Günaydın kızlarkızını 41+2 de doğuran olarak sanırım son doğum yapan ben olacağım Kapıyı çeker çıkarım artık
Doktorum stresin yani adrenalin hormonunun da şekeri yükselteceğini belirtti. “Stres yapma” diyor özetle. Ben sadece toklukları ölçüyorum artık. Doğumdan sonra diyetisyene kilo vermek için değil almak için gidecek nadir annelerden olacağım sanırım. “Hocam ben çikolatalı gofrete abanacağım ama günde maksimum kaç tane yiyebiliyoruz? 20? 30?”Günaydın kızlarbende de var gebelik şekeri zamanında o kadar dikkat ettim ki son zamanlarda bende de oldu biraz gevşeme neyse ki son 6
Merhaba, tebrikler hamile kalmışsınız :) Hayırlısıyla güzel bir doğum olsun. Belgin hanımla da tedavi gördünüz acaba? ben de kendisini düşünüyorumKızlar altunizade acıbadem doktorları ile ilgili bilginiz var mı? Belgin Selam veya Harika Bodur Öztürk ile ilgili araştırma yapıyorum.
Doktorum stresin yani adrenalin hormonunun da şekeri yükselteceğini belirtti. “Stres yapma” diyor özetle. Ben sadece toklukları ölçüyorum artık. Doğumdan sonra diyetisyene kilo vermek için değil almak için gidecek nadir annelerden olacağım sanırım. “Hocam ben çikolatalı gofrete abanacağım ama günde maksimum kaç tane yiyebiliyoruz? 20? 30?”
Bebeği sağlıkla dünyaya getireyim de kalanını halledicem benÜzgünüm ama cevap 0Bende de gebelik şekeri vardı şimdi birşey kaldı mı ölçmeye fırsat bulamadım. Gebelik şekeri çıkan bireylerde önümüzdeki 10 yıl içinde çıkmayanlara göre tip 2 diyabete yakalanma oranı yüzde 50 imiş. Böyle bir makale okudum. Kilo alacak olmaksa süper birşey tam benlik keşke benim olsaaa
Hamile kaldıktan sonra araştırmaya başlamıştım hangisine gitsem diye :) Belgin hanıma arkadaşım gitti ve doğum yaptı. Çok bilgili, titiz bir doktor olduğunu biliyorum. Çok fazla test istiyor, sıkı takip ediyor, biraz garantici bir dr. Profesör aynı zamanda düşünebilirsiniz.Merhaba, tebrikler hamile kalmışsınız :) Hayırlısıyla güzel bir doğum olsun. Belgin hanımla da tedavi gördünüz acaba? ben de kendisini düşünüyorum
Canım moralini bozmak istemem ama şuan için testte gebelik gözükmüyor. Silik çizgi bile yok. Adetinin gecikmesini bekle yada kan testi yaptır kesin belli olur. Bende Erken gebelik testi yapmıştım sonuç buydu. Allah gönlüne göre versin inşallah.Kızlar erken gebelik testi yaptım 12 gün geçti ilişkiden 10 gün sonra göstereninden yaptım bakarmısınız
Ama benim adetime daha 17 gün var ve silik çizgi var canım bak bi daha yollayımCanım moralini bozmak istemem ama şuan için testte gebelik gözükmüyor. Silik çizgi bile yok. Adetinin gecikmesini bekle yada kan testi yaptır kesin belli olur. Bende Erken gebelik testi yapmıştım sonuç buydu. Allah gönlüne göre versin inşallah.
Sağ tarafa dikkatli bakınca orda görüyorum yada paranoyak oldumAma benim adetime daha 17 gün var ve silik çizgi var canım bak bi daha yollayım
Canım adete 17 gün varsa sen daha yeni yumurtluyorsundur zaten nasıl hamile olacaksında testte çıkacak anca şimdi hamile kalsan 2 hafta sonra adete yakın öğrenirsin en erkenAma benim adetime daha 17 gün var ve silik çizgi var canım bak bi daha yollayım
Canim seni uzmek istemem ama reglye 17 gun varken kanda bile cıkmaz ki bırak idrar testini. Az daha sabretmelisin bence. Supheli iliskiden 10-11 gun sonra kana karısır demisti benim doktor. Seninki kac gun gectiAma benim adetime daha 17 gün var ve silik çizgi var canım bak bi daha yollayım
Zdüzensiz regl görüyorum ondan emin olamadımCanım adete 17 gün varsa sen daha yeni yumurtluyorsundur zaten nasıl hamile olacaksında testte çıkacak anca şimdi hamile kalsan 2 hafta sonra adete yakın öğrenirsin en erken
Ovulasyon testi almanı öneririm yumurtlama gününü bulabilmen için internette uygun fiyatlı satılan markalar var. Ve düzensiz oluyorsan bile daha 17 gün varken belli olmaz diye düşünüyorum çok çok erken öğrenebilmek için adet gecikmeni beklemeni tavsiye ederimZdüzensiz regl görüyorum ondan emin olamadım
Bebeğin gelişimi için de cok faydalı oluyor.. 2 yasındaki kızımın da gurubu var, her seyi paylaşıyoruz.. Gelişimini takip ediyoruz..dogumdan sonra da buradan devam edelimmi :) herkes aynı duyguları yaşadı süreç boyunca ve bu forum çok yardımcı oldu. dogum yapanlar ilk tecrübelerini anlatırlarsa bu faydalı sayfa güncelligini korur :)
37 de yaptılar benim, bence yaptır en azından doğum şeklin netleşsin. ayrıca çatı muayenesinden sonra kanama falan olur diye de okumuştum ama bende hiçbir şey olmadı.Merhaba güzel anneler Eylül annesi olarak başladığım süreci Ağustos annesi olarak bitireceğim düşünüyorum
Şuan 37 haftadayız
Sizlere bir sorum olacak çatı muayenesi oldunuz mu olduysanız kaçıncı haftada oldunuz
Dr um hafta içi gel 37+ larda çatı muayenesi yapacağım dedi
Etrafımda yaptırma beklet muayene sonrası doğumu tetikleyebiliyo diyenler var ne yapacağımı şaşırdım
Gelmezse ne olacakmis peki canim, suni sanci mi.Kontrolden çıktım 39+1her şey normal , düzgün, NST de sancı yok, beyefendinin keyfi yerinde. Salı günü tekrar çağırdılar.
Herhangi bir sancı olmazsa 42.haftayı bekliyo muyuz diye sordum. 41.e kadar dediler.
Böyle bir dünyaya çocuk getirmek istemiyorum diye geziyorum şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?