2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
bana emzik muamelesi yaptığını farkettim de kıyamıyorum özellikle kolik olduğunda napılıyor tavsiyesi olan var mı
Ama sürekli emzikde kalmasi da hava yutması demek gaz demek sen kiyamiyorsun ama ona da sana da zarar. Benim ilk oglum da kolik di çok gazliydi ben rezene kaynatip içiyordum ayrı ona da bir iki çay kaşığı veriyordum baya rahatlatiyordu.

Gözün aydın canım arada baya fark var çok söyleyip az kilo ile doğanların duydum da. Tersini ilk defa duyuyorum baya süpriz yapmış pasa

Kızlar Doğum yaptım 09-08-2020
Allah herkese nasip etsin

Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Gözünüz aydın

Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah ne güzel çok uzun sürmemiş maşallah

Allah bağışlasın, analı babalı sağlıkla büyüsünoh maşallah ultrason ölçümüne göre fark atmış bebiş, darısı başıma olsun

Bu konuda bilgisi olan yokmu :)

Cnm bnmde sancım çıkmadı suni ssnciya rqgmenorasi 50 i geçmedi ama ben sancidan yerjmde duramıyodum en az 140 di yani dogumhaneye yetisemeden de doğdu zaten,bozuk olabiliyor yani bzmki bozuktu naptın son durum ne
Canım sacma sapan bir sürü aksilik oldu,ilkinde kabloları yanlış bağlamıslar.
Sonra nst kagıdına basmamışlar,cıkan sancıları göremedi dr.

En sonuncu da başarabildiler, dr bebeğin hareketinden dolayı hissedilen yalancı sancılar oldugunu söyledi.
Nst de de 110 a kadar çıktı ama..
Açılma da yokmuş

Hastane havası aldiğimizla kaldik, döndük geldik.
Daha da son ana kadar gitmem tövbe dedim
Yani bizim minnoş hem makineyi hem bizi kandırdı

Baya da ii sancım varmış eğer 110 doğru ise. Hurma ye cnm açılmaya yardımcı olur inşallah. Bnm de açılma var die yatırdı işte eve göndermek istemedi geçen hafta demişti zaten hazırlıklı gel diye. 3 cm idi ozaman açıklık

Bebeğin hareketliliği sanci olarak çıkmiş dedi dr canım
Açılma da 1 cm bile yokmuş
Elimde hurmayla gittim zaten hastaneye hemde yürüyerek
Nasip artık..
Sen nasılsn şimdi bebiş nasıl, herşey yolunda demi.

Gözün aydın ne güzel tevafuk olmuş aynı gün. Kiloda baya baya sapmış sağlıklı olsun da. Sağlıkla büyüsün

Çok şükür iyiyiz oksijen taktılar bı muddet. Kuvezde filan kalmadı yanımda odadaydi da fanus gibi bişe koyfular işte başını. Smdi uyuyor bnde.uyuyum die niyetleniyom ama 2 saat muhabbetine nereye uyuycan

Çok şükür iyiyiz oksijen taktılar bı muddet. Kuvezde filan kalmadı yanımda odadaydi da fanus gibi bişe koyfular işte başını. Smdi uyuyor bnde.uyuyum die niyetleniyom ama 2 saat muhabbetine nereye uyuycan
Yok mu yanında kimse canım, uyandıracak seni, uyu bence az da olsa.
Çocukları naptın evdeler mi..
Bnm oğlan sizi çok özledm deyip durdu geldiğimizde.

Annemde sizi sordu doğuma kalsaydınız napcaktım deyip durdu
Bir doğuramamın bir de oğlumu ne yapacağımı bilemememin paha biçilemez stresini yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…