2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
evet aynen onu merak ettim azalma falan olur mu diye. Aslında şuan şükür kabızlık sorunum yok ama olursa aklımda bulunsun dedim

Icimi rahatlatti mesajiniz. Tekrar sordum doktora, beklemeyelim dedi.
Merak etmeyin, telaş etmeyin. Mümkünse arada gezin. Bendeki suni sancı tekerli serum askısındaydı gezdim, arada yattım, sancı geldiğinde burnunuzdan derin nefes alın yavaşça ağızdan verin. Bağırmamaya özen gösterin sancıda çünkü bebeği de anneyi de çok yoruyo. Nefes ile atlatmaya çalışın dalgaları. Zaten süreç uzarsa sancı aralarında uyku bastırır o 2 dk lık arada bile uyur uyanırsınız kolaylıkla doğar inşallah

Nst den sonra tekrar giricem yanina. Sancim arada var ama bilemedim. Ben de seker, bebekte de gelisim geriligi var biraz. Israr etmek istemedim ama beklesem mi ki.
Dr ne dediyse onu yap canım. Hiç kafanı bulandırma. Allah hepimize sağlıkla mutlulukla bebişlerimize kavuşmayı ve büyütebilmeyi nasip etain inşallah

QUOTE="seymayaz, post: 64810617, member: 971276"]
doktor mu önerdi o ilacı canım bebeğe zararı yok mu süte etkisi falan? hamileyken bende kullanmıştım da şuan kullanılabiliyo mu bilmiyordum
Sezeryan sonrasi verildiği yazıyor internette ezcaci da onayladi bır kez içtim 1 haftadır rahatım.bidaha icmeme gerek kalmadı ondan bugün Dr uma soramadım unuttum
[/QUOTE]
sütünü etkiledi mi peki?

Kizlar ben ilk dogumum da cok sanci cekmedim,epidural da vardi,pek anlamadim acikcasi.
Simdi belim de tatli tatli bir agri var, bir yandan da agridikca tuvalete cikiyorum.
Bu dogum habercisi olabilir mi ki
Merhaba dogum ilk dogumunda ebe bana belden geken agrilarin gercek dogum aflgrisi oldugunu soylemisti saglikla gelsin insallah hayirli dogumlar

Merhaba rabbim kolay dogumlar versin insallah ilk defa duyuyorum plates topuyla nefes egzersizlerini ilk dogumda suni sancila normal dogum yaptim epiduralli tabiki oyle cok vermiyolar epidurali sancilarimizi hissedelim diye paylasmak istedim

Sezeryan sonrasi verildiği yazıyor internette ezcaci da onayladi bır kez içtim 1 haftadır rahatım.bidaha icmeme gerek kalmadı ondan bugün Dr uma soramadım unuttum
sütünü etkiledi mi peki?
[/QUOTE]
Yok benim hicbirseyi etkilemedi bebek zaten her beslenme sonrası biraz yapıyor çiş kaka.ondada bir farklılık yok.bizim kız sariliktan kuvezde kaldı .o gün o kadar zorladiki karnım sürekli odadan kuvez odasına gidiyordum zor yürüyordum.mecburen içtim.ama internette yine baktım etkilemiyor Muş bebeği sezeryan sonrası kullanan çok.

Merhaba rabbim kolay dogumlar versin insallah ilk defa duyuyorum plates topuyla nefes egzersizlerini ilk dogumda suni sancila normal dogum yaptim epiduralli tabiki oyle cok vermiyolar epidurali sancilarimizi hissedelim diye paylasmak istedim
Doğru nefes teknikleri ve plates topu etkiliymiş dediğine göre. Biraz araştırma yapacağım tabikide.

Kizlar ben ilk dogumum da cok sanci cekmedim,epidural da vardi,pek anlamadim acikcasi.
Simdi belim de tatli tatli bir agri var, bir yandan da agridikca tuvalete cikiyorum.
Bu dogum habercisi olabilir mi ki
Bende de aynı durumlar iki gündür belimde ağrı kasıklarıma bıçak saplanması falan. Dr um normal dedi dayanılmayacak gibi olmadığı için gitmiyorum. İnşallah güzel haberlerini alırız

Doğru nefes teknikleri ve plates topu etkiliymiş dediğine göre. Biraz araştırma yapacağım tabikide.
Pilates topu için benim doktorum zıplama hareketini özellikle tavsiye etmiyorum bu şekilde kanala giren bebek çıkabiliyor dedi

bizimkide öyle memede uyur memeyi atsada orada duracak yerine koyunca uyanır, kusma bazen bizde de oluyor

Kızlar öyle alistirmayin emzirmeyi sonra sizi yalancı emzik gibi kullanıyorlar aç oldukları için istemiyorlar meme yi ben ikinci oglum da o hatayı yaptım neler çekmiştim unutturan a kadar her bebek refleks olarak sürekli ağzı meme arar aç olduğu için değil dikkat edin. Şimdi kız da öyle istiyor artı ben mama da veriyorum az kiloda doğduğu için karnı nasıl yok hala meme istiyor ellerini emiyor bende yalancı eksik veriyorum uykuya dalan a kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…