Genel anesteziden uyanmak falan daha zor diyorlar. Epidural iyidir hem doğar doğmaz bebeği de görürsünüz.Kızlar bugün doktora gittim Pazartesi 12 de epiduralle doğum olucak inşallah ama benim kafam çok karışık iyi mi yaptım epidurali kabul ederek yoksa genel anestezi mi daha iyi olur?
Ben ameliyathaneden korktuğum için genel anestezi ile oldum. Ayılmam hiç zor olmadı odaya geldiğimde ayıktım. Ağrı kesici vermişlerdi o nedenle sıkıntı da çekmedim. Eğer panik bir insansanız genel tavsiye ederim.Kızlar bugün doktora gittim Pazartesi 12 de epiduralle doğum olucak inşallah ama benim kafam çok karışık iyi mi yaptım epidurali kabul ederek yoksa genel anestezi mi daha iyi olur?
Bebeğin gelişimi için de cok faydalı oluyor.. 2 yasındaki kızımın da gurubu var, her seyi paylaşıyoruz.. Gelişimini takip ediyoruz..
Ben 37+3 te çatı muayenesi oldum. Doğum şekliniz netleşmiş olur en azından aklınızda soru işareti kalmaz. Çatı muayenesi sonrası kanama olabiliyormus ama bende hic olmadi. Doğumu tetiklemesi bence kişiden kişiye değişebilen bir şey.Merhaba güzel anneler Eylül annesi olarak başladığım süreci Ağustos annesi olarak bitireceğim düşünüyorum
Şuan 37 haftadayız
Sizlere bir sorum olacak çatı muayenesi oldunuz mu olduysanız kaçıncı haftada oldunuz
Dr um hafta içi gel 37+ larda çatı muayenesi yapacağım dedi
Etrafımda yaptırma beklet muayene sonrası doğumu tetikleyebiliyo diyenler var ne yapacağımı şaşırdım
Küçük kızımda suni sancı vermişlerdi 40+3 te. Muhtemelen önce suni sancı denenir. Bugün biraz hareketli geçirdim diye biraz sızı var gerçi ama büyükler de erkek bebek 40ı bitirir öyle doğar diyo.Gelmezse ne olacakmis peki canim, suni sanci mi.
Benim de yarin 38+5.
Bakalim ne olacak bu dogmayan bebeler
Adetine 17 gün kala kanda bile çıkmaz. Çocuğun döllenmesi tüpün içinden rahime inip yerleşmesi ve vücudun hcg hormonunu yükselmesi ilişkiden 15 gün sonra oluşuyor. Ben heveslenip sonra hayal kırıklığına uğrama diye söylüyorum. Bende çok yaşadım bu durumu çünkü. Bence biraz daha sabırlı ol ve bu testi en erken adetine 3-4 gün kal yap o zaman daha net çıkabilir. Allah gönlüne göre versin inşallah ne diyeyim beklemek zor gerçektenAma benim adetime daha 17 gün var ve silik çizgi var canım bak bi daha yollayım
Ben de ağustos annesi olurum diyordum ama bebişin keyfi yerinde bu aralarMerhaba güzel anneler Eylül annesi olarak başladığım süreci Ağustos annesi olarak bitireceğim düşünüyorum
Şuan 37 haftadayız
Sizlere bir sorum olacak çatı muayenesi oldunuz mu olduysanız kaçıncı haftada oldunuz
Etrafımda yaptırma beklet muayene sonrası doğumu tetikleyebiliyo diyenler var ne yapacağımı şaşırdım
İnanma o rivayetlere.Küçük kızımda suni sancı vermişlerdi 40+3 te. Muhtemelen önce suni sancı denenir. Bugün biraz hareketli geçirdim diye biraz sızı var gerçi ama büyükler de erkek bebek 40ı bitirir öyle doğar diyo.Halk arasındaki rivayetlere kaldım şu an. İçimde büyütüyorum şimdilik
