Ben38+4 den selamlar
Dun gece de doguramayanlar burda mi
Canım Allah sanada evlatlarınada en kısa zamanda şifa versin. Rabbim çabalarını boşa çıkarmasın evlatlarına kavuştursun inşallah. Üzme kendini bak çok şükür ikiside sağ salim doğmuş. Haftaları biraz erken küvezde toparlarlar Allah’ın izniyle. Dualarımız seninle sende bebişlerinde Allah’a emanet olun güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallahGunaydin kizlar ben aslinda eylulun başinda dogum yapacam diyordum ama agustos annesi oldum yuksek tansiyon odem nst her iki bebekte sanci cikti ve gebelik zehirlenmesi gecirdim 31hafta 1 gunlukken acil olarak sezeryan dogum yaptim 2 gun 2 gece yogun bakimda kaldim bir gunde serviste yatirdilar beni eve geldim ayni gun icerisinde tekrar hastaneye gittim her yerim morarmiş ve sismisti tansiyonumda yukseklemisti doktor beni yogun bakima tekrar alcakti ama yer yoktu mecbur serviste kaldim her yarim saate doktor gelip bakiyodu bana havale gecirebilirsin dedi anlayacaginiz yeni kendime geldim agustosun 5 nde beri hastanede yatiyorum
Sizden bi ricam olcakti ikiz bebeklerime dua edin lutfen ikisinide gormedim hemen kuveze aldilar ne zaman cikar allah bilir insallah saglikla kavusurum onlara
Doğum yaptım ben darısı kalanların başına inşallah. Dogumhaneye sedye ile gittik masaya çıkamadan yatakta doğurdum17.20 de suni sancı verdiler,17.52 de kızım doğdu, 2800 doğdu 3200 çıkıyordu kontrolde. İlk kızım kadar doğdu 2800 ve 3100 diğerleri de. İyiyiz şükür darısı sizlere inşallah
Kızlar Doğum yaptım 09-08-2020
Allah herkese nasip etsin
Kızlar Allah bağışlasın bebekleriniziBizde anne oğul kavuşanlardanız 37+5 de 11 Ağustos’ta doğum oldu sezaryen ile iki oğlumda aynı tarihte doğmuş oldu en son kontrolde 2600 demişti doktorum 3500 doğdu bize baya süpriz oldu herkes sağlıkla kavuşsun inş evlatlarına
Canım öncelikle gözünaydınGunaydin kizlar ben aslinda eylulun başinda dogum yapacam diyordum ama agustos annesi oldum yuksek tansiyon odem nst her iki bebekte sanci cikti ve gebelik zehirlenmesi gecirdim 31hafta 1 gunlukken acil olarak sezeryan dogum yaptim 2 gun 2 gece yogun bakimda kaldim bir gunde serviste yatirdilar beni eve geldim ayni gun icerisinde tekrar hastaneye gittim her yerim morarmiş ve sismisti tansiyonumda yukseklemisti doktor beni yogun bakima tekrar alcakti ama yer yoktu mecbur serviste kaldim her yarim saate doktor gelip bakiyodu bana havale gecirebilirsin dedi anlayacaginiz yeni kendime geldim agustosun 5 nde beri hastanede yatiyorum
Sizden bi ricam olcakti ikiz bebeklerime dua edin lutfen ikisinide gormedim hemen kuveze aldilar ne zaman cikar allah bilir insallah saglikla kavusurum onlara
Bana bu sabah kahverengi akinti gelmeye basladi hafif hafif.Bendoğum kanalına iniyor başı dedi ama dur bakalım 37+ dayım ben daha
Olsun canım sen yaz o ayrı bu ayrı önemli bir belirti sonuçta nişan ise sumuksu gelirdi başka bisi de olabilir imkanın var özel hastane bunun için para veriyorsun söyle sen. Hem yalancı malanci canım sancı sonuçta napakBana bu sabah kahverengi akinti gelmeye basladi hafif hafif.
Nişan midir,yoksa dünkü açılma muayenesinden sonra mıdır bilmiyorum.
