2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Doğum yapan göğüslerinde yara olan anneler. Yaralarınız geçtimi neler kullandınız bizede yazın öneri olsun.
Benim toparladı şükür. Yine yazmıştım burda, sol göğsüm kanıyodu cok kötü gecti ilk hafta, bir iki gün sağdım sol tarafı, bu arada hem krem sürdüm hem de dinlendirmiş oldum göğsümü, bu yöntem cok işime yaradı..

Gunaydin.
Dün gece biraz zor gecti. Memede uyumak istiyor, tam uyuyor yataga birakiyorum gene basliyor. Bana da acayip uyku geliyor o sira, emzirirken uyumaktan korkuyorum.
Kiyafet olayina alisamadim, ev cok sicak, cam acsam üsür diyorum. Zibin ve altlik giydiriyorum, muslin ortuyorum. Yeterli midir, siz neler giydiriyorsunuz.

Ben yattığımız odayı değil de mutfağın kapısını açık bırakıyorum. Kısa kollu zıbınla uzun tayt giydirip müslin örtüyorum.

Bebeğin odasında klima çalışıyor bizim bütün gün doktor en fazla 27 derece. İdeali 23-24
Dedi. 27 de çalıştırıyorum klimayi. Direkt üzerine gelmiyor zaten. Tek zibin giydiriyorum bazen üzerini bile örtmüyorum muslinle. Terliyo çünkü

Doymuyo olabilir belki. Bizim de ilk doğduğunda aynı böyleydi. Uyumuyo sürekli agliyo ve memede durmak istiyo. 3 gün böyle geçti doktora götürdüm. Daha sütün inmemis yetersiiz geliyo dedi. Mama aldik. 2 ölçek mama yedi o gün mışıl mışıl uyudu resmen ac bıraktım çocuğumu diye kac saat aglamistim

Allah tez zamanda kavuştursun canım üzme kendini sütünü sağ bolca kızına dualar gönder
Tek tesellim az azda olsa sağıp götürüyorum, inşallah kuzucum daha da sağlıklı gelir minnoş gözlerle bakar yine annesinin
Hmm bende göbek bağı mı acaba demiştim
O gelmedi aklıma
Çok teşekkür ederim koşup koşup hep size yazıyorum...
inşallah gelince de emer annesini, biberonla besliyorlarmış

Ayni ben, ben de ac biraktim susuz kaldi enfeksiyon oldu diyorum
Mamayi neyle verdin canim

Bende tek citcitli badiyle yaptırıyorum benim ev bütün gün güneş alıyor hergün yikiyorum poposu çok kötü olmustu kıpkırmızı neler denedim sıcak da zor bebek

Bir kere mama ver eğer yine aynı şekilde yaparsa bil ki seni yalancı emzok yapmış. Yok mama dan sonra uyursa demekki doymuyor.

Ayni sikinti bende de var cami acik tutuyorum ceyran olmayacak sekilde, 29 derece falan, kolsuz zibin altina pantolon giyiyor ve ustunu ince bir muslin ile ortuyorum...
kaninda enfeksiyon cikti dun kayinvalidem geldin ona uzun kollu giydircez ama diyor..ya usutse aslinda once atesi vs cikmaz mi ne bileyim o kadar uzuldum ki zaten uzgunum kulagimda cinliyor soyledigi
Cocugun kollarini muslinle ortuyorum mesela zaten cikariyor, cikartamayinca miyiklaniyor cok uzuldum ya

çok geçmiş olsun inşallah toparlanır biran önce Allah yardımcınız olsun

Cok gecmis olsun. Hizlica toparlar insallah

Mamayla biraz oyalaniyor sonra gene ayni. Dediginiz gibi emzik oldum sanirim. Uyuyakalmaktan korkuyorum işte.
O zaman çok zor onu unuttur vermeyi dusunursen yalancı emzok ver. Yoksa hayatta seni bırakmaz gece gündüz ağzından çıksın istemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…