- 30 Kasım 2011
- 216
- 328
- 303
Her gün dondurma yiyorum çok sıkıldım diyetten dikkat etmiyorum bi haftadırBizim 4 kg’a daha var, kontrollü gitmeye çalışıyorum, sen de diyetine uymaya çalış canım, son günler artık
Benim hep gebeliğimin başından beri bebek önde gidiyordu. Şeker yüklemede şekerim çıktı fakat ölçümlerde hiç sınırı geçmedi çok nadir geçiyordu. Ben iki ay kilo almadım full diyet yaptım o aylar bebeğin en çok kilo aldığı aylardı :) doktorum da şekerin etkisinin de olduğunu ama bebeğin kendisinin genetik olarak iri olduğunu söylüyor baştan beri. Ayrıca gebelik şekeri normal doğum yapmaya engel değil, dr 39 dolmadan yapılmasının da şeker olan gebelerde uygun olmadığını söyledi bebeklerin ciğer gelişimi geç olabiliyormuş çünkü. Tabii her doktorun yaklaşımı ayrı biz 40 a kadar beklemedeyiz. Hepimiz sağlıkla kavuşalım yavruşlara inşallah.Bende de gebelik şekeri var. Bebeğe geçmedi. Çok kilolu değil. Şekerden dolayı 24 ünde 38. Haftada Dr alacak. Sizi neden bu kadar beklettiler ?
Ya toplu geliyolar ya bekliyolarBu gece doğum yapan yokmu kızlar
Dr nst ve açıklığa göre karar verir bence cnmYa toplu geliyolar ya bekliyolar
Yarın kontrolüm var benim de. Birkaç gündür biraz ağır hissediyorum, baskı ve sızı hissediyorum yatırırlar mı ki
Annem ve ablam da memleketten yarın dönüyor. Sizi bekliyorum tutuyorum dedim onlara. Hoşgeldin hediyesi yapar mıyım acaba
Saglicakla buyutmek nasip olsun insallah canim21.15 te oglumu kucagima aldim ben de.Sabah 9 gibi suni sanciyla basladik, malesef iyi ilerlemedi, sezeryana döndük. Darisi tüm bekleyenlerin basina.
Ben İnsülin kullanıyorum. Birinci etken bu, ikincisi Ankara'da Corona vakka sayısı ciddi bir şekilde arttığı için panik oluyoruz. Bir an önce hastane işimiz bitsin istiyoruz . Bu hafta çok stresli , üzüntülü geçti e haliyle şekeri de tetiklediBenim hep gebeliğimin başından beri bebek önde gidiyordu. Şeker yüklemede şekerim çıktı fakat ölçümlerde hiç sınırı geçmedi çok nadir geçiyordu. Ben iki ay kilo almadım full diyet yaptım o aylar bebeğin en çok kilo aldığı aylardı :) doktorum da şekerin etkisinin de olduğunu ama bebeğin kendisinin genetik olarak iri olduğunu söylüyor baştan beri. Ayrıca gebelik şekeri normal doğum yapmaya engel değil, dr 39 dolmadan yapılmasının da şeker olan gebelerde uygun olmadığını söyledi bebeklerin ciğer gelişimi geç olabiliyormuş çünkü. Tabii her doktorun yaklaşımı ayrı biz 40 a kadar beklemedeyiz. Hepimiz sağlıkla kavuşalım yavruşlara inşallah.
Sağlıkla büyütün inş yavrunuzu21.15 te oglumu kucagima aldim ben de.Sabah 9 gibi suni sanciyla basladik, malesef iyi ilerlemedi, sezeryana döndük. Darisi tüm bekleyenlerin basina.
Bende ses seda yok, bu gunde, gece de.Bu gece doğum yapan yokmu kızlar
Çok iyi cnm bak ben yerimden kalkamıyorum 11 kilo aldım ama belim falan kopuyo resmen ayakta bile durmak zor yatmak zor her türlü zorBende ses seda yok, bu gunde, gece de.
Sonsuz hamilelik bu olsa gerek
Allahtan cok kilo almadim ve enerjim yerinde de pek sikinti yasamiyorum
Benim önceki dogumumda tam da anlattiginiz gibiydi ve çok rahat ettimsezeryandan sonra bir cihaz veriliyormuş, ucunda bir buton varmış, agrı hissettikçe bu butona basınca ordan vucüda ilaç veriliyormuş. böyle bişey okudum, kafam karıştı. sezeryan yapanlar hiç tecrübe ettimi ?
epidural sonrası igne sırt bölgesinde kalıyormuş, biz bu şekilde nasıl yatabiliyoruz ? birde bu butona her basışta ilaaç veirliyorsa, yanlış kullanıma açık olmazmı ? fazladn ilaç verme gibi ???
Hmm anladım, çok az kalmış bak stres olmamaya çalış güzel düşünelim bebişler etkilenmesin :)Ben İnsülin kullanıyorum. Birinci etken bu, ikincisi Ankara'da Corona vakka sayısı ciddi bir şekilde arttığı için panik oluyoruz. Bir an önce hastane işimiz bitsin istiyoruz . Bu hafta çok stresli , üzüntülü geçti e haliyle şekeri de tetikledi
Maşallah canımm, 11 kılo ne ki.Çok iyi cnm bak ben yerimden kalkamıyorum 11 kilo aldım ama belim falan kopuyo resmen ayakta bile durmak zor yatmak zor her türlü zorgöbek öne uzadı
Buarada artık kimse göbüş fotosu atmıuo
Benim boyuma göre fazla geldi cnm bana inan kendimi taşıyamıyorum 156 boyum 76 kiloyum 65le hamile kaldımMaşallah canımm, 11 kılo ne ki.
Benim çok almadım dediğim 17 kilo
Ama yemek supurge çamaşır yürüyüs hepsıni yapabiliyorum.
Şukur bana yetiyor.
Belim ağrıyor tabi ama cekilir derece de en azından.
Anladım canım, haklısın zor.Benim boyuma göre fazla geldi cnm bana inan kendimi taşıyamıyorum 156 boyum 76 kiloyum 65le hamile kaldım
Öyle cnm zaten kilo en son düşündüğüm şeydi ben serklajlı yım rahimde dikiş var yani bebek dursun derken doğmasın diye aylarca yattım artık sona ulaştım şükürAnladım canım, haklısın zor.
Ben oğlum da 30 kilo almıştım ve hep bitkindim, çok zordu.
53 le hamile kaldım, 70 im suan.
167 boyum.
Oğlum da dogrulamıyordum kendimi tasıyamıyordum bile.
Saglıkla doğsunlar da büyütürken vs verilir, sıkıntı yok ❤
Çok az kaldı sanada cnm gider kilolarBende aldim 21 kilo. Boyum 1.75 ama vucut olarak bu kilo bana fazla geliyo ayaklarim falan agriyo belim agriyor.. Bide hayatim boyunca hic 1 kilo fazlam olmamistir benim o yuzden vucut kafayi yedi benceoglumda 17 kilo almistim ama boyle olmamistim simdi cok agırlastim. Allah bugunlerimizi aratmasin tabiki ama artik bi an once dogurayim kilolari vereyim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?