Oyy hadi maşallah bu hafta baya doğum olacak. Pazartesi sabah 6-6:30 gibi ben açılışı yapıcam sırayla gün gün herkese gün verildi desenize bu hafta sayfada şenlik varRabbim hepimizi sağ salim kurtarsın inşallah.
Durup durup vajinama bir sızı giriyor ağrı... Sanki bisi çıkacak gibi. Wuuuuuuuu hadi hayırlısı boşa mı heyecan yapıyorum. Bir de bugün idrarim köyü renkli her nedense uzun zamandır da tahlil yapılmadı 6-7 haftadır neredeyse
Durup durup vajinama bir sızı giriyor ağrı... Sanki bisi çıkacak gibi. Wuuuuuuuu hadi hayırlısı boşa mı heyecan yapıyorum. Bir de bugün idrarim köyü renkli her nedense uzun zamandır da tahlil yapılmadı 6-7 haftadır neredeyse
[/QUOTE
Açılma olurken oluyor öyle ağrı cnm
Kızlar bugün doktora gittim Pazartesi 12 de epiduralle doğum olucak inşallah ama benim kafam çok karışık iyi mi yaptım epidurali kabul ederek yoksa genel anestezi mi daha iyi olur?
b3nce doğru karar vermişsin, doğum anında bacaklarını hissetmemek seni rahatsız edebilir ama bu durum kısa sürüyor, hemen cıkıyosun ameliyathaneden. Bebegin odada seni bekliyor, ama genelde kendine gelmen saatler sürüyor,sen uyurken bebegini göğsüne koyup emziriyolar bazen.. uyanınca agrıları daha cok hissediyosun.. ayrıca grnelde aldıgın narkoz bebege de geciyor.. Her türlüsü zor tabi., Allah yardımcınız olsun. Dogumu bekleyen tüm arkadasların
Dün bende aynısı oldu. Dr aradım. Ağrım yok dedim ağrı olursa bana haber ver hastaneye geç dedi. Bebeğin hareketlerini kontrol et azalma varsa hemen hastaneye dedi. Sabah çok zor yürüdüm bütün gün yattım tık yok gerçi benim 36+5 bugün
Yoğunlaştı akıntı ama bel ağrısı dışında bir ağrım yok. O da sürekli ağrıdığı için ekstra bir gelişme değil.
Ay bi iki eksiğim var onları tamamlayım bugün bari
Uzun zaman oldu yazamadim. Bugun 6. gunumuz. Luna dunyaya alismaya calisirken ben de dogru emzirme sekillerine calisiyorum. 3. gunden yara yaptim meme uçlarını. Ama azimliyim, bu isi ogrenicem. Epey yol katettim Her gun yeni bir sey ogreniyorum. Luna cok uslu bir kiz ama ben yine de uykusuzum. Surekli iyi mi her sey yolunda mi diye nefesini kontrol ediyorum. Hareket etmiyorsa cocugu durtuyorum. Sanirim normal bir içgüdü, az cok herkes ayni sekilde davraniyodur. Sezaryen dikislerim pazartesi alinacak insallah. Ama bu hissizlik beni rahatsiz ediyor, sezaryen oldugum kisim sanki benden bir parca degil, bedenimin bu kismi bana ait degil. Duyduguma gore bu his hic kaybolmayabiliyormus. Cok rahatsiz edici. Son olarak, bu sabah tartildim, hamile kaldigim kiloya inmisim. Gune guzel basladim.
Parmak ucundan kulagina kadar kopyami yapmisim. Luna her seyiyle bana benziyor. Yavrum garibim esim de gecen gun bana elinin baş parmaklarinin tirnagi benimkisine benziyor diyor dgfdggfgb kiyamam
Dogum yapan herkese hayirli olsun, bekleyenlere de en hayirli dogumlari diliyorum.