- 8 Haziran 2019
- 2.689
- 3.449
- 133
- 27
Bende sana katılıyorum aynı şeyi yazdım bende . Çocuğum var diyor ki bilmesi lazım aslında böyle şeyleri. Hadi ben bilmiyordum mesela yeni evliydim gebelik düşünmüyordum adetime 9 gün varken ve ilk idrarla bile değil test yapmıştım ama ne yumurtlama biliyordum o zaman ne ilk idrar olması lazım olduğunu. Tabi negatifti sonuçİlişkiden 10 gün sonra diyor ama ilişkiye girdiğin gün yumurtanın çatlamış olması lazım. Sen ilişkiden 12 gün geçti diyorsun adetimede 17 gün var diyorsun. 29 günde birmi çatlıyor senin yumurtan. Sen en iyisi yumurta takibi yapılan testlerden al çatlama olduğu gün ilişkiye gir ona göre hesap et test yap. Ben daha önce senin durumun gibi bişey duymadım. Sayfadaki diğer arkadaşlarda duymamış galiba herkes benle aynı fikirde. Dediğim gibi inşallah Allah gönlüne göre verir. Hakkında hayırlısı olsun
Evet canım malesef bizde bilmiyorduk herhangi bi gün hamile kalırız sanıyorduk ama öle değilmiş. Emine hanımın adet düzensizliği olduğu için yumurtasının çatladığı günü bilmiyor sanırım. Yumurta testleriyle takip edip yaparsa daha iyi olur. Çünkü kafası çok karışık herhangi bi ilişkiden 12 gün sonra test yapılabileceğini sanıyor. Halbuki yumurtasının çatladığı günden bahsediyor testteBende sana katılıyorum aynı şeyi yazdım bende . Çocuğum var diyor ki bilmesi lazım aslında böyle şeyleri. Hadi ben bilmiyordum mesela yeni evliydim gebelik düşünmüyordum adetime 9 gün varken ve ilk idrarla bile değil test yapmıştım ama ne yumurtlama biliyordum o zaman ne ilk idrar olması lazım olduğunu. Tabi negatifti sonuçSanıyordum ki ayın herhangi bir günü hamile kalabilirim ki öyle değilmiş o işler koca ayda 24 saatin varmış sadece
Aynen bende aynı şeyi söyledim kendisine uygun fiyatlı ovulasyon testleri satılıyor ben kullandım ilk deneme amaçlı kullandım o ay hamilelik için değerlendirmedik ama 12.gün yumurtlamışım gelecek ay 14.günde yumurtladım ve hamile kaldım ki bir ayımız bir ayımızı bile tutmuyor bu yumurtlama da en doğru sonucu bu testler veriyorEvet canım malesef bizde bilmiyorduk herhangi bi gün hamile kalırız sanıyorduk ama öle değilmiş. Emine hanımın adet düzensizliği olduğu için yumurtasının çatladığı günü bilmiyor sanırım. Yumurta testleriyle takip edip yaparsa daha iyi olur. Çünkü kafası çok karışık herhangi bi ilişkiden 12 gün sonra test yapılabileceğini sanıyor. Halbuki yumurtasının çatladığı günden bahsediyor testte
Doktorum stresin yani adrenalin hormonunun da şekeri yükselteceğini belirtti. “Stres yapma” diyor özetle. Ben sadece toklukları ölçüyorum artık. Doğumdan sonra diyetisyene kilo vermek için değil almak için gidecek nadir annelerden olacağım sanırım. “Hocam ben çikolatalı gofrete abanacağım ama günde maksimum kaç tane yiyebiliyoruz? 20? 30?”
