2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bende sana katılıyorum aynı şeyi yazdım bende . Çocuğum var diyor ki bilmesi lazım aslında böyle şeyleri. Hadi ben bilmiyordum mesela yeni evliydim gebelik düşünmüyordum adetime 9 gün varken ve ilk idrarla bile değil test yapmıştım ama ne yumurtlama biliyordum o zaman ne ilk idrar olması lazım olduğunu. Tabi negatifti sonuç Sanıyordum ki ayın herhangi bir günü hamile kalabilirim ki öyle değilmiş o işler koca ayda 24 saatin varmış sadece

Emine3534 her ne kadar adet düzensizliğin olsada yumurta çatladığı günün 14. Günü eğer hamile kalmadıysan adet olursun. Bu değişmeyen kuraldır. Sen daha adetime 17 gün var diyorsan senin yumurtan çatlamamış daha bu günleri iyi değenlendir. Adetine yakın tekrar test yap.

Evet canım malesef bizde bilmiyorduk herhangi bi gün hamile kalırız sanıyorduk ama öle değilmiş. Emine hanımın adet düzensizliği olduğu için yumurtasının çatladığı günü bilmiyor sanırım. Yumurta testleriyle takip edip yaparsa daha iyi olur. Çünkü kafası çok karışık herhangi bi ilişkiden 12 gün sonra test yapılabileceğini sanıyor. Halbuki yumurtasının çatladığı günden bahsediyor testte

Aynen bende aynı şeyi söyledim kendisine uygun fiyatlı ovulasyon testleri satılıyor ben kullandım ilk deneme amaçlı kullandım o ay hamilelik için değerlendirmedik ama 12.gün yumurtlamışım gelecek ay 14.günde yumurtladım ve hamile kaldım ki bir ayımız bir ayımızı bile tutmuyor bu yumurtlama da en doğru sonucu bu testler veriyor

benimde doğumdan sonra çok yiyeceğim şeyler var ama bu seferde bebeğe gaz olmasın diye yiyemeyizbenim şekerim baya düzeldi dediğin gibi bende tokluk bakıyorum hele ki cısss bişiler yemişsemdengelemek için uğraşıyorum sonra

Kızlar slm bugün kontrolüm vardı,suyumun bir tarafında bulanıklık vardı koyulaşma dedi hala aynıymış,neden olur dedim kaka yaparsa olurmuş ama kakada yok verniks tabakasıda yapmış olabilir dedi,doktor tam sezeryan tarihi verdi 19u çarşamba günü,artık kalanlarında az kaldısağlıkla alalım inşallah hepimiz

Kız bebek mi canım benim de negatif eşimle uyuşmazlığımız var ama sıkıntı olmuyor iğne oluyosun koruyor o
Evet canim kiz :) o kadar guzel yazmissiniz ki icim rahatladi
çoook şanslıyız
Benim de negatif canim. Eşimin pozitif. Hamileliğimde 2 kere anti d igne yaptilar. Dogumdan sonra da yapiliyor ama benim kizim da negatif olunca 3. İgneye gerek kalmadi. Yani artik eskisi gibi riskli degil kan uyusmazligi.
Yaaa hem biliyorum hem de saçma bir takıntı yaptım lohusalık mı
Eşimle bizim de kan uyuşmazlığımız var bir iğne oldum o kadar bir şey yok onda ya
Lohusalık kafası
Sırf bunu yaşamamak için 40+4 te sezeryan oldum ne yalan soyliym
Ahhh kuzum yaaa o insanlari gercekten hic anlamiyorum

Güzel haberlerini bekliyoruz çok rahat bir doğum olur inşallah

Oyy hadi maşallah bu hafta baya doğum olacak. Pazartesi sabah 6-6:30 gibi ben açılışı yapıcam sırayla gün gün herkese gün verildi desenize bu hafta sayfada şenlik varRabbim hepimizi sağ salim kurtarsın inşallah.

Hadi Allah bi avazda kurtarsın darısı biz bekleyenlerin başına inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle

Sağlıkla kavuşun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…