2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ne kadar icimi ferahlatan bi mesaj oldu bu❤ Bende cok korkuyorum suyum gelirse diye planli sezeryan tarihime kadar demekki her sekilde zaman oluyor. İlk cocugumda ne nisan ne su gelmesi yasamamistim o yuzden anlamsiz bi korku icindeyim
Hic endise etme benim de ilk oglumda suyum geldi acilmam oldu ama suyun icinde bebegin kakasi goruldu diye sezaryene donduler. Sezaryene almak icin hep bi vakit buluyolar anlayacagin:) bu sefer normal deneyeceğim bakalim kismetse, umarim bu da abisi gibi kakali olmaz:)

Ne kadar icimi ferahlatan bi mesaj oldu bu❤ Bende cok korkuyorum suyum gelirse diye planli sezeryan tarihime kadar demekki her sekilde zaman oluyor. İlk cocugumda ne nisan ne su gelmesi yasamamistim o yuzden anlamsiz bi korku icindeyim
Hiiç endişe etmeyin ben normal doğumdan aşırı korktuğum için hep panik halindeydim. Hatta su gelmeden önceki akşam pembemsi akıntım olmuştu ama ne olduğunu anlamamıştım meğer nişanmış. Suyum geldi, önce bi şaşırdım sonra oh be dedim bitiyo artık diye rahatladım regl sancısı gibi sancılanmaya başlamıştım daha fazlası değil hiç korkmayın

Bende çok korkmuştum bu durumdan ilk doğumum 4saatte olmuştu doktorum da bu ikinci doğumun ilkide kolay olmuş pırt diye dogurursun deyip durdu nasıl korkuyodum sezeryan günümden önce gelecek diye bilseydim sancimi beklerdim yavrum kac gun bacaklarini toplayıp yattı birden hop diye çıkardılar karnimdan kanala girerse sezeryan olmaz diye biliyordum ben

Bende de doğum başlar farkedemem dikiş yerim zorlanır, komplikasyonlar gelişirse diye korku var. Benim ilk sezaryenin üzerinden daha 23 ay geçti, tam iki yıl bile olmadı, bir arkadaşım da korkuttu tarihi geç değil mi kardeşimin de gün verildi bir gün önce ağrısı oldu hastaneye bir gitti ki 9 cm açılma olmuş hemen doğumhaneye aldılar normal doğum oldu dedi. Korktum ilk doğum olsa dert etmem de ikinci olunca normal doğum çok riskli benim durumumda bilemiyorum belki de gereksiz evham yapıyorum, sonuçta doktor da bilerek veriyor tarihi, sancım falan da yok henüz. Gününü bekler inşallah

Doktoruma özellikle sordum bakın dedim asla normal doğum düşünmüyorum geç kalmayız dimi dedim. Kanala girince sezaryen yapılmıyormuş diye de sordum hatta. Sen merak etme her türlü alırım dedi.

Bizde daha bu hafta doğmuş olacaktık normalde aynı gözler bu hafta hep açık gündüz uyuyor gece ayakta demekki gerçek zamanlarını doldurunca kendilerine geliyormuş.

Selam kızlar doğum yapanlara hayirli olsun rabbimanali babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.

Kızlar bebeklere mama ne veriyorsunuz baya da pahalı mamalar. Ben bebelac la başladım ama bebetiva diye bir mama varmış hipp mamanin yan ürünüymus bilgisi olan var mi. Sutum var ama besleyici değil onun için mama meme gidiyorum

Biz oğlumda aptamil kullanmıştık, hastanede onu kullanmışlar ona devam etmiştik, aile hekimliğinde de eski bilinen güvenli marka demişti, diğer markaları araştırmamıştık o yüzden

Canım, biz Doktorumuzun tavsiyesiyle Aptamil kullanıyoruz.Evet gerçekten pahalılar .
Bebetiva 'yı hiç duymadım.Pazartesi günü Doktorumuza sorabilirim bakalim o ne diyecek ?