Canım ilişkiden 3 gün sonra oluşuyor bu benim olursa 2.gebeliğim olacak 3 yaşında 1 kızım var olmazsa da önümüzdekilere bakıcaz maritech erken gebelik testi ilişkiden 10 gün sonra sonuç veren gebelik eğer döllenme 15 gün olsa bu test olmazdı sanırım mantıklı olarakAdetine 17 gün kala kanda bile çıkmaz. Çocuğun döllenmesi tüpün içinden rahime inip yerleşmesi ve vücudun hcg hormonunu yükselmesi ilişkiden 15 gün sonra oluşuyor. Ben heveslenip sonra hayal kırıklığına uğrama diye söylüyorum. Bende çok yaşadım bu durumu çünkü. Bence biraz daha sabırlı ol ve bu testi en erken adetine 3-4 gün kal yap o zaman daha net çıkabilir. Allah gönlüne göre versin inşallah ne diyeyim beklemek zor gerçekten
38+0 da oldum bebek doğum kanalına inmemiş dedi öyle olduğu için kurcalamadı bence bi şeyi tetiklemedi :)Merhaba güzel anneler Eylül annesi olarak başladığım süreci Ağustos annesi olarak bitireceğim düşünüyorum
Şuan 37 haftadayız
epidural iyidir, komple uyuyup ne yapacaksınız :) uyanık kalırsınız epidural ile :)Kızlar bugün doktora gittim Pazartesi 12 de epiduralle doğum olucak inşallah ama benim kafam çok karışık iyi mi yaptım epidurali kabul ederek yoksa genel anestezi mi daha iyi olur?
15 gün olmasa bile en doğru sonuç 12 13 günü buluyor ki buda yumurtlamadan sonraki geçen gün tamam 10 günde daha yeni kana karışır ama yumurtlama gününe denk gelmesi lazım bu ilişkinin yoksa adet biter bitmez yaşanan ilişkide yumurtlama olmadıysa isterse 30 gün geçsin pozitif çıkmaz zatenCanım ilişkiden 3 gün sonra oluşuyor bu benim olursa 2.gebeliğim olacak 3 yaşında 1 kızım var olmazsa da önümüzdekilere bakıcaz maritech erken gebelik testi ilişkiden 10 gün sonra sonuç veren gebelik eğer döllenme 15 gün olsa bu test olmazdı sanırım mantıklı olarak
Allah analı babalı büyütsün sağlıcakla büyütün21.15 te oglumu kucagima aldim ben de.Sabah 9 gibi suni sanciyla basladik, malesef iyi ilerlemedi, sezeryana döndük. Darisi tüm bekleyenlerin basina.
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün geçmiş olsunGeldi bebişim şükür zor bir doğumla dün kavuştuk ağrılarım çok oturup kalkamıyorum inşallah bu sıkıntılı süreç çabuk biter sezeryan doğum hiç kolay değilmiş
son regl tarihini 1 hafta gec söle doktora 37 de gibi rapor verir aklıma bu geldi :)37+6 oluyormuşum. Bugün gidecektim randevu alamadım, hay Allah napsam ki
İlişkiden 10 gün sonra diyor ama ilişkiye girdiğin gün yumurtanın çatlamış olması lazım. Sen ilişkiden 12 gün geçti diyorsun adetimede 17 gün var diyorsun. 29 günde birmi çatlıyor senin yumurtan. Sen en iyisi yumurta takibi yapılan testlerden al çatlama olduğu gün ilişkiye gir ona göre hesap et test yap. Ben daha önce senin durumun gibi bişey duymadım. Sayfadaki diğer arkadaşlarda duymamış galiba herkes benle aynı fikirde. Dediğim gibi inşallah Allah gönlüne göre verir. Hakkında hayırlısı olsunCanım ilişkiden 3 gün sonra oluşuyor bu benim olursa 2.gebeliğim olacak 3 yaşında 1 kızım var olmazsa da önümüzdekilere bakıcaz maritech erken gebelik testi ilişkiden 10 gün sonra sonuç veren gebelik eğer döllenme 15 gün olsa bu test olmazdı sanırım mantıklı olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?