kizlar merhaba nasipse eylul ya da ekim annesi olacagim bende sizde dogumlar basladi sanirim bir sey danismak istiyorum bebegimin basi 10 gun falan onde gorunuyor bu normal doguma engel mi basina gelen var mi
Aynen valla biz uyumayanlar için daha sabaha çok var. Bende 1 kilo sarımsak aldım ayıklayıp dondurucıya koyacam kışa hazırlık. Yarın akşam hastaneye yatış yapıcam son gecem daha bi iş yapamam. Malum uykuda yok bari bi işe yarasın
Iyi geceler Ya kızlar bisey sorucam cuma günü kontrole gittik normalde bugün 38 oluyor haftam küçük gördüğünü söyledi ve pazartesi tekrar bakılacak yine küçükse yatış verilecekmis haftasına göre küçük dedi sadece önceki hafta 2 .500 kilogramdı hic böyle bisey denmemisti. Acaba sonradan böyle bisey olabilir mi? Sona geldikçe bi sorun çıkıyor korkuyorum.
Iyi geceler Ya kızlar bisey sorucam cuma günü kontrole gittik normalde bugün 38 oluyor haftam küçük gördüğünü söyledi ve pazartesi tekrar bakılacak yine küçükse yatış verilecekmis haftasına göre küçük dedi sadece önceki hafta 2 .500 kilogramdı hic böyle bisey denmemisti. Acaba sonradan böyle bisey olabilir mi? Sona geldikçe bi sorun çıkıyor korkuyorum.
Evet çok şükür biz bitirdik sayılır Rabbim sağ salim kurtarsın inşallahta darısı sizin başınıza. Pazartesi sabah 5-6 gibi alacak o yüzden 1 gece önceden yatırıyor. Valla doğum yapanlar hiç uyumuyo durmuyo bebek diyolar bende korktum şişe donatesimide yaptım doğumdan sonra yapamam diye. Bi turşularım kaldı onuda eylül sonuna kadar yaparım bebek biraz büyürse uykusu çoğalır inşallah
Tecrübeli anneler 2 gündür hiç durmuyor bebeğim, ben emzirirsem duruyor harici çığlık çığlığa. Ağlatalım mı yoksa sürekli memede tutalım mı? İnşallah sağlığı yerindedir. Doğru düzgün uyumadı da 15 dk anca uyuyor.
Selam. Benim kizim da uyumuyor hep meme istiyor. Ne zaman ve ne kadar meme isterse vermek gerekiyormus. Dogumdan sonraki ilk 3 ay 4. Trimester gibiymis. Bebek kenfini rahimde zannediyor, annesinin kalp atisini duymak kokusunu hissetmek istiyor, memede durmak ona guven veriyor. Gogsunuzde uyutun gündüzleri. Ben yaptim ise yariyor.
Selam. Benim kizim da uyumuyor hep meme istiyor. Ne zaman ve ne kadar meme isterse vermek gerekiyormus. Dogumdan sonraki ilk 3 ay 4. Trimester gibiymis. Bebek kenfini rahimde zannediyor, annesinin kalp atisini duymak kokusunu hissetmek istiyor, memede durmak ona guven veriyor. Gogsunuzde uyutun gündüzleri. Ben yaptim ise yariyor.
Tecrübeli anneler 2 gündür hiç durmuyor bebeğim, ben emzirirsem duruyor harici çığlık çığlığa. Ağlatalım mı yoksa sürekli memede tutalım mı? İnşallah sağlığı yerindedir. Doğru düzgün uyumadı da 15 dk anca uyuyor.
Gazı olan bebek emmez sancı vurduğu için sürekli meme istiyorsa sütünüz yetersiz geliyor olabilir yanlış Bilgi vermek istemem sma aç olduğu içinde çok az uyuyup uyanır
Bana yazan arkadaslar var ise kacirdim muhtemelen duzenli giremedim hic bebegimde uyku hali vardi hep uyandirayim da besleyeyim diye ugrasiyordum bugun uzun sure uyandiramadim ve hastaneye gittik, yogun bakima aldilar crp degeri yuksek cikti biraz eve onsuz dönmek berbat bir hismis, bu hissi yasayan herkese Allah kolaylik versin
Kuzum üzülme lütfen ..Yavrucuğun sağlıkla çıkacak inşallah .İdrar yolu enfeksiyonu olabilir o da ilk zamanlar ememedigi için olmuş olabilir.
Bol bol şifa diliyorum.Sen moralini yüksek tut daha yavrucuğun gelip seni emecek güzel annesi.