2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Günaydın kizlar
Aden’e 5 gun kaldı
Dun muayene vardi nst temiz çıktı.
51-52 cm dedi 3180 olmus kilosu
Salı sabah 7 de sezeryanla alıncak. Ams o tarihe kadar kanama, su gelmesi veya sancı olursa ben burdayim gel dogurtayim dedi

Gunaydin kizlar ben aslinda eylulun başinda dogum yapacam diyordum ama agustos annesi oldum yuksek tansiyon odem nst her iki bebekte sanci cikti ve gebelik zehirlenmesi gecirdim 31hafta 1 gunlukken acil olarak sezeryan dogum yaptim 2 gun 2 gece yogun bakimda kaldim bir gunde serviste yatirdilar beni eve geldim ayni gun icerisinde tekrar hastaneye gittim her yerim morarmiş ve sismisti tansiyonumda yukseklemisti doktor beni yogun bakima tekrar alcakti ama yer yoktu mecbur serviste kaldim her yarim saate doktor gelip bakiyodu bana havale gecirebilirsin dedi anlayacaginiz yeni kendime geldim agustosun 5 nde beri hastanede yatiyorum
Sizden bi ricam olcakti ikiz bebeklerime dua edin lutfen ikisinide gormedim hemen kuveze aldilar ne zaman cikar allah bilir insallah saglikla kavusurum onlara

Canım Allah sanada evlatlarınada en kısa zamanda şifa versin. Rabbim çabalarını boşa çıkarmasın evlatlarına kavuştursun inşallah. Üzme kendini bak çok şükür ikiside sağ salim doğmuş. Haftaları biraz erken küvezde toparlarlar Allah’ın izniyle. Dualarımız seninle sende bebişlerinde Allah’a emanet olun güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah

Bizimde bugün kontrol var. Bakalım inşallah güzel haberler verir doktorum. Bebişimin kilosu düşüktü inşallah içtiğim atomlar kilo aldırmıştır biraz. Pazar yatış yapıcam hastaneye fazla vaktim yok. Çıkınca size yazarım detayları

Kızlar Doğum yaptım 09-08-2020
Allah herkese nasip etsin
Kızlar Allah bağışlasın bebeklerinizisağlıkla büyüsünlerdarısı gün sayanlara inşallah

Canım öncelikle gözünaydınAllah bağışlasın ikizleriniziÇok fazla durmazlar ve inşallah hemen kavuşursunuz minnoşlara

Ben doğum kanalına iniyor başı dedi ama dur bakalım 37+ dayım ben daha
Bana bu sabah kahverengi akinti gelmeye basladi hafif hafif.
Nişan midir,yoksa dünkü açılma muayenesinden sonra mıdır bilmiyorum.
Dr a yazmıcam, dünkü yalancı sancıdan sonra küstüm oynamıyorum

Olsun canım sen yaz o ayrı bu ayrı önemli bir belirti sonuçta nişan ise sumuksu gelirdi başka bisi de olabilir imkanın var özel hastane bunun için para veriyorsun söyle sen. Hem yalancı malanci canım sancı sonuçta napak

Sen de doğurursan 3 kişi kalacaz Allahım kriiiizzzz Eylül annelerine mi bir baksam yalnız emzirmedir uyutmadir bunlarla ilgili yazılanlar da aklın bir köşesinde kalıyor önden gidenler tecrübe oluyor fırsat buldukça doğumlardan sonra da yazışalım hele biz sona ve dona kalanlar için arada girin hayrınıza şuraya esmeralda5 vardı etiket de nasıl yapılıyor bilmiyorum tusemyasmin doğurmak üzere dilko kaynanası ile boğuşuyor tanışmadan birbirini önemsemek yardımcı olmak çok hoş hatta daha güzel onyargisiz kimse kimsenin mesleğini yaşını kasinı gözünü bilmeden eşit davranıyor. Harika bisi gerçekten. Konuya nerde başladım nerde çıktım yine beynim yandı.

Aynen canım nst de 110a kadar cıkan,geldiğinde beni terleten çok yalancı,kandırıkçı bir sancıydı hemde

Dr um çok iyidir, çekincem ondan yana değil de,nişan bile olsa dr un şuan yapabileceği bişey yok diye düşündüğüm için yazmayım dedim.
Ama yazayım madem

Pilates topu için benim doktorum zıplama hareketini özellikle tavsiye etmiyorum bu şekilde kanala giren bebek çıkabiliyor dedi
Peki nasıl hareketler kullanmak gerekiyormuş bir bilgi verdi mi? Herseyi sordum plates topuyla nasil hareket yapmak gerekiyor diye hic sormadim , aklıma da gelmedi doğrusu.

Bende varım doğurmadım, minnoşta da hiç gelmeye niyeti yok, yavas yavaş ağustostan ümidimi kesmeye başlayacağim sanirim

Rabb im sağlıkla mutlulukla tez vakştte bebişlerine kavuştursun inşallah canım. Onların sahibi var merak etme Allah a dayan güven elimizden gelen başka hiçbirşey yok şu aşamada. Gelecek bebişler inşallah sonra şikayetlere bile başlarsın ay ikiz bakmak çok zor diye

Dun nstye girdim tum degerler hep 10 un altinda 5 ile 8 arasinda gezdi durdu. Sizin 35 ten itinaren 60-70 cikiyormus , bizimkinde tık yok yerini çok sevdi herhalde.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…