2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Stres yaptım galiba ondan oldu.

Gunayydin
Bugun 39+5. Bizimde kontrolumuz var. Bakalim doktor 40 a kadar gelmezse ne diyecek ☺
Dunle bugun birazcik agrim var, devami da gelir insallah ya. Gebelik sekerini takip etmekten yoruldumm
Haftanda cok ilerde.Bebek kac kilo oldu.Benimde gebelik şekerim var.Kontrol altinda tutmama rağmen sanirim bebegim şuan 4 kg üzerinde

Bende ilk zamanlar sardim kızlar göbeği mi. Her doğumdan sonra aynısını yapmıştım karnım kalmıyordu.borde paçalı korsem vardı onu kestim pacalarini normal göbek kısmını giyiyorum sıcakta zor oluyor ama göbek gitsin diye dayaniyorim.

Ben bugün doktora sordum adaçayı gibi bitki çayları öneriyor musunuz diye çünkü kendisi hurma yemeye başla demisti. Bitki çaylarını önermiyorum dedi çünkü kan sulandırıcı etki edebiliyorlarmis egerki öyle bı durum olursa doğumda kanamayı durdurmak zor oluyormuş

Kızlar selam 37+3 den yazıyorum bugün nst için gideceğim sormak istediğim şu çatı muanesi bu tarihlerde olur mu
Haftaya çatı muayenesi olacağım ben

Kızlar merhaba; bizimde bugün kontrolumuz vardı. Nst de ne bir sancı ne kasılma 7 nin üstünü görmedik, bizimki 40 ı bekler herhalde 3.025 gr/ 52 cm olmuş minnoşum ☺ sanirim boyu azcik uzun bilemiyorum tabi çatı muayenesi de yapıldı normal doğuma hiçbir engel yok dedi doktorum, evet biraz rahatsız edici bir deneyim fakat korkulacak kadar değilmiş. Doğum iznine de ayrıldım Bugün doğum dosyam da hazırlandı tahliller ekg felan yaptilar. Doktorumla doğum hakkında konuştuk normal doğumlarda epidurali tercih etmiyorum ben dedi ıkınma hissini aldığından zorlanıyoruz ve sorun yaşıyoruz dedi.onun yerinr nefes teknikleri ve plates topuyla rahatlatma yapıyorlarmış epidural düşündüğümden değil de bir seçenek olarak kenarda dursaydı daha iyi olurdu sanki, bilemedim.
Bendede gebelik şekeri vardı aylardır diyetle kontrol altında tutuyoruz, bebişin suyu da normal
Her gün 2 hurma yemeye başla dedi. Magnezyumu kesmedi, zeytinyağıyla perine masajına başla dedi ayrıca.

Kızlar bugün vajinadaki batma/acıma hissi çok şiddetlendi. Önceden ara ara olurdu ama bugün kesintisiz. 100 metre yürüyemedim, sizde de var mı benzer durum? Veya doğum yapan arkadaşlar, doğumdan ne kadar önce oldu bu his?

Kızlar geldim kontrole bnm gittiğim hastane şube dogumhanesi yok başka hastanede olcakti zaten doğum Dr oraya yönlendirdi smdi gidiyoruz yağışın yapilcak. 4 cm açıklık var, birkaç saat snra suni sancı verecekler işte islemlerden snra,dualarınıza talibim bgn doğacak inşallah Allah'ın izniyle 3300 olmuşuz. Dün akşamki durumu söyledim zorlamış gelmek istemiş dedi eve yollamiim smdi gidip yatisini yap dedi. Dua edin teyzeler

Allah bir avazda kavuşmayı nasip etsin Sağlıkla gelsin minik

Allahım sağlıkla kolaylıkla kavuştursun sizi inşallah

Ya çok güzel darısı başımıza Allah kolaylastirsin bebisin sağlıkla gelsin

Saglikla kolaylikl kucagina alirsin insallahh

Demek ki gece ben geliyorum demiş. İyi ki evde çekmişsin 4cm olmuş. Hastane geriyo çünkü. Suni yardımcı olur hızlı doğmasına. Sancı sırasında da burnundan derin nefes alıp yavaş yavaş ağzından vermeye çalış Allahın izniyle kolaylıkla doğsun inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz.
Benim de cuma kontrolüm var bakalım

Sağolun kızlar alıntı yapamiuorum hepinize, geldik yatisim yapildi nst ye bağladılar 40 dk fln cekilcekmis, Dr 4 den snra suni verecekmiş hemşire aradı sordu kendi gelmeme yakın saatte veririm demişti zaten. Sancı 25 lerde dedim bnmki gündüz giki çıkmaz gece coşar sancı çıkmaz boşa bagladiniz diyirum gülüyorlar tez vakitte sağlıcakla gelsin inşallah başka bişe diyemiyorum şu an için. Ağrı sızı yok yattım bekliyorum

Sağlıkla kavuşun inşallah canımm
Darısı bizim de başımıza

Ayy hadi sağlıkla gelsin inşallah. Rabbim bi avazda kurtarsın. Gözünü açıp kapayana kadar evladını kucağına versinler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…