Benim toparladı şükür. Yine yazmıştım burda, sol göğsüm kanıyodu cok kötü gecti ilk hafta, bir iki gün sağdım sol tarafı, bu arada hem krem sürdüm hem de dinlendirmiş oldum göğsümü, bu yöntem cok işime yaradı..Doğum yapan göğüslerinde yara olan anneler. Yaralarınız geçtimi neler kullandınız bizede yazın öneri olsun.
Ben yattığımız odayı değil de mutfağın kapısını açık bırakıyorum. Kısa kollu zıbınla uzun tayt giydirip müslin örtüyorum.Gunaydin.
Dün gece biraz zor gecti. Memede uyumak istiyor, tam uyuyor yataga birakiyorum gene basliyor. Bana da acayip uyku geliyor o sira, emzirirken uyumaktan korkuyorum.
Kiyafet olayina alisamadim, ev cok sicak, cam acsam üsür diyorum. Zibin ve altlik giydiriyorum, muslin ortuyorum. Yeterli midir, siz neler giydiriyorsunuz.
Bebeğin odasında klima çalışıyor bizim bütün günGunaydin.
Dün gece biraz zor gecti. Memede uyumak istiyor, tam uyuyor yataga birakiyorum gene basliyor. Bana da acayip uyku geliyor o sira, emzirirken uyumaktan korkuyorum.
Kiyafet olayina alisamadim, ev cok sicak, cam acsam üsür diyorum. Zibin ve altlik giydiriyorum, muslin ortuyorum. Yeterli midir, siz neler giydiriyorsunuz.
Doymuyo olabilir belki. Bizim de ilk doğduğunda aynı böyleydi. Uyumuyo sürekli agliyo ve memede durmak istiyo. 3 gün böyle geçti doktora götürdüm. Daha sütün inmemis yetersiiz geliyo dedi. Mama aldik. 2 ölçek mama yedi o gün mışıl mışıl uyudu resmen ac bıraktım çocuğumu diye kac saat aglamistimTecrübeli anneler 2 gündür hiç durmuyor bebeğim, ben emzirirsem duruyor harici çığlık çığlığa. Ağlatalım mı yoksa sürekli memede tutalım mı? İnşallah sağlığı yerindedir. Doğru düzgün uyumadı da 15 dk anca uyuyor.
Tek tesellim az azda olsa sağıp götürüyorum, inşallah kuzucum daha da sağlıklı gelir minnoş gözlerle bakar yine annesininAllah tez zamanda kavuştursun canım üzme kendini sütünü sağ bolca kızına dualar gönder
Hmm bende göbek bağı mı acaba demiştimKuzum üzülme lütfen ..Yavrucuğun sağlıkla çıkacak inşallah .İdrar yolu enfeksiyonu olabilir o da ilk zamanlar ememedigi için olmuş olabilir.
Bol bol şifa diliyorum.Sen moralini yüksek tut daha yavrucuğun gelip seni emecek güzel annesi.
Ayni ben, ben de ac biraktim susuz kaldi enfeksiyon oldu diyorumDoymuyo olabilir belki. Bizim de ilk doğduğunda aynı böyleydi. Uyumuyo sürekli agliyo ve memede durmak istiyo. 3 gün böyle geçti doktora götürdüm. Daha sütün inmemis yetersiiz geliyo dedi. Mama aldik. 2 ölçek mama yedi o gün mışıl mışıl uyudu resmen ac bıraktım çocuğumu diye kac saat aglamistim
insallah canim Rabbim hayirlisini nasip etsinBenimki hep 3 hafta önde gidiyor hayirlisi bakalım çevresi 40 cm geçmezse sorun yok dediler
Bir kere mama ver eğer yine aynı şekilde yaparsa bil ki seni yalancı emzok yapmış. Yok mama dan sonra uyursa demekki doymuyor.Gunaydin.
Ayni sikinti bende de var cami acik tutuyorum ceyran olmayacak sekilde, 29 derece falan, kolsuz zibin altina pantolon giyiyor ve ustunu ince bir muslin ile ortuyorum...Bebeğin odasında klima çalışıyor bizim bütün gündoktor en fazla 27 derece. İdeali 23-24
Dedi. 27 de çalıştırıyorum klimayi. Direkt üzerine gelmiyor zaten. Tek zibin giydiriyorum bazen üzerini bile örtmüyorum muslinle. Terliyo çünkü
yok sakınmıyorum zaten ama bazen çok aşırı sıkıyo öpmekten yanaklarında sivilce çıkıyoİnsallah bizim de oyle olur canim.
Olcak o kadar, birak hic sakinma hazir seviyorken
çok geçmiş olsun inşallah toparlanır biran önce Allah yardımcınız olsunBana yazan arkadaslar var ise kacirdim muhtemelen duzenli giremedim hicbebegimde uyku hali vardi hep uyandirayim da besleyeyim diye ugrasiyordum bugun uzun sure uyandiramadim ve hastaneye gittik, yogun bakima aldilar crp degeri yuksek cikti biraz eve onsuz dönmek berbat bir hismis, bu hissi yasayan herkese Allah kolaylik versin
Haha, kuzu..yok sakınmıyorum zaten ama bazen çok aşırı sıkıyo öpmekten yanaklarında sivilce çıkıyo
Mamayla biraz oyalaniyor sonra gene ayni. Dediginiz gibi emzik oldum sanirim. Uyuyakalmaktan korkuyorum işte.Bir kere mama ver eğer yine aynı şekilde yaparsa bil ki seni yalancı emzok yapmış. Yok mama dan sonra uyursa demekki doymuyor.
Cok gecmis olsun. Hizlica toparlar insallahAyni sikinti bende de var cami acik tutuyorum ceyran olmayacak sekilde, 29 derece falan, kolsuz zibin altina pantolon giyiyor ve ustunu ince bir muslin ile ortuyorum...
kaninda enfeksiyon cikti dun kayinvalidem geldin ona uzun kollu giydircez ama diyor..ya usutse aslinda once atesi vs cikmaz mi ne bileyimo kadar uzuldum ki zaten uzgunum kulagimda cinliyor soyledigi
Cocugun kollarini muslinle ortuyorum mesela zaten cikariyor, cikartamayinca miyiklaniyorcok uzuldum ya
belki de kıskanıyordur canım bize belli ettirmiyor içine atıyosaHaha, kuzu..
O da bir kiskanclik belirtisi aslinda gizli gizli
O zaman çok zor onu unuttur vermeyi dusunursen yalancı emzok ver. Yoksa hayatta seni bırakmaz gece gündüz ağzından çıksın istemez.Mamayla biraz oyalaniyor sonra gene ayni. Dediginiz gibi emzik oldum sanirim. Uyuyakalmaktan korkuyorum işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?