Annemler gelmişti geçen hafta cnm annemle.ben hastanede yiz diğerleri ben hastaneye giriş yaptıktan snra gitmişlerdi zaten, snra doğunca geri geldiler akşam 10 gibi filan gittiler babam eşim çocuklar evde bakalım, yrn sabah da biz cikacaz Allah'ın izniyle. Uyuyamıyorum ki malum aylardır uyuyamıyoruz ilaç vermeye , kontrole vs de gelip gidiyorlar zaten, ışıkta da uyuyamam
Annemler gelmişti geçen hafta cnm annemle.ben hastanede yiz diğerleri ben hastaneye giriş yaptıktan snra gitmişlerdi zaten, snra doğunca geri geldiler akşam 10 gibi filan gittiler babam eşim çocuklar evde bakalım, yrn sabah da biz cikacaz Allah'ın izniyle. Uyuyamıyorum ki malum aylardır uyuyamıyoruz ilaç vermeye , kontrole vs de gelip gidiyorlar zaten, ışıkta da uyuyamam
Bende 2 gün uyuyamamistim ki uykuya düşkün biriyim annem yat iyi dinlen ameliyatlisin diyor yok ben inatla sürekli yürüdüm bebeği mi saat başı emzirmistim.
Canım hastanede odada klimaları açıyorlarmı. Sıcakmı odalar. Virüs yüzünden yasaklandı diyolardı. Vallahi ben sıcağa hiç gelemiyorum. Zaten gece uykusu yalan oldu bide sıcak olursa oda hayatta uyuyamam.
aynen bende baya şaşırdım annem hep senin bebeğin 3 kilo üstü doktor bir şey bilmiyor sen anneni dinle dedi doğru çıktı eskilerin bilinci göbek boyutuna göre kilo ölçümü yapıyorlar
Canım hastanede odada klimaları açıyorlarmı. Sıcakmı odalar. Virüs yüzünden yasaklandı diyolardı. Vallahi ben sıcağa hiç gelemiyorum. Zaten gece uykusu yalan oldu bide sıcak olursa oda hayatta uyuyamam.
üre ve kreatinin hamilelikte çok su içilmesine bağlı olarak düşük çıkmış olabilir yüksekliği genelde daha çok hastalık işaretidir. Örneğin gut hastalığında falan yükselir. Trombosit pıhtılaşmayla ilgilidir. Düşüklüğü kanamaya yatkınlığı arttırır. Tüm bu bilgiler aslında işinize yaramaz. Hekimin başka faktörlerle değerlendirmesi önemli ve bence anlamlı oranda sıkıntılı değil gibi. yani az düşük olması çok sorun yaratmaz. çok kafa yormayın bence. benim de kanı aldılar bir sürü tüp sonuçlarını bilmiyorum bile. Hastanenin işi o, sıkıntı olsa onlar söyleyecek. Bizim burada yarım hekimlik yapmamız çok doğru olmaz. Siz güvendiğiniz hekimlere danışın.
Burada okuyunca şaşırıyorum. Gerçekten Nst lerinizde hiç sancı çıkmıyor mu? 35 den itibaren ben girdim hep 60-70 sancı çıkıyordu. Dr 37 de 1 haftaya kalmaz doğurursun dediğinde inanmamıştım çünkü aşırı bi sancı hissetmiyordum. Sonrasını zaten biliyorsunuz sezeryan... Buna göre ben doğum sancısı çekmiş mi oluyorum
Burada okuyunca şaşırıyorum. Gerçekten Nst lerinizde hiç sancı çıkmıyor mu? 35 den itibaren ben girdim hep 60-70 sancı çıkıyordu. Dr 37 de 1 haftaya kalmaz doğurursun dediğinde inanmamıştım çünkü aşırı bi sancı hissetmiyordum. Sonrasını zaten biliyorsunuz sezeryan...
Sorun neydi canım anlayamadım erken doğum mu oldu planlı sezaryen miydi. Herkeste aynı olmaz tabiki şaşıracak bisi yok 35 ten beri düzenli sancı diyorsun 37 ye kadar erken doğum riski oluyor bu zaten. Olması gereken bisi değil
Sorun neydi canım anlayamadım erken doğum mu oldu planlı sezaryen miydi. Herkeste aynı olmaz tabiki şaşıracak bisi yok 35 ten beri düzenli sancı diyorsun 37 ye kadar erken doğum riski oluyor bu zaten. Olması gereken bisi değil
Doğum yaptım ben darısı kalanların başına inşallah. Dogumhaneye sedye ile gittik masaya çıkamadan yatakta doğurdum 17.20 de suni sancı verdiler,17.52 de kızım doğdu, 2800 doğdu 3200 çıkıyordu kontrolde. İlk kızım kadar doğdu 2800 ve 3100 diğerleri de. İyiyiz şükür darısı sizlere inşallah