2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Canimm saglikla kavusursun insallah minigine,dualarimiz seninle

Allah korur hayırla sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Sağlıkla kavusun insallah

Ben de varım henuz dogurmayanlar arasinda

Sağlıkla, sorunsuz bir şekilde doğar bir kucağına alır evine gidersin inşallah. Gönlünü ferah tut. Kiloda sapma ihtimalini de düşün.

sezeryandan sonra bir cihaz veriliyormuş, ucunda bir buton varmış, agrı hissettikçe bu butona basınca ordan vucüda ilaç veriliyormuş. böyle bişey okudum, kafam karıştı. sezeryan yapanlar hiç tecrübe ettimi ?

epidural sonrası igne sırt bölgesinde kalıyormuş, biz bu şekilde nasıl yatabiliyoruz ? birde bu butona her basışta ilaaç veirliyorsa, yanlış kullanıma açık olmazmı ? fazladn ilaç verme gibi ???

Ben duymadımmda yaşamadım da böyle birsey. Hoş benim spinaldi. Spinal ipnesi vuruldu, doğumdan sonrada ağrı oldukça hemşire ilaç verdi. Onuda saatli veriyordu. Mesela ben bir defa istedim, vuralı 4 saat olmuş die yapmadılar. Yani onlarda verdikleri ilaçları saatli veriyor. Rastgele tuşa bas olsun olmas bence. Sonuçta fazla ağrı kesici kullanımı , çok zararlı ayrıca vücut alışırsa hiçbir agrı kesici sonra dindirmez ağrıları.

Canm ben epidural normal yaptim.
Sanirim epidural sirtta kaliyordu.
Ama beni serum ignesi daha cok rahatsiz etmisti mesela.

Spinal ya da epidural Sezaryende taburcu olana kadar beldeki katedrali cikarmiyolar ve agri hissedince basiyosun. Ama yarim saatte bir basabiliyosun daha sık bassan da ilac gelmiyor

Spinal ya da epidural Sezaryende taburcu olana kadar beldeki katedrali cikarmiyolar ve agri hissedince basiyosun. Ama yarim saatte bir basabiliyosun daha sık bassan da ilac gelmiyor
Spinalde katedral kalmıyor. İğneyle ilacı verip çıkarıyorlar hemen. Epiduralde duruyor sadece. Ağrı olduğunda ilacı ordan veriyorlar. Spinalde ağrı başladımı bacaklarının yanlarından popoya doğru olan kısımdan iğne yapıyorlar ağrı kesici.

Ben spinal oldum canım hiç duymadım epidural de öyle olduğunu spinal sonrası 8 saatte bir ağrı kesici yapıyorlar birde ilk serum verdiler ağrı kesici

Ya kızlar beklemekten sıkıldım diye şikayet etmek istemiyorum ama sürekli kendimi dinliyorum dinledikçe bi belirti yok olan belirti de geçiyor. Bir taraftan mesaj atan arayan insanlara hareket yok beklemedeyiz değişiklik yok cevabı vermekten de sıkıldım. Her geçen gün bebeğin kilosu daha da artıyor gebelik şekerimden de ötürü, sanki hiç kendiliğinden doğum başlamayacak bu çocuk doğmayacakmış gibi hissediyorum cumartesi günü dr randevum keşke gitmeden bi hareket olsa. Sizde durumlar nasıl? Akışına bırakamayan bir ben miyim? Birilerine böyle dediğim an hemen aa bu kadar düşünme takma akışına bırak bi şekilde doğar hayırlısı de sağlıklısı de. E herhalde hayırlısı ve sağlıklısı neyse o olsun ben de biliyorum ve öyle dua ediyorum ama düşünmemek elde değil.

Teşekkür ederim cevabınız için. Peki bu katedral belimizde takılıyken biz nasıl yatakta yatabiliyoruz ? Rahatsız etmiyor mu ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…