2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Valla arkadaşım günde 10 bin adım atıyorum merdiven in çık, pilates topu, squat tam bir haftadır ve en ufak bi hareketlilik yok gelecekleri varsa geliyorlar yoksa 24 saat toptan inme istersen bir faydası olmuyor
Bizimkisi bir ümit kısmet bakalım belki gerek kalmaz ekstra performansa da kendileri gelmeyi isterler

Ben spinal oldum, taburcu olurken cikarttilar. Cok rahat etmistim. Agrilar evde basladi oyle olunca parol o Kadar kesmemisti ilk gunler
Evet bende evde ilk gün zorlandım ama parolu saati saatine almak çok önemliymiş doktor öyle demişti yani şimdi ağrım yok içmeyim deyip ağrın olduğunda icmeyecekmissin duzenli olarak 8 saatte bir ise o şekilde olacakmış sezeryan olacak olan arkadaşlar sonrasında buna dikkat efin yoksa ağrı kesicinin faydası olmuyormuş

Açıklık varsa yatirir canım muhtemelen inşallah gönlüne göre olur :) biz sabah çıktık geldik evimize şükür, az kişi kaldı heralde doğurmaya hadi bı avazfa inşallah hepiniz kızlar sağlıcakla kavuşun kuzulara

21.15 te oglumu kucagima aldim ben de. Sabah 9 gibi suni sanciyla basladik, malesef iyi ilerlemedi, sezeryana döndük. Darisi tüm bekleyenlerin basina.
Gözün aydın cnm sağlıkla büyüsün, suni sancı olayı uzun sürmesi yorucu olmuştur, açıklık hiç yokken mi yaktı napti ki ekstradan ikinizde yorulmussunuz ama neyse ki sonunda kavuşmuş kuzucuk annesine, hayırlı evlat olsn

Geldi bebişim şükür zor bir doğumla dün kavuştuk ağrılarım çok oturup kalkamıyorum inşallah bu sıkıntılı süreç çabuk biter sezeryan doğum hiç kolay değilmiş
Gözün aydın.Ne güzel kavuşmuşsunuz.Sağlığınız yerinde olsun da ağrılarınızda geçecek inşallah

Geldi bebişim şükür zor bir doğumla dün kavuştuk ağrılarım çok oturup kalkamıyorum inşallah bu sıkıntılı süreç çabuk biter sezeryan doğum hiç kolay değilmiş
Allah sağlıklı uzun ömürler versin
İlk zamanlar benim de ağrılarım çok oldu. 3.günden sonra rahatlamaya başladım. 9 gün geçti suan çok iyiyim yan yatabiliyorum, desteksiz kalkabiliyorum. Hiç geçmeyecek gibi geliyor o an ama geçiyor

Teşekkür ederim cevabınız için. Peki bu katedral belimizde takılıyken biz nasıl yatakta yatabiliyoruz ? Rahatsız etmiyor mu ??
Ben epiduraloldum, ama buton yoktu, omzumdan enjeksiynla gönderdiler ağrı kesiciyi, o da sırtımdaki maddeye gidiyodu adı neyse işte. Yatıp kalkarken sürtünmeyecekmiş sırtın kalkarak doğrulacakmışsın yoksa cıkarmış, cok uyardılar bu konuda, ama son iğnede cıkmıştı sırtımdaki, agrıdan kalkıp doğrulamadım ki hep sürtündü sırtım. ilaç boşa gitti popodan iğne yaptılar.. Epidural olmayı baş ağrısından korktugumdan oldjm, şükür eve geldigimde rahattım. Epidural mi korkudan cok yürüyüp su içmem mi faydalı oldu bilmiyorum ama..

21.15 te oglumu kucagima aldim ben de. Sabah 9 gibi suni sanciyla basladik, malesef iyi ilerlemedi, sezeryana döndük. Darisi tüm bekleyenlerin basina.
Gözünaydın canım sağlıkla büyüt inşallah bebeğini
torro canım gözünaydınAllah bağışlasın sağlıkla büyüsün
tusemyasmin inşallah zamanında sağlıklı doğar bebeğin canım,küvöze hiç gerek kalmaz bence kalmayacak

Bakalım ya çok da istiyo muyum bilmiyorum ev de tam yerleşmedi ama bu şekilde de iş yapamıyorum zaten ne zamansa artık sağlıkla doğsun belirsizlik tedirgin ediyo beni

Doğuma 12 kilo alarak gırdım 10 kilo gıttı 10 gunde ben cok takıntı yapmıştım kiloyu cok sukur emzirmenın ve cok su içmenin katkısı oldugunu duşunuyor son iki kilo onu da veririm hata hedef hamılelıkten öncekı kilonun altına düşmek

Süper. Aman emzirirken o süt yapar ye bu süt yapar iç diyenlerin tavsiyelerine, zorlamalarına uyup çok yiyip içmeyin yoksa doğum kilosunu da geçebiliyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…