2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
B Ende varım doğum bekleyen

Peki nasıl hareketler kullanmak gerekiyormuş bir bilgi verdi mi? Herseyi sordum plates topuyla nasil hareket yapmak gerekiyor diye hic sormadim , aklıma da gelmedi doğrusu.
Instada YouTube de pek çok hareket var. Zıpla dışında. Özellikle bir riskli durumunuz yoksa gebelikte ilgili hepsini yapabildiğiniz ölçüde çok da zorlamadan yapın bence. Ben öyle yapıyorum

Allah evlatlarına sağlık şifa versin canım

Dualarım sizinle, inşallah sağlıkla kavuşursunuz

Az once nstden çıktım. 40+0. Hiç sancim yok, bebek yukarida. Bekliyoruz.

Canım öncelikle gözünaydınAllah bağışlasın ikizleriniziÇok fazla durmazlar ve inşallah hemen kavuşursunuz minnoşlara
Allah evlatlarına sağlık şifa versin canım
Dualarım sizinle, inşallah sağlıkla kavuşursunuz
Teşekurler kizlar insallah saglikli olsunlarda bi ay daha kalsinlar kuvezde.
Sizlerede rahat dogum saglikli bebek nasip etsin

Peki nasıl hareketler kullanmak gerekiyormuş bir bilgi verdi mi? Herseyi sordum plates topuyla nasil hareket yapmak gerekiyor diye hic sormadim , aklıma da gelmedi doğrusu.
Öne arkaya, sağa sola, daire çizme her iki yöne ve sonsuzluk işareti bunları yapıyorum :)

Öne arkaya, sağa sola, daire çizme her iki yöne ve sonsuzluk işareti bunları yapıyorum :)
Cumartesi gunu kardesimin düğunü var doktoruma sordum dugunde oynamak serbestmi diye , hicbir sakincasi yok birsey olursa ben burdayim ararsiniz dedi cumartesi dugunden sonra doğmazsa plates topuyla hareketlere baslamayi dusunuyorum

Cumartesi gunu kardesimin düğunü var doktoruma sordum dugunde oynamak serbestmi diye , hicbir sakincasi yok birsey olursa ben burdayim ararsiniz dedi cumartesi dugunden sonra doğmazsa plates topuyla hareketlere baslamayi dusunuyorum
Valla arkadaşım günde 10 bin adım atıyorum merdiven in çık, pilates topu, squat tam bir haftadır ve en ufak bi hareketlilik yok gelecekleri varsa geliyorlar yoksa 24 saat toptan inme istersen bir faydası olmuyor

Valla arkadaşım günde 10 bin adım atıyorum merdiven in çık, pilates topu, squat tam bir haftadır ve en ufak bi hareketlilik yok gelecekleri varsa geliyorlar yoksa 24 saat toptan inme istersen bir faydası olmuyor
Kesinlikle canim.
Ben oglum da bulantidan 9 ay yattim, 38 de pit diye geldi cocuk.
Bunda aktifim yok, cikmaya niyeti yok

Kızlar ben çıktım doktordan. Kilosu düşük hala bebeğimin. 2.600 dedi. Miyomdan dolayı bebek beslenmiyor dedi. Pazar akşamı 10 da yatış yapıyorum hastaneye. Antibiyotik başlattı bugün. Bebek küveze girebilir diye her ihtimale karşı enfeksiyon kapmasın dedi. Nolur dua edin bizede sağ salim kavuşalım evldımla. Küveze girmeden sağlıklı bi şekilde çıkalım hastaneden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…