2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
sütünü etkiledi mi peki?
Yok benim hicbirseyi etkilemedi bebek zaten her beslenme sonrası biraz yapıyor çiş kaka.ondada bir farklılık yok.bizim kız sariliktan kuvezde kaldı .o gün o kadar zorladiki karnım sürekli odadan kuvez odasına gidiyordum zor yürüyordum.mecburen içtim.ama internette yine baktım etkilemiyor Muş bebeği sezeryan sonrası kullanan çok.
[/QUOTE]
Anladım canım teşekkür ederim

Doğum yaptım ben darısı kalanların başına inşallah. Dogumhaneye sedye ile gittik masaya çıkamadan yatakta doğurdum 17.20 de suni sancı verdiler,17.52 de kızım doğdu, 2800 doğdu 3200 çıkıyordu kontrolde. İlk kızım kadar doğdu 2800 ve 3100 diğerleri de. İyiyiz şükür darısı sizlere inşallah

bana emzik muamelesi yaptığını farkettim de kıyamıyorum özellikle kolik olduğunda napılıyor tavsiyesi olan var mı

Mükemmel bir doğum olmuş darısı tüm bekleyenlerin başına, Allah analı babalı büyütsün

Çok tebrik ederim Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ne güzel bir doğum hikayesi oldu maşallah

Hep imrendim senin doğumlarına Rabbim bunda bana da hızlı ve sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallahh
Gözün aydın ❤ ha bugün ha yarın derken geldi işte. Sağlıkla büyüsün
Ben yarım saatte yattığım sedyenin eğimini düzeltiyodum daha

Kızlar ben hiç anlamıyorum, sancı cıkıyor mu nst de.
Anlayanınız var mı.
Sancı 19, kalp atışı 136 görünüyor. Dün benim de öyleydi sancılar 20 yi geçmedi kalp atışı da böyleydi, arada tekmeler savunurken kalp atışı arttı birazcık, sancıda da maksimum 25i gördüm gerçi benim sezaryen tarihi 20si o zamana kadar sürpriz yapmasın da acil sezaryene alınmayım diye sevinmiştim ben sancım falan yok diye

Anladım canım sagol.
Pek anlamlı bişey değil yanı suan yasadıgım.
Bende de en fazla 36 ya kadar cıktı.

Saglıkla buyut canım, cok sevindim..
Darısı basımıza.
Epidural aldın mı dıye sorayım mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…