Dr a yazmıcam, dünkü yalancı sancıdan sonra küstüm oynamıyorum
Sen de doğurursan 3 kişi kalacaz Allahım kriiiizzzzBana bu sabah kahverengi akinti gelmeye basladi hafif hafif.
Nişan midir,yoksa dünkü açılma muayenesinden sonra mıdır bilmiyorum.
Dr a yazmıcam, dünkü yalancı sancıdan sonra küstüm oynamıyorum
Aynen canım nst de 110a kadar cıkan,geldiğinde beni terleten çok yalancı,kandırıkçı bir sancıydı hemdeOlsun canım sen yaz o ayrı bu ayrı önemli bir belirti sonuçta nişan ise sumuksu gelirdi başka bisi de olabilir imkanın var özel hastane bunun için para veriyorsun söyle sen. Hem yalancı malanci canım sancı sonuçta napak
Peki nasıl hareketler kullanmak gerekiyormuş bir bilgi verdi mi? Herseyi sordum plates topuyla nasil hareket yapmak gerekiyor diye hic sormadim , aklıma da gelmedi doğrusu.Pilates topu için benim doktorum zıplama hareketini özellikle tavsiye etmiyorum bu şekilde kanala giren bebek çıkabiliyor dedi
Bende varımSen de doğurursan 3 kişi kalacaz Allahım kriiiizzzzEylül annelerine mi bir baksam yalnız emzirmedir uyutmadir bunlarla ilgili yazılanlar da aklın bir köşesinde kalıyor önden gidenler tecrübe oluyor fırsat buldukça doğumlardan sonra da yazışalım hele biz sona ve dona kalanlar için arada girin hayrınıza şuraya esmeralda5 vardı etiket de nasıl yapılıyor bilmiyorum tusemyasmin doğurmak üzere dilko kaynanası ile boğuşuyor tanışmadan birbirini önemsemek yardımcı olmak çok hoş hatta daha güzel onyargisiz kimse kimsenin mesleğini yaşını kasinı gözünü bilmeden eşit davranıyor. Harika bisi gerçekten. Konuya nerde başladım nerde çıktım yine beynim yandı.
Bazen bazı değerler gebelikte farklı çıkabiliyor. Test sonuçları genel olarak standart dışı olabilir belki ama gebelikte normal karşılanabilir. Sıkıntılı bir durum varsa doktor bilgi verir size.Bu konuda bilgisi olan yokmu :)
En son kalınca grubun kapısını kapatıp çıkıcaz herhalde38+4 den selamlar
Dun gece de doguramayanlar burda mi
Rabb im sağlıkla mutlulukla tez vakştte bebişlerine kavuştursun inşallah canım. Onların sahibi var merak etme Allah a dayan güven elimizden gelen başka hiçbirşey yok şu aşamada.Gunaydin kizlar ben aslinda eylulun başinda dogum yapacam diyordum ama agustos annesi oldum yuksek tansiyon odem nst her iki bebekte sanci cikti ve gebelik zehirlenmesi gecirdim 31hafta 1 gunlukken acil olarak sezeryan dogum yaptim 2 gun 2 gece yogun bakimda kaldim bir gunde serviste yatirdilar beni eve geldim ayni gun icerisinde tekrar hastaneye gittim her yerim morarmiş ve sismisti tansiyonumda yukseklemisti doktor beni yogun bakima tekrar alcakti ama yer yoktu mecbur serviste kaldim her yarim saate doktor gelip bakiyodu bana havale gecirebilirsin dedi anlayacaginiz yeni kendime geldim agustosun 5 nde beri hastanede yatiyorum
Dun nstye girdim tum degerler hep 10 un altinda 5 ile 8 arasinda gezdi durdu. Sizin 35 ten itinaren 60-70 cikiyormus , bizimkinde tık yok yerini çok sevdi herhalde.Burada okuyunca şaşırıyorum. Gerçekten Nst lerinizde hiç sancı çıkmıyor mu? 35 den itibaren ben girdim hep 60-70 sancı çıkıyordu. Dr 37 de 1 haftaya kalmaz doğurursun dediğinde inanmamıştım çünkü aşırı bi sancı hissetmiyordum. Sonrasını zaten biliyorsunuz sezeryan... Buna göre ben doğum sancısı çekmiş mi oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?