uyanıyo miniğimKızlar bu bebişi hiç uyandıramıyoruz biz naıl uyandırıyorsunuz
Emmesi lazım hemşire geliyor hemen uyandırıyor
Aynen canim simdi dustan ciktim, daha iyiyim.Bi. Ilık duş al bi uyumya çalışsaydın veya dinlenmeye geçerdi belki
Tansiyon ölçtün mü belki düşmüş veya çıkmıştır.Aynen canim simdi dustan ciktim, daha iyiyim.
Bir de afedersin ishal olmustum,az su ictim sanirim susuz da kaldim.
Sabah da esime kizmistim,sebebini soyleyim de gulun, ogluma saatinden once cizgifilm acti diye bir kizdim,zaten ondan sonra agri girdi basima
Hormonlar sacmalatiyor iste fazlaca.
Ustune o stresle temizlik yaptik, gerci o kismi iyi oldu ama iste yorgunluk falan derken..
Simdi bir kahve icip dinleneyim.
Umarim gecer artik
Yaa ne güzel benimde perşembe çağırdı son kontrole pazar günü saat kaçta nasıl yatış yapacağının detaylarınıda anlatıcam dedi. Böyle tarih bilip beklemek daha zor sanki günler saatler geçmiyo. Normal yapmak isteyip sancı bekleyenler daha şanslı. Hergün ekşın aksiyonlu geçiyo acaba bugün gelirmi sancım olurmu suyum gelirmi diyeCanım cuma günü belli olucak saati benim son kez nst ye giricem
Ay sorma canım ya..Tansiyon ölçtün mü belki düşmüş veya çıkmıştır.
Hormonlar fena ya ben de çok unutkan oldum meselakafa gideyy artık
Susuzluk bas agrisi yapiyor canim kesinlikle bencede ondan olmus olabilir. Bununla gecmis olsun insallahAynen canim simdi dustan ciktim, daha iyiyim.
Sabah da esime kizmistim,sebebini soyleyim de gulun, ogluma saatinden once cizgifilm acti diye bir kizdim,zaten ondan sonra agri girdi basima
Ustune o stresle temizlik yaptik, gerci o kismi iyi oldu ama iste yorgunluk falan derken..
Umarim gecer artik
Aynılarını yapıyorum yok hemşire geliyor iki ayağından sıkıyor, uyanıyorburnunu sık canım ayağının altını gıdıkla topuğunu sık biraz bende öyle uyandırıyordum ilk zamanlar şuan da yapıyorum uyanmıyor altını açtım mı hemen uyanıyo miniğim
Kesinlikle canım.Susuzluk bas agrisi yapiyor canim kesinlikle bencede ondan olmus olabilir. Bununla gecmis olsun insallah
yok canım bana da dememişlerdi altını aç diye 11 günlük olduk biz gün geçtikçe büyüyorlar değişiyorlar işte şuan altını açtım mı uyanıyo ilk zamanlar öyle değildi burnunu ayağını sıkardım öyle uyanırdıAynılarını yapıyorum yok hemşire geliyor iki ayağından sıkıyor, uyanıyorbiz beceremedik bir türlü... pofs
Altını da açın demedi hemşire, sabahki hemşirem iyidi de
Sorma valla bende çok tuhafım son bi kaç haftadır. Ota boka ağlıyomAynen canim simdi dustan ciktim, daha iyiyim.
Umarim gecer artik
Ben de geçen grissini yerken kocam bi tane istedi onlar bana kadar veremem dedimSorma valla bende çok tuhafım son bi kaç haftadır. Ota boka ağlıyomeşimin her yaptığı batıyo sürekli kavga çıkarıyorum. Yazık adamcağızım sağ salim boşanmadan doğursan bari diyo genelde hamileliğin ilk başlarında hormonlar biranda yükselip değiştiği için bu tür sorunlar olurmuş ama bizim başta olmadı sonda oldu. Doğum stresi acısı süt olacakmı göğüsler yara olacakmı aldıklarımız işe yarayacakmı va vs bu dertlerdende biraz kendimizi yoruyoruz bünye kaldırmıyor artık. Daha sabah muzla atom yapacaktım eşim son muzu yemiş oturdum ağladım muzumu neden yedin diye sokağın başında manav var gider alır gelirim niye ağlıyon sen delimisin diyo. Yok illa gidip kendine alsaydın benimkini neden yedin diye evi başına yıktım adamın Allah sonumuzu hayır etsin evlat sahibi olacax derken kocalardan olmazsak iyi
Ayy işte aynı canımm, ikimizinki de aynı hesap olmuş.Sorma valla bende çok tuhafım son bi kaç haftadır. Ota boka ağlıyomeşimin her yaptığı batıyo sürekli kavga çıkarıyorum. Yazık adamcağızım sağ salim boşanmadan doğursan bari diyo genelde hamileliğin ilk başlarında hormonlar biranda yükselip değiştiği için bu tür sorunlar olurmuş ama bizim başta olmadı sonda oldu. Doğum stresi acısı süt olacakmı göğüsler yara olacakmı aldıklarımız işe yarayacakmı va vs bu dertlerdende biraz kendimizi yoruyoruz bünye kaldırmıyor artık. Daha sabah muzla atom yapacaktım eşim son muzu yemiş oturdum ağladım muzumu neden yedin diye sokağın başında manav var gider alır gelirim niye ağlıyon sen delimisin diyo. Yok illa gidip kendine alsaydın benimkini neden yedin diye evi başına yıktım adamın Allah sonumuzu hayır etsin evlat sahibi olacax derken kocalardan olmazsak iyi
Ya belki gördünüz daha önceki mesajlarda benimki 35+1 de 2900 Du 36+2 de 3500. Hızlı gitmesi beni de korkuttu ama hayırlısı hurda arkadaşlar bekle bakalım yanılma olabilir filan dedilerKızlar doğum yapmış annelere bir sorum var. Bebeğiniz son ultrasonda kaç kiloydu ve kaç kg doğdu? 38+0 da 3850 demişti dr yanılma payını ve normal doğum yapma ihtimalimi düşünüyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?