2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
tıpkı biz ama 33 günlüğüz biz, bizim hastane çıkışı var müslin var yaşadığınız şehir de önemli
biogaia diye bir damla var dr a gidersende onu tavsiye edecektir vakit kaybetmeden onu alıp düzenli kullanın inşallah iyi gelecektir
NBL marka probiyotik verdi dr geçen haftalarda haftaya tekrar bi gösterelim sizin tavsiyenizi de sorarız inşallah sağolun
aynen öyleyiz zaten kayınvalidem geliyor gün aşırı o oyalıyor biraz o yoksa sürekli memede zaten sussun diye veriyorum el mecbur yoksa yıkıyor evi. duyan çocