Yok benim hicbirseyi etkilemedi bebek zaten her beslenme sonrası biraz yapıyor çiş kaka.ondada bir farklılık yok.bizim kız sariliktan kuvezde kaldı .o gün o kadar zorladiki karnım sürekli odadan kuvez odasına gidiyordum zor yürüyordum.mecburen içtim.ama internette yine baktım etkilemiyor Muş bebeği sezeryan sonrası kullanan çok.
[/QUOTE]
Anladım canım teşekkür ederim
Doğum yaptım ben darısı kalanların başına inşallah. Dogumhaneye sedye ile gittik masaya çıkamadan yatakta doğurdum 17.20 de suni sancı verdiler,17.52 de kızım doğdu, 2800 doğdu 3200 çıkıyordu kontrolde. İlk kızım kadar doğdu 2800 ve 3100 diğerleri de. İyiyiz şükür darısı sizlere inşallah
Kızlar öyle alistirmayin emzirmeyi sonra sizi yalancı emzik gibi kullanıyorlar aç oldukları için istemiyorlar meme yi ben ikinci oglum da o hatayı yaptım neler çekmiştim unutturan a kadar her bebek refleks olarak sürekli ağzı meme arar aç olduğu için değil dikkat edin. Şimdi kız da öyle istiyor artı ben mama da veriyorum az kiloda doğduğu için karnı nasıl yok hala meme istiyor ellerini emiyor bende yalancı eksik veriyorum uykuya dalan a kadar.
Doğum yaptım ben darısı kalanların başına inşallah. Dogumhaneye sedye ile gittik masaya çıkamadan yatakta doğurdum 17.20 de suni sancı verdiler,17.52 de kızım doğdu, 2800 doğdu 3200 çıkıyordu kontrolde. İlk kızım kadar doğdu 2800 ve 3100 diğerleri de. İyiyiz şükür darısı sizlere inşallah
Hep imrendim senin doğumlarına Rabbim bunda bana da hızlı ve sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallahh
Gözün aydın ❤ ha bugün ha yarın derken geldi işte. Sağlıkla büyüsün
Ben yarım saatte yattığım sedyenin eğimini düzeltiyodum daha
Sancı 19, kalp atışı 136 görünüyor. Dün benim de öyleydi sancılar 20 yi geçmedi kalp atışı da böyleydi, arada tekmeler savunurken kalp atışı arttı birazcık, sancıda da maksimum 25i gördüm gerçi benim sezaryen tarihi 20si o zamana kadar sürpriz yapmasın da acil sezaryene alınmayım diye sevinmiştim ben sancım falan yok diye
Sancı 19, kalp atışı 136 görünüyor. Dün benim de öyleydi sancılar 20 yi geçmedi kalp atışı da böyleydi, arada tekmeler savunurken kalp atışı arttı birazcık, sancıda da maksimum 25i gördüm gerçi benim sezaryen tarihi 20si o zamana kadar sürpriz yapmasın da acil sezaryene alınmayım diye sevinmiştim ben sancım falan yok diye
Dün kaynanam yüzünden gelemediğim sahilden tatlı doğum hikayelerinizi okuyorum maşallah ya darısı bize ay sonu tarihli olanlar olarak kendimizi yalnız hissetmeye başladık
Tugba Uzunokbhreh
canlar gözünüz aydın Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Benimde son kontrol var yarın pazar günü hastaneye kaçta yatış yapacağımı söyleyecek. Pazartesi sabah doğum olacak inşallah. Bizde kavuşalım kuzularımıza hayırlısıyla YaRabbim
Bizde anne oğul kavuşanlardanız 37+5 de 11 Ağustos’ta doğum oldu sezaryen ile iki oğlumda aynı tarihte doğmuş oldu en son kontrolde 2600 demişti doktorum 3500 doğdu bize baya süpriz oldu herkes sağlıkla kavuşsun inş evlatlarına