2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Annemler gelmişti geçen hafta cnm annemle.ben hastanede yiz diğerleri ben hastaneye giriş yaptıktan snra gitmişlerdi zaten, snra doğunca geri geldiler akşam 10 gibi filan gittiler babam eşim çocuklar evde bakalım, yrn sabah da biz cikacaz Allah'ın izniyle. Uyuyamıyorum ki malum aylardır uyuyamıyoruz ilaç vermeye , kontrole vs de gelip gidiyorlar zaten, ışıkta da uyuyamam

Bende 2 gün uyuyamamistim ki uykuya düşkün biriyim annem yat iyi dinlen ameliyatlisin diyor yok ben inatla sürekli yürüdüm bebeği mi saat başı emzirmistim.

Canım hastanede odada klimaları açıyorlarmı. Sıcakmı odalar. Virüs yüzünden yasaklandı diyolardı. Vallahi ben sıcağa hiç gelemiyorum. Zaten gece uykusu yalan oldu bide sıcak olursa oda hayatta uyuyamam.

Gözün aydın canım arada baya fark var çok söyleyip az kilo ile doğanların duydum da. Tersini ilk defa duyuyorum baya süpriz yapmış pasa
aynen bende baya şaşırdım annem hep senin bebeğin 3 kilo üstü doktor bir şey bilmiyor sen anneni dinle dedi doğru çıktı eskilerin bilinci göbek boyutuna göre kilo ölçümü yapıyorlar

Allah bağışlasın, analı babalı sağlıkla büyüsünoh maşallah ultrason ölçümüne göre fark atmış bebiş, darısı başıma olsun
İnş en son ultrason ölçümüyle doğumu zamanının arasın da 5 gün var o kadar kısa sürede bu kiloya ulaşması imkansızdır herhalde

Yasak değilmiş cnm ama biz cami açtık yetiyor, doğumdan önce açmıştım ben klimayı brz

Bu konuda bilgisi olan yokmu :)
üre ve kreatinin hamilelikte çok su içilmesine bağlı olarak düşük çıkmış olabilir yüksekliği genelde daha çok hastalık işaretidir. Örneğin gut hastalığında falan yükselir. Trombosit pıhtılaşmayla ilgilidir. Düşüklüğü kanamaya yatkınlığı arttırır. Tüm bu bilgiler aslında işinize yaramaz. Hekimin başka faktörlerle değerlendirmesi önemli ve bence anlamlı oranda sıkıntılı değil gibi. yani az düşük olması çok sorun yaratmaz. çok kafa yormayın bence. benim de kanı aldılar bir sürü tüp sonuçlarını bilmiyorum bile. Hastanenin işi o, sıkıntı olsa onlar söyleyecek. Bizim burada yarım hekimlik yapmamız çok doğru olmaz. Siz güvendiğiniz hekimlere danışın.

Gunaydın kızlar 3600 gr olmuş geçen haftaki fazlalık ölçüm hatası muhtemelen. Nst de de kayda değer bisi yok dewamke.
Burada okuyunca şaşırıyorum. Gerçekten Nst lerinizde hiç sancı çıkmıyor mu? 35 den itibaren ben girdim hep 60-70 sancı çıkıyordu. Dr 37 de 1 haftaya kalmaz doğurursun dediğinde inanmamıştım çünkü aşırı bi sancı hissetmiyordum. Sonrasını zaten biliyorsunuz sezeryan... Buna göre ben doğum sancısı çekmiş mi oluyorum

Çıkıyor ama düzenli değil aşırı da değil zaten 60-70 doktorun yanlış değerlendirmiş gibi geldi

Ben de düzenliydi 5 dk da bir 60-70-80 bana da gösterdi bak böyle diye.
Sorun neydi canım anlayamadım erken doğum mu oldu planlı sezaryen miydi. Herkeste aynı olmaz tabiki şaşıracak bisi yok 35 ten beri düzenli sancı diyorsun 37 ye kadar erken doğum riski oluyor bu zaten. Olması gereken bisi değil

sorun yok sadece 40 haftaya kadar hiç sancı da çıkmayan olabiliyor mu ya da az 20-30 sancı. Gerçi önemli olan süre galiba 5 dk da bir olması belki de.

Ay ne güzel bir doğum olmuş, Allahım sizi birbirinize bağışlasın Güle güle büyütün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…