2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Hastaneye gidicem korkuyorum başka birşey olmasın diye

Tecrübeli anneler 2 gündür hiç durmuyor bebeğim, ben emzirirsem duruyor harici çığlık çığlığa. Ağlatalım mı yoksa sürekli memede tutalım mı? İnşallah sağlığı yerindedir. Doğru düzgün uyumadı da 15 dk anca uyuyor.

Gazı olabilir doktorunuzla bi görüşün

Ne kadarlik oldu canim, kontrolleri yok mu yakin zamanda.
Benm oglan 15 20 gunluk civari fena gazlanmisti.
Ayni anlattigin gibiydi o zamanlar.

Bana yazan arkadaslar var ise kacirdim muhtemelen duzenli giremedim hic bebegimde uyku hali vardi hep uyandirayim da besleyeyim diye ugrasiyordum bugun uzun sure uyandiramadim ve hastaneye gittik, yogun bakima aldilar crp degeri yuksek cikti biraz eve onsuz dönmek berbat bir hismis, bu hissi yasayan herkese Allah kolaylik versin

Çok geçmiş olsun, inşallah bir an evvel toparlar

Ne kadarlik oldu canim, kontrolleri yok mu yakin zamanda.
Benm oglan 15 20 gunluk civari fena gazlanmisti.
Ayni anlattigin gibiydi o zamanlar.
32 günlük, kolik için damla verdiler zaten. gazı atıyor bugün çok gazı var gibi değil ama haftaya götürelim olmadı kontrolü yok yakında. Ne zaman geçmişti peki?

32 günlük, kolik için damla verdiler zaten. gazı atıyor bugün çok gazı var gibi değil ama haftaya götürelim olmadı kontrolü yok yakında. Ne zaman geçmişti peki?
Kuzum gazi var mi yok mu sen anlarsin tabi de, oyle bir damla verince gecmeyebiliyor..
Bize de vermislerdi, ancak masaj rahatlatiyordu.
3 aylik gibi gecmisti gaz durumu.
Sonra da alerji durumu baslamisti bizim oglanda.
Kakasi falan nasil canim..

kizlar merhaba nasipse eylul ya da ekim annesi olacagim bende sizde dogumlar basladi sanirim bir sey danismak istiyorum bebegimin basi 10 gun falan onde gorunuyor bu normal doguma engel mi basina gelen var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…