Biz oğlumda aptamil kullanmıştık, hastanede onu kullanmışlar ona devam etmiştik, aile hekimliğinde de eski bilinen güvenli marka demişti, diğer markaları araştırmamıştık o yüzden
Canım, biz Doktorumuzun tavsiyesiyle Aptamil kullanıyoruz.Evet gerçekten pahalılar .
Bebetiva 'yı hiç duymadım.Pazartesi günü Doktorumuza sorabilirim bakalim o ne diyecek ?
Aptamil baya pahalı geliyor bize 500 gr 5 günde bitiriyoruz emdiği halde

Biz de Aptamil veriyoruz

Çok sağolun Sata göre 38 haftalık doğdu ama geriden geliyordu ultrason da 35 haftalık çıkıyordu...
Anladım canım. Benimde pazartesi sabah alıcak doktorum bebeği. Bendede miyom var bebek beslenemiyormuş miyom alıyormuş bütün yediklerimi. 38+2 de olacak. Kilosu düşük dedi küveze girebilir dedi. Her ihtimale karşı antibiyotik verdi küvezde enfeksiyon kapmasın diye. 2.600 kilosu inşallah küveze gerek kalmaz sağ salim ikimizde kurtulur evimize alır geliriz yavrumu. Sende en kısa zamanda kavuş yavruna inşallah.

Merhaba herkese, ben şuan 33+4 haftalık hamileyim, dün akşam karnım sertleşip duruyordu dedim bir sayayım şunu ne aralıkla oluyor diye ve
23.10
23.17
23.30 (45 saniye)
23.40 (45 saniye)
23.50 (50 saniye)
00.08 (45 saniye)
00.24 (45 saniye)
00.29

şeklindeydi sonrasını saymadım bıraktım ve sabah doktora sordum git bir acilden baksınlar dedi ve aynı şekilde kasılma olduğu an nst de 55 60 civarı sancı çıktı düzenli değildi çünkü doktor git dedi diye gittim akşamki şekilde gelmiyordu sıklığı ve daha erken bu sancı için dediler sadece bir serum yapıp yolladılar beni, bir daha olursa yine gel dediler. Benim haftalarımda bu şekilde sancısı çıkanlar oldu mu olduysa ne yapıldı ve kaçıncı haftayı gördüler acaba yoksa sizlerinde bu haftalarda sancınız çıkıyor muydu bu şekilde tecrübeli anneler yorumlarınızı bekliyorum❤

Ay bütün gece rüyamda kendimi ameliyat masasında görüp durdum durum vahim yani bir yanım çok mutlu bir yanım çok korkuyor

Canim 35+0 da 5 dakikada 1 100leri bulan sancim oldu nstde ama hastanede serum verdiler iki tane. Sukur durdurdu salı gunu dogumumu bekliyorum ama benim kanimda enfeksiyon vardi o yukseltti bence cunku onun yuksek oldugu zaman sancilarim tavan yapti ne zaman antibiyotik kullandim enfeksiyon bitti o zaman sancida bitti.
Bence bi crp ye baktir kaninda ve idrarinda enfeksiyon var mi bunlara baktir

Ay bütün gece rüyamda kendimi ameliyat masasında görüp durdum durum vahim yani bir yanım çok mutlu bir yanım çok korkuyor

Sezeryan mi olcaksin canim gunun belli mi? Bende sali sezeryan olcam cok heyecanliyim

Bakmadılar canım bir serum verip yolladılar sadece 3 gün sonra randevum var zaten o zaman derim artık

Merhaba kızlar bende 4 ağustosta doğum yaptım ama göğsümde 1 haftadır geçmek bilmeyen sertlik var sağıyorum sütümü sıcak masaj yapıyorum geçmiyor yardımcı olucak var mı

Merhaba kızlar bende 4 ağustosta doğum yaptım ama göğsümde 1 haftadır geçmek bilmeyen sertlik var sağıyorum sütümü sıcak masaj yapıyorum geçmiyor yardımcı olucak var mı
Sagmaya devam et canım sütünü bebeğin bitiremiyordur daha ama sagarkende arttigi icin her sagmanda sagdigin miktarı azalt bende oyleydim ilk 2 hafta sutum cok geldi bebekte bitiremiyordu üstüne eklendikce sertleşiyordu simdi 3.haftaya girdik hic durmadan emiyor boşaltıyor memeyi simdi de sütüm yetmeyecek diye korkuyorum sende bir kac haftaya rahatlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…