2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlar bugün doktora gittim Pazartesi 12 de epiduralle doğum olucak inşallah ama benim kafam çok karışık iyi mi yaptım epidurali kabul ederek yoksa genel anestezi mi daha iyi olur?

Kızlar bugün doktora gittim Pazartesi 12 de epiduralle doğum olucak inşallah ama benim kafam çok karışık iyi mi yaptım epidurali kabul ederek yoksa genel anestezi mi daha iyi olur?
Genel anesteziden uyanmak falan daha zor diyorlar. Epidural iyidir hem doğar doğmaz bebeği de görürsünüz.

Ben ameliyathaneden korktuğum için genel anestezi ile oldum. Ayılmam hiç zor olmadı odaya geldiğimde ayıktım. Ağrı kesici vermişlerdi o nedenle sıkıntı da çekmedim. Eğer panik bir insansanız genel tavsiye ederim.

Ben 37+3 te çatı muayenesi oldum. Doğum şekliniz netleşmiş olur en azından aklınızda soru işareti kalmaz. Çatı muayenesi sonrası kanama olabiliyormus ama bende hic olmadi. Doğumu tetiklemesi bence kişiden kişiye değişebilen bir şey.

Gelmezse ne olacakmis peki canim, suni sanci mi.
Benim de yarin 38+5.
Bakalim ne olacak bu dogmayan bebeler
Küçük kızımda suni sancı vermişlerdi 40+3 te. Muhtemelen önce suni sancı denenir. Bugün biraz hareketli geçirdim diye biraz sızı var gerçi ama büyükler de erkek bebek 40ı bitirir öyle doğar diyo. Halk arasındaki rivayetlere kaldım şu an. İçimde büyütüyorum şimdilik

Tek tek alintilayamadim herkese cok tesekkur ederim dogumum nasil gecti... acikcasi suni sanci cekme kismi daha kolaydi, sezeryan sonrasi zor, şu ayaga kalkma kismi zorluyor, sanki hic gecmeyecek gibi emzirmeyi de bir yapıyorum bir yapamıyorum ama hemşire geliyor, pıttt olup bitiyor. Dogumu bekleyenler de saglıkla sıhatle kavusursunuz inşallah

Ama benim adetime daha 17 gün var ve silik çizgi var canım bak bi daha yollayım
Adetine 17 gün kala kanda bile çıkmaz. Çocuğun döllenmesi tüpün içinden rahime inip yerleşmesi ve vücudun hcg hormonunu yükselmesi ilişkiden 15 gün sonra oluşuyor. Ben heveslenip sonra hayal kırıklığına uğrama diye söylüyorum. Bende çok yaşadım bu durumu çünkü. Bence biraz daha sabırlı ol ve bu testi en erken adetine 3-4 gün kal yap o zaman daha net çıkabilir. Allah gönlüne göre versin inşallah ne diyeyim beklemek zor gerçekten

Kızlar çatı muayenesi doğumu başlatacak olsa gider çatır çatır dogururduk doktorlar da böyle diyor. Hem 37 den sonra doğumdan korkmaya gerek yok ki. Rahim ağzının acılasi varsa en fazla iki gün öne ceker tetiklese bile. Acılasi yoksa yarım saatte bir parmaklaniyor birçok kişi ama iki cm den öteye gitmiyor. Doktorlar bizden daha iyi biliyor riske atacak bisi olmaz. 33 te yapıldı bana ilk sancim var diye 35 te de aynı nedenle yapıldı hala 1 cm açılma yok

Ben de ağustos annesi olurum diyordum ama bebişin keyfi yerinde bu aralar bugün kağan kocatepe’nin bi videosunu izledim, “çatı muayenesi doğumu tetikleseydi suni sancıya gerek kalmazdı” diyor özetle. Tetikleyeceğini sanmıyorum ben de.

İnanma o rivayetlere.
Oglum 38 de kendiliginden dogdu.
Bu kizin keyfi yerinde

Canım ilişkiden 3 gün sonra oluşuyor bu benim olursa 2.gebeliğim olacak 3 yaşında 1 kızım var olmazsa da önümüzdekilere bakıcaz maritech erken gebelik testi ilişkiden 10 gün sonra sonuç veren gebelik eğer döllenme 15 gün olsa bu test olmazdı sanırım mantıklı olarak

38+0 da oldum bebek doğum kanalına inmemiş dedi öyle olduğu için kurcalamadı bence bi şeyi tetiklemedi :)

Yarın 39+2 de dr randevum var. On gün önce 3850 gr çıkmıştı kilosu. 4 ve üzeri çıkarsa yarın sezaryen için gün belirlemeli miyim? Yoksa yine de normal doğum için beklemeli miyim? Ne dersiniz?

15 gün olmasa bile en doğru sonuç 12 13 günü buluyor ki buda yumurtlamadan sonraki geçen gün tamam 10 günde daha yeni kana karışır ama yumurtlama gününe denk gelmesi lazım bu ilişkinin yoksa adet biter bitmez yaşanan ilişkide yumurtlama olmadıysa isterse 30 gün geçsin pozitif çıkmaz zaten

Geldi bebişim şükür zor bir doğumla dün kavuştuk ağrılarım çok oturup kalkamıyorum inşallah bu sıkıntılı süreç çabuk biter sezeryan doğum hiç kolay değilmiş
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün geçmiş olsun

İlişkiden 10 gün sonra diyor ama ilişkiye girdiğin gün yumurtanın çatlamış olması lazım. Sen ilişkiden 12 gün geçti diyorsun adetimede 17 gün var diyorsun. 29 günde birmi çatlıyor senin yumurtan. Sen en iyisi yumurta takibi yapılan testlerden al çatlama olduğu gün ilişkiye gir ona göre hesap et test yap. Ben daha önce senin durumun gibi bişey duymadım. Sayfadaki diğer arkadaşlarda duymamış galiba herkes benle aynı fikirde. Dediğim gibi inşallah Allah gönlüne göre verir. Hakkında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…