tıpkı biz ama 33 günlüğüz biz, bizim hastane çıkışı var müslin var yaşadığınız şehir de önemliGunaydin.
Dün gece biraz zor gecti. Memede uyumak istiyor, tam uyuyor yataga birakiyorum gene basliyor. Bana da acayip uyku geliyor o sira, emzirirken uyumaktan korkuyorum.
Kiyafet olayina alisamadim, ev cok sicak, cam acsam üsür diyorum. Zibin ve altlik giydiriyorum, muslin ortuyorum. Yeterli midir, siz neler giydiriyorsunuz.
NBL marka probiyotik verdi dr geçen haftalarda haftaya tekrar bi gösterelim sizin tavsiyenizi de sorarız inşallah sağolunbiogaia diye bir damla var dr a gidersende onu tavsiye edecektir vakit kaybetmeden onu alıp düzenli kullanın inşallah iyi gelecektir
aynen öyleyiz zaten kayınvalidem geliyor gün aşırı o oyalıyor biraz o yoksa sürekli memede zaten sussun diye veriyorum el mecbur yoksa yıkıyor evi. duyan çocuğa işkence yapıyorum sanacak. doğduğunda mıyk mıyk ağlayan kızı şimdi görün bir de. sağlıklı olsun da...Selam. Benim kizim da uyumuyor hep meme istiyor. Ne zaman ve ne kadar meme isterse vermek gerekiyormus. Dogumdan sonraki ilk 3 ay 4. Trimester gibiymis. Bebek kenfini rahimde zannediyor, annesinin kalp atisini duymak kokusunu hissetmek istiyor, memede durmak ona guven veriyor. Gogsunuzde uyutun gündüzleri. Ben yaptim ise yariyor.
onun için de ara ara 1 ölçek mama ile deniyorum dün de denedik böyle yine aynı davranışları devam ettirdi. yerine yatırınca 5 dk durup ağladı. emzirme yastığı kullanıyorum onun üzerine yatırır yatırmaz ağlamayı kesiyor öğrendi artık.Gazı olan bebek emmez sancı vurduğu için sürekli meme istiyorsa sütünüz yetersiz geliyor olabilir yanlış Bilgi vermek istemem sma aç olduğu içinde çok az uyuyup uyanır
sarımsak ben de bi ara koymuştum da kötü oldu gibi özel bir yönteminiz var mı? aroması duruyor ama sararıyor gibi dondurup çözdürünceAynen valla biz uyumayanlar için daha sabaha çok var. Bende 1 kilo sarımsak aldım ayıklayıp dondurucıya koyacam kışa hazırlık. Yarın akşam hastaneye yatış yapıcam son gecem daha bi iş yapamam. Malum uykuda yok bari bi işe yarasın
Evet çok şükür biz bitirdik sayılır Rabbim sağ salim kurtarsın inşallahta darısı sizin başınıza. Pazartesi sabah 5-6 gibi alacak o yüzden 1 gece önceden yatırıyor. Valla doğum yapanlar hiç uyumuyo durmuyo bebek diyolar bende korktum şişe donatesimide yaptım doğumdan sonra yapamam diye. Bi turşularım kaldı onuda eylül sonuna kadar yaparım bebek biraz büyürse uykusu çoğalır inşallah
Valla canım bende ilk defa deneyeceğim. Sarımsakları dövüp içine tuz atıp küçük küçük paketlerde koyacam. Hepsini aynı kaba koyduğunda çıkartınca kötü oluyor dediler. Bende tek kullanımlık koyacam. Bakalım inşallah güzel olur. Beğenmezsem bir daha yapmam bende.sarımsak ben de bi ara koymuştum da kötü oldu gibi özel bir yönteminiz var mı? aroması duruyor ama sararıyor gibi dondurup çözdürünce
Not: doğurunca da uyku yok
Yok valla inan hiçbirşey yapmadım annem sağolsun o yardım ettide öyle yaptım. Bana kalsa 7/24 yatışlardayım. Uyku yok ama ağrılarım çok yatıyorum sürekli.maşallah ne hamaratlar var
Simdi son birkac gundeki yazismalari okudum. Bu mesaji oylesine atmistim , simdi siddetle oneriyorum. Emzirmeye bakis aciniz degisecek.Emzirme ile ilgili herhangi bir problem yasayan herkese Tomris'in emzirme notlarini okumasini tavsiye diyorum.
