Kızlar geldim kontrole bnm gittiğim hastane şube dogumhanesi yok başka hastanede olcakti zaten doğum Dr oraya yönlendirdi smdi gidiyoruz yağışın yapilcak. 4 cm açıklık var, birkaç saat snra suni sancı verecekler işte islemlerden snra,dualarınıza talibim bgn doğacak inşallah Allah'ın izniyle 3300 olmuşuz. Dün akşamki durumu söyledim zorlamış gelmek istemiş dedi eve yollamiim smdi gidip yatisini yap dedi. Dua edin teyzeler
Kanala indigini siz hissedebildiniz mi?Benim kasıklarda dolgunluk ve vajinada iğne batmasi sızlama oluyor.Bu kanala girdigini mi gösterir.Karnımda yukarda sanki daha
Kızlar adacayi kekik çayı VS bilimum doğum baslatici şey.. Az bunlardan konuşalım da kafamız dağılsın tavsiyesi olan yapan var mı.
Bugün benim de kontrolüm vardı akşamdan sinir krizi kodunda olduğum için gitmedim yarın giderim belki
Hunharca yürüyüş, sık ve istikrarlı yapılan squat, en bolundan hurma ve eşle yakın temas ertesi gün kucağına alırsın inşallah şu 37.hafta bi bitsin ben bunları yapıcam
Kanala indigini siz hissedebildiniz mi?Benim kasıklarda dolgunluk ve vajinada iğne batmasi sızlama oluyor.Bu kanala girdigini mi gösterir.Karnımda yukarda sanki daha
Evet aslında hissettim vajinam gözle görülür çok bariz bir şekilde şişti, ayrıca ağırlığı artık kasıklarımda hissediyorum. Öte yandan ben pilates egzersizlerine başlamıştım bebeğin başını kemiğe rahatça sokabilmesi için gereken 4 hareketi de hep yaptım. Bunların etkili olduğunu düşünüyorum.
Simdi doktordan ciktim, nst ye girdim. Doktor yarin dogumu baslatalim artik, dedi. Suni sanci vererek. Catiyi tekrar kontrol etti, sorun yok. Bebek kilo almamis duruyor bu hafta.
Dogsun artik diyordum ama simdi de bir korku girdi. Suni sanciyla ya baslamazsa ya acele ediyorsak diye. Boyle hissetmem normal mi
Simdi doktordan ciktim, nst ye girdim. Doktor yarin dogumu baslatalim artik, dedi. Suni sanci vererek. Catiyi tekrar kontrol etti, sorun yok. Bebek kilo almamis duruyor bu hafta.
Dogsun artik diyordum ama simdi de bir korku girdi. Suni sanciyla ya baslamazsa ya acele ediyorsak diye. Boyle hissetmem normal mi
Nst den sonra tekrar giricem yanina. Sancim arada var ama bilemedim. Ben de seker, bebekte de gelisim geriligi var biraz. Israr etmek istemedim ama beklesem mi ki.
Benim önceki doğumumda 40+3 olunca doktor gel artık doğurtalım demişti öyle sallana sallana gitmiştim ne sancı ne açılma. Öğlen 2 gibi işlemler yapıldı. Gece 12 gibi doğar dediler ama akşam 8.20 de doğum gerçekleşti. Duruma göre bakarlar zaten gerekli açılma sağlanmazsa ona göre hareket edilir. Stres yapma ki bebek kolay girsin kanala.
Benim önceki doğumumda 40+3 olunca doktor gel artık doğurtalım demişti öyle sallana sallana gitmiştim ne sancı ne açılma. Öğlen 2 gibi işlemler yapıldı. Gece 12 gibi doğar dediler ama akşam 8.20 de doğum gerçekleşti. Duruma göre bakarlar zaten gerekli açılma sağlanmazsa ona göre hareket edilir. Stres yapma ki bebek kolay girsin kanala.
QUOTE="seymayaz, post: 64810617, member: 971276"]
doktor mu önerdi o ilacı canım bebeğe zararı yok mu süte etkisi falan? hamileyken bende kullanmıştım da şuan kullanılabiliyo mu bilmiyordum
[/QUOTE]
Sezeryan sonrasi verildiği yazıyor internette ezcaci da onayladi bır kez içtim 1 haftadır rahatım.bidaha icmeme gerek kalmadı ondan bugün Dr uma soramadım unuttum
Kizlar ben ilk dogumum da cok sanci cekmedim,epidural da vardi,pek anlamadim acikcasi.
Simdi belim de tatli tatli bir agri var, bir yandan da agridikca tuvalete cikiyorum.
Bu dogum habercisi olabilir mi ki
Kızlar bugün vajinadaki batma/acıma hissi çok şiddetlendi. Önceden ara ara olurdu ama bugün kesintisiz. 100 metre yürüyemedim, sizde de var mı benzer durum? Veya doğum yapan arkadaşlar, doğumdan ne kadar önce oldu bu his?
Kızlar geldim kontrole bnm gittiğim hastane şube dogumhanesi yok başka hastanede olcakti zaten doğum Dr oraya yönlendirdi smdi gidiyoruz yağışın yapilcak. 4 cm açıklık var, birkaç saat snra suni sancı verecekler işte islemlerden snra,dualarınıza talibim bgn doğacak inşallah Allah'ın izniyle 3300 olmuşuz. Dün akşamki durumu söyledim zorlamış gelmek istemiş dedi eve yollamiim smdi gidip yatisini yap dedi. Dua edin teyzeler
Kizlar ben ilk dogumum da cok sanci cekmedim,epidural da vardi,pek anlamadim acikcasi.
Simdi belim de tatli tatli bir agri var, bir yandan da agridikca tuvalete cikiyorum.
Bu dogum habercisi olabilir mi ki
bel ağrısı vurur ama son haftalarda da oluyor bel ağrısı,reglide giriyor ya hani onun baya fazlası ağrıyor bel gerçi herkesde farklı olabilir,tuvalet baskısıda oluyor ama bu da son haftalarda oluyor yine,gaz ağrısıda olabilir belki