2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bende de şeker var canım, doktor 40’ı bekleriz ama 40+1’i beklemeyiz dedi. Sana da benzer bir şey söylendi mi? Bi de “göbeğim aşağı insin de bebeğin kanala yerleşmiş olduğunu görelim” diyorum ama inmiyor henüz

Serum iğnesini dirsek içine mi taktılar el üstüne mi canım?
Canim cok sacma bir yerden takmislardi bana damar yolunu.
Bilegimin az ustunden,kolumun ic tarafindan ve asiri acitip rahatsiz ediyordu.
Yani epidural var yok anlamiyordum ama o damar yolu ozellikle emzirirken fenaydi,tutmakta zorluk yasatiyordu bana.

Simdi olsa baska yerden takin derdim, o an bir salaklasmistim sanirim

Doğum kursumda özellikle dediler dirsek içine takılmasın diye. Bi sürü şey konuştuk da o hengamede benim de aklıma gelir mi bilmiyorum

Yok canim incecik bisey,hissetmiyorsun zaten, hic rahatsiz eden bisey degil o.
Çok teşekkür ederim, içimi rahatlatıyorsunuz. Son bir soru daha :) bu katedral ve cihaz sonuçta bana baglı olacak bir süre. Ama benim yürümem de istenecek. Yataktan kalkarken veya yürürken bu cihazı nasıl yapıyoruz ? Cihazın kablosunu mu çekiyoruz ? Veya cihazı da kendimizle mi taşıyoruz :)
Bilmeyince kafamda milyon sorular :)

Bana da aynısını söyledi gebelik şekeri olan bebekler iri gövdeli oldukları için riskler normal doğumda daha fazla oluyormuş. Ayrıca 40 ı geçmesi de riskli oluyormuş. Normal doğum istediğin için suni sancı deneyebiliriz dedi ama 4 kg üstü olduysa ondan da ben korkuyorum. Kanal bile girmedi henüz

Teşekkür ederim cevabınız için. Peki bu katedral belimizde takılıyken biz nasıl yatakta yatabiliyoruz ? Rahatsız etmiyor mu ??
iğne kalmıyor plastik bi aparat gibi sanırım esnek birşey rahatça yatılabiliyor. önce iğne yaparak yerleştiriyorlar sanırım o aparatı. anestezi uzmanı buna benzer bir şekilde anlatmıştı kelimesi kelimesine tam hatırlamasam da

Canim ben nst ye takili ve suni sanci verili halde dogal olarak yatarak dogumu bekledim.
Bir ara tam yurumeye niyet etmistim ki doguma aldilar
Dolayisiyla o kismi tam bilmiyorum ama mutlaka vardir bir yolu, cunku hemsireler yurumek ister misin demislerdi, demek ki olabiliyordu yani

Bizim 4 kg’a daha var, kontrollü gitmeye çalışıyorum, sen de diyetine uymaya çalış canım, son günler artık

Bende de gebelik şekeri var. Bebeğe geçmedi. Çok kilolu değil. Şekerden dolayı 24 ünde 38. Haftada Dr alacak. Sizi neden bu kadar beklettiler ?

Bende de gebelik şekeri var. Bebeğe geçmedi. Çok kilolu değil. Şekerden dolayı 24 ünde 38. Haftada Dr alacak. Sizi neden bu kadar beklettiler ?
Yaklaşım doktordan doktora değişiyor demek ki. Biz 40’ı geçmeyeceğiz. Kendiliğinden 38 dolduğunda gelse süper olur

Ben spinal oldum canım hiç duymadım epidural de öyle olduğunu spinal sonrası 8 saatte bir ağrı kesici yapıyorlar birde ilk serum verdiler ağrı kesici
Ben spinal oldum, taburcu olurken cikarttilar. Cok rahat etmistim. Agrilar evde basladi oyle olunca parol o Kadar kesmemisti ilk gunler

Hayir canim benim spinal oldu, taburcu olana kadar orda tuttular. Agri hissettikce bastim ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…