Kızlar bu benim 3.gebeliğim ama diğer ikisinde nişanım gelmedi. Bugün kontrole gittim salı tekrar çağırdı amaaa ben az önce çamaşırımda hafif bir lekelenme gördüm. Nişan gibi anlatılan şekilde değil öyle löp bir durum yok. Hani adetin son günü böyle koyumsu lekelenme olur öyle bir şey. Bebiş hareketli sıkıntı yok ama şimdi uzandım yatıyorum bir ağrım yok. Ayağa kalkınca zorlanıyorum. Bugün yarın haber gelirse haftasonu mesaisi benim demektir
Kızlar bu benim 3.gebeliğim ama diğer ikisinde nişanım gelmedi. Bugün kontrole gittim salı tekrar çağırdı amaaa ben az önce çamaşırımda hafif bir lekelenme gördüm. Nişan gibi anlatılan şekilde değil öyle löp bir durum yok. Hani adetin son günü böyle koyumsu lekelenme olur öyle bir şey. Bebiş hareketli sıkıntı yok ama şimdi uzandım yatıyorum bir ağrım yok. Ayağa kalkınca zorlanıyorum. Bugün yarın haber gelirse haftasonu mesaisi benim demektir
Canim o dun bende de oldu boyle kahverengi iplik gibi peceteye gelen lekelenme.
Bir gece oncesinde acilma var mi diye muayene etmislerdi,ben ona baglamistim.
Baska da bi gelisme falan olmadi olmuyor zaten
Canim o dun bende de oldu boyle kahverengi iplik gibi peceteye gelen lekelenme.
Bir gece oncesinde acilma var mi diye muayene etmislerdi,ben ona baglamistim.
Baska da bi gelisme falan olmadi olmuyor zaten
Ohh ne güzel. En azından vücudunuz dinlendi rahat yatıp kalkabiliyorsunuz. Bizde oda yok dün geceden beri iyice ağrılarım çoğaldı benim. Ne otururken ne ayaktayken ne yatarken rahat vermiyor. Karnımın bi tarafına toplanıyor sürekli kasıklarıma ve vajina dudaklarıma bıçak saplanır gibi ağrı giriyor. Nefesimi kesiyor kıpırdayamıyorum kitlenip kalıyorum. Uykular haram oldu. Kazasız belasız bi doğsunlarda bizde bebişler uyuyunca uyuyabilsek rahat rahat.
Merhaba arkadaşlar ben hamike olduğumu 3 gubdür ögrendim adetim 3 gün geçtikten sobra kan verdim hcg değerim 331.cıktı sizce nasıl ve kese ne zaman görülüyor
Merhaba arkadaşlar ben hamike olduğumu 3 gubdür ögrendim adetim 3 gün geçtikten sobra kan verdim hcg değerim 331.cıktı sizce nasıl ve kese ne zaman görülüyor
Hayırlı olsun şimdi küçük olduğu için kese görünse de kalp atışı görünmez. Bazı cihazlar 8 hafta olana kadar kalp atışını göremeyebiliyor. Tabi yine doktor kontrolüne gitmenizde fayda var
Dün bende aynısı oldu. Dr aradım. Ağrım yok dedim ağrı olursa bana haber ver hastaneye geç dedi. Bebeğin hareketlerini kontrol et azalma varsa hemen hastaneye dedi. Sabah çok zor yürüdüm bütün gün yattım tık yok gerçi benim 36+5 bugün