2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Gunayydin
Bugun 39+5. Bizimde kontrolumuz var. Bakalim doktor 40 a kadar gelmezse ne diyecek ☺
Dunle bugun birazcik agrim var, devami da gelir insallah ya. Gebelik sekerini takip etmekten yoruldumm

Günaydın kızlar. Dün gece oğlumun burnu akmaya başladı, hiç uyuyamadı tam dalıyor tıkanıklıkla uyanıyor, temizletmedi de ve ben de uyuyamadım ateşi olmadı çok şükür . Uyandı sabah ezanıyla fış fış burnu ama tam gaz enerji fink atıyor, sezaryen öncesi bana da bulaşmasın istiyorum ama uzak da duramıyorum

Cok gecmis olsun canim.
Uzak da durulmaz tabi..
Allaha emanet diyelim.
Atesi olmadiysa burnu akiyorsa korkma, benim de gecen bogazim falan agridi, kendiliginden gecti.
Bunyemiz o kadar da dusuk degil, c vitamini almaya calis,bir kac gune gecer insallah

Sezaryen sonrası o göbek sallanması beni de rahatsız ediyor. Korse işe yarar mıacaba?

Benim de en son marjinaldi. Ama plesanta ayrılmaya başlayınca sezaryen oldu.
20 ağustos çok güzel toparlanır iyice bebiş.

Ben iyiyim. Bebek de iyi. Çok şükür.
Neden ayrıldı acaba canım olacağından mı,bende korkuyorum çok her an kanama olacakmışım gibi hiç kalkmıyorum hep yatıyorum,plasentanın 2cm varmış servikse ızunluğu,benim hep totalisti bu hafta böyle oldu çok şükür bunada 8günü atlatırım umarım,sevindim canım iyi olmanıza

Canım çok geçmiş olsunenerjisi varsa iyi bari çabucak toparlar inş

Sezaryen sonrası o göbek sallanması beni de rahatsız ediyor. Korse işe yarar mıacaba?
1 hafta oldu doğum yapalı bağırsak çalışması için duphaloc içtim bikac kez çok sık tuvalete çıkmaya başladım .bide evde tayt giymeye basladim dün gece yan yatabildim ilk kez o fazlalık kısım toparlanmaya. Basladi sanki

doktor mu önerdi o ilacı canım bebeğe zararı yok mu süte etkisi falan? hamileyken bende kullanmıştım da şuan kullanılabiliyo mu bilmiyordum

Olur bence benim de aklıma o geldi. Korse takamazsam acitirsa çarşafla sarmayı düşünüyorum sıkıca. Benim korsem diz kapağı göğüs aradı çünkü sıcakta kullanamayabilirim ya da Allah korusun sezaryen olursam da yeri acirsa

Canim benim cok gecmis olsun. Hic bi mudehale yaptirmiyorsa banyo yaptir o suyun sıcakligiyla açılıyor burnu sökülüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…