2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bende öyleydim hiç rahat edemezdim şimdi daha rahatım şükür sadece uykusuzluk çok yorgunum bebek gece uyutmuyo diğeri gündüz uyutmuyo gelir gelir o günler biraz daha sabır sizin de dinlenecek vücudunuz Rabbim sağsalim kavuşmayı nasip etsin

Ne kadar icimi ferahlatan bi mesaj oldu bu❤ Bende cok korkuyorum suyum gelirse diye planli sezeryan tarihime kadar demekki her sekilde zaman oluyor. İlk cocugumda ne nisan ne su gelmesi yasamamistim o yuzden anlamsiz bi korku icindeyim
bende ilk çocukta yaşamamıştım canım bunda suyum geldi çok korktum panik oldum hastaneye gittim hemen yatış yaptılar akşama da oğluşumu aldım kucağıma

ben bebelac gold kullandım canım ilk çocuğumda da onu kullanmıştım çok şükür hiç gaz sıkıntımız da olmuyordu gaz yapmıyo

biberonla mı içiriyosun ben korkuyorum içirmeye alışır memeyi reddeder diye

Kızlar 39+2 bugün dr randevum vardı. Bebek 4100 gr çıktı. Dr artık bebek ve benim için risklerin arttığını söyledi. Salı günü 14:30’da doğumum olacak inşallah epidural sezaryen. Ameliyata makyajlı falan giriliyor mu?

Maşallah iştahlıymış kuzucuk internet yorumlarına bak bi istersen dediğin markanın
Çok mu veriyorum acaba mama yi ilk oglanda kullanmıştım ama 8 sene geçti unutmuşum 2. Oğlana hiç vermemiştir

biberonla mı içiriyosun ben korkuyorum içirmeye alışır memeyi reddeder diye

Evet canım suanlik bir sıkıntı yok ıns olmaz da.

Benim 30 dan beri dediğin şekilde ciddi sancim oluyor her gece uyandırıyor 33 ve 35 te muayene oldum 1cm açılma yoktu bizim gibilerin yalancı kasılmalar butonu açık kalmış diyorum ben arkadaşlarımda hiç olmamış böyle bisi burda birkaç arkadaşta var da kendimi yalnız hissetmiyorum. Ama anladığım kadarıyla düzenli olmadigi gerçekten çok acı vermedigi sürece sıkınti etmeye gerek yok

Merhaba kızlar bende 4 ağustosta doğum yaptım ama göğsümde 1 haftadır geçmek bilmeyen sertlik var sağıyorum sütümü sıcak masaj yapıyorum geçmiyor yardımcı olucak var mı

Ateşin var mı? Benim de oldu. Doktorun verdiği ağrı kesiciyi almamışım aldım hemen. Ilık duş. Masaj emzirme düzeldi.

Demek yalancı kasılmalar butonu bende de açık kalmış

Benim 35.haftadan itibaren kasılmalarım başladı. Günde 30-40 kez kasılmam oluyordu çok rahatsız ediyordu. Bazı günler daha az bazı günler daha çok oluyordu ama düzenli ve ağrılı değildi. Doğum yaptığım günün sabahı anladım gerçek doğum kasılmasının nasıl olduğunu. O top gibi sertleştiğinde ağrı da oluyor, sadece kasılıp kalmıyor can yakıyor kasılmalar. Eğer ağrı yoksa ve pozisyon değiştirince kasılma geçiyorsa yalancı kasılma deniyor

Benim ağrı da oluyor ama dayanilmayacak gibi değil nefesim daralıyor bekliyorum bir süre geçiyor sonra. Susuz kalmamaya özen göstermek lazım. Egzersiz yapılabilir. Nefes egzersizi yapılabilir.

Teşekkür ederim o zaman şuan antreman niteliğinde oluyor bu kasılmalar doktorda ebelerde daha erken bu sancılar için diyip durdular ondan endişe ettim

Benim ağrı da oluyor ama dayanilmayacak gibi değil nefesim daralıyor bekliyorum bir süre geçiyor sonra. Susuz kalmamaya özen göstermek lazım. Egzersiz yapılabilir. Nefes egzersizi yapılabilir.
Evet su çok önemli az su içince kasılmalar sıklaşıyor. Ağrı baya keskin oluyor gerçek doğum sancısında. Pozisyon değiştirince geçmiyor saplanıp kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…