Bende aburcubur yemeyi şöyle ortaya karışık cipsler falanBen en çok cola içmeyi özledim
Tabi ya dogurdun,nispet yaparsinBen en çok yüzüstü uyumayı ozlemisim yaaa, yok böyle bi mutluluk
Evet canim kiz :) o kadar guzel yazmissiniz ki icim rahatladiKız bebek mi canım benim de negatif eşimle uyuşmazlığımız var ama sıkıntı olmuyor iğne oluyosun koruyor o
çoook şanslıyızyüzde 25 olasılığı tutturmuş demek. Şimdiden üzülmeye gerek yok kendi gibi rh negatif bulur belki. Okuduğumuza göre kan uyuşmazlığı eskisi gibi sıkıntılı değil ama yaşamadım tabi. Bi iğne ile halloluyor günümüzde diye biliyorum ben. Tespit edilemediği yıllarda bebek ölümüne sebep oluyormuş diye biliyorum
Yaaa hem biliyorum hem de saçma bir takıntı yaptım lohusalık mıBenim de negatif canim. Eşimin pozitif. Hamileliğimde 2 kere anti d igne yaptilar. Dogumdan sonra da yapiliyor ama benim kizim da negatif olunca 3. İgneye gerek kalmadi. Yani artik eskisi gibi riskli degil kan uyusmazligi.
Lohusalık kafasıEşimle bizim de kan uyuşmazlığımız var bir iğne oldum o kadar bir şey yok onda ya
Sırf bunu yaşamamak için 40+4 te sezeryan oldum ne yalan soyliymAynı durumdayım bende. önerdi doktor sunni sancıyı ama hiç açılma yada nst de sancı çıkmadığı için devamında olmayıp sezeryana dönülebilir dedi sancıyı da boşuna cekmek var arkasından tekrar sezeryan dün zaten bu konuda çok kararsız kaldım ama etrafımdaki herkes aynısını söyledi sunniyle akşama kadar sancı çekip sezeryan olanlar olunca kararım direk sezeryan oldu
Ahhh kuzum yaaa o insanlari gercekten hic anlamiyorumİnanki çaresizlikten az da olsa gelen giden oldu ev de heryer açık yaz toz içinde kalıyor .koronadan dolayı annem gelemedi memleketten kayinvaldemde hastanede tam bir komedi sergiledi benden daha lohusa oldu.bebek de küçük iolduhu için uyanidirip emzirmek.gerekiyordu sürekli başında oldum kalkıp .ah biraz nazlayanim olsa dinlenmek isterdim.arada aynadan bakıyorum acildimi yoksa dikişler. Diye çok Canim yaniyor
.annelik gücü sanırım eşim çok şaşkın böyle bir ameliyattan çıkıp nasıl.boyle bir guce sahip olabiliyorsunuz diyor insan acısını unutuyor bebeğin derdine düşünce
Güzel haberlerini bekliyoruz çok rahat bir doğum olur inşallahKızlar 39 haftalık gebeyim
Bugün kontrolüm vardı
Saat 16 da doktorumla randevum vardı
Tansiyon 14 e 8 olunca doktor doğumu başlatalım dedi
2 cm açılma ile saat 17 de yatışım yapıldı
Suni sancı verildi ve şimdi bekliyoruz
AminGüzel haberlerini bekliyoruz çok rahat bir doğum olur inşallah
Oyy hadi maşallah bu hafta baya doğum olacak. Pazartesi sabah 6-6:30 gibi ben açılışı yapıcam sırayla gün gün herkese gün verildi desenize bu hafta sayfada şenlik varKızlar slm bugün kontrolüm vardı,suyumun bir tarafında bulanıklık vardı koyulaşma dedi hala aynıymış,neden olur dedim kaka yaparsa olurmuş ama kakada yok verniks tabakasıda yapmış olabilir dedi,doktor tam sezeryan tarihi verdi 19u çarşamba günü,artık kalanlarında az kaldısağlıkla alalım inşallah hepimiz
Hadi Allah bi avazda kurtarsın darısı biz bekleyenlerin başına inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz dualarımız seninleKızlar 39 haftalık gebeyim
Bugün kontrolüm vardı
Ser veririm sır vermemTabi ya dogurdun,nispet yaparsin
Ayni tatihteydik,ben hala beklemedeyim
Bacim naptin da dogurdun,soyle bende yapayim
Her nasip vaktine esirdir deyip susalim o zamanSer veririm sır vermem
Kızlar 39 haftalık gebeyim
Bugün kontrolüm vardı
aynı ben şuan öyle rahat uyuyorum ki miss gibi bebiş uyandırmasa daha da mis olcak ama bu da yetiyoBen en çok yüzüstü uyumayı ozlemisim yaaa, yok böyle bi mutluluk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?