Cok sagol canimesmeralda5
Canim cok cok gecmis olsun, cok uzuldum bebise
Kendini suclayacak yer arama, herseyden olmus olabilir.
Uzun giydirsen ortsen terlese bu sefer terden mi oldu diyecektin..
Allah saglikla kavusmayi nasip etsin,ne zaman cikacakmis insallah..
Dediler mi bisey.
Önemli olan doğumdan annenin de bebeğin de sağlıklı çıkması. Ayrıca normal doğum yapıp dikişlerden dolayı yine günlerce kendine gelemeyen acı çeken çok duydum o nedenle her şeyin hayırlısı ve her şey olacağına varıyor zaten. Bebeğinin senin kokuna ihtiyacı var gerisini yanındakiler halleder, sütün de gelmezse mama var bu da dünyanın sonu değil. Dediğim gibi önemli olan ikinizin sağlığı. Hem zaten en kötü senaryoları düşünmüşsün, sezeryan olan bir sürü arkadaşım oldu hiç biri bahsettiğin sorunları yaşamadı.Kızlar sezaryen olacağım için kendimi kötü hissediyorum. Hep normal doğum istedim bekledim ama artık bebeğin kilosu normal doğum yapamayacağım bir noktaya geldi. Doğumdan sonra acım ağrım olursa bebeğimle ilgilenemezsem, sütüm gelmezse sürekli bunları düşünüyorum.
Sagolasin canim ne guzel yazmissin valla, iyi ki biz boyle kocaman bir ailedeyiz yoksa kendimi sakinlestiremiyorumesmeralda5 canım çok geçmiş olsun üzülme bir günü bir güne benzer olmuyo bebişlerin bugün kötüyse yarın muhakkak iyi olacaktır onlar bizden daha kolay yeniliyor kendilerini.
doğuma da yetişemedim kendi yoğunluğumdan Allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı olsun bebiş
Biberonla verdim ben 2-3 gun verdim mama. Sonra sütüm geldi biraktik mamayi. Ama hala sut sagip bazen biberonla veriyorum.Ayni ben, ben de ac biraktim susuz kaldi enfeksiyon oldu diyorum
Mamayi neyle verdin canim
Bebeklerin usudugu elinden ayagindan anlasilmazmis bu arada. Doktorum soyledi. Eli ayagi buz gibi de olsa sorun yok dedi. Burnunun ucu sogursa bil ki bebek usuyordur dedi.Ayni sikinti bende de var cami acik tutuyorum ceyran olmayacak sekilde, 29 derece falan, kolsuz zibin altina pantolon giyiyor ve ustunu ince bir muslin ile ortuyorum...
kaninda enfeksiyon cikti dun kayinvalidem geldin ona uzun kollu giydircez ama diyor..ya usutse aslinda once atesi vs cikmaz mi ne bileyimo kadar uzuldum ki zaten uzgunum kulagimda cinliyor soyledigi
Cocugun kollarini muslinle ortuyorum mesela zaten cikariyor, cikartamayinca miyiklaniyorcok uzuldum ya
Aynisini soylediler, burda boynundan gogsunden bakiyolar usuyo mu diye.Bebeklerin usudugu elinden ayagindan anlasilmazmis bu arada. Doktorum soyledi. Eli ayagi buz gibi de olsa sorun yok dedi. Burnunun ucu sogursa bil ki bebek usuyordur dedi.
Canim ben sarimsaklari soyup kavanoza dolduruyorum. Uzerine zeytinyagi dokuyorm. O sekilde duruyor buzluga da atmiyorum.sarımsak ben de bi ara koymuştum da kötü oldu gibi özel bir yönteminiz var mı? aroması duruyor ama sararıyor gibi dondurup çözdürünce
Not: doğurunca da uyku yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?