2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
kizlar merhaba nasipse eylul ya da ekim annesi olacagim bende sizde dogumlar basladi sanirim bir sey danismak istiyorum bebegimin basi 10 gun falan onde gorunuyor bu normal doguma engel mi basina gelen var mi
Benimki hep 3 hafta önde gidiyor hayirlisi bakalım çevresi 40 cm geçmezse sorun yok dediler

Sen boşda durmamışsın oh ne güzel
Çok az kalmış ama sanada

Iyi geceler Ya kızlar bisey sorucam cuma günü kontrole gittik normalde bugün 38 oluyor haftam küçük gördüğünü söyledi ve pazartesi tekrar bakılacak yine küçükse yatış verilecekmis haftasına göre küçük dedi sadece önceki hafta 2 .500 kilogramdı hic böyle bisey denmemisti. Acaba sonradan böyle bisey olabilir mi? Sona geldikçe bi sorun çıkıyor korkuyorum.

Olabiliyor plesantan yaşlanmış sa bebek beslenemiyor. Ben yaşadım benim her cocuk da birşey çıkmıştı valla bir doğru düzgün doguramadim

Sen boşda durmamışsın oh ne güzel
Çok az kalmış ama sanada
Evet çok şükür biz bitirdik sayılır Rabbim sağ salim kurtarsın inşallahta darısı sizin başınıza. Pazartesi sabah 5-6 gibi alacak o yüzden 1 gece önceden yatırıyor. Valla doğum yapanlar hiç uyumuyo durmuyo bebek diyolar bende korktum şişe donatesimide yaptım doğumdan sonra yapamam diye. Bi turşularım kaldı onuda eylül sonuna kadar yaparım bebek biraz büyürse uykusu çoğalır inşallah

Selam. Benim kizim da uyumuyor hep meme istiyor. Ne zaman ve ne kadar meme isterse vermek gerekiyormus. Dogumdan sonraki ilk 3 ay 4. Trimester gibiymis. Bebek kenfini rahimde zannediyor, annesinin kalp atisini duymak kokusunu hissetmek istiyor, memede durmak ona guven veriyor. Gogsunuzde uyutun gündüzleri. Ben yaptim ise yariyor.

mama vermiyoruz hep anne sütü.

bence de olabilir ya gaz ya bu ateşi falan da yok
Anne sütü alan bebek o
Aynen canım yok kokuna alışır yok seni emzik gibi kullanır demeyecekmissin bend istediğinde veriyorum memeyi kucağımda uyumak istediginde birakmiyorum

Benim sarımsaklar bitmedi daha valla kokusundan bayılırım uykum gelir dedim ama tık yok hala sabahın 7-8 ini görecez yine

Gazı olan bebek emmez sancı vurduğu için sürekli meme istiyorsa sütünüz yetersiz geliyor olabilir yanlış Bilgi vermek istemem sma aç olduğu içinde çok az uyuyup uyanır

Cok yuksek degil ama 6.4 acaba nereden kapti ;(
Çok geçmiş olsun, inşallah bir an evvel toparlar
Amin insallah her yer o kokuyor simdi

Cok yuksek degil ama 6.4 acaba nereden kapti ;(

Amin insallah her yer o kokuyor simdi
Kuzum üzülme lütfen ..Yavrucuğun sağlıkla çıkacak inşallah .İdrar yolu enfeksiyonu olabilir o da ilk zamanlar ememedigi için olmuş olabilir.
Bol bol şifa diliyorum.Sen moralini yüksek tut daha yavrucuğun gelip seni emecek güzel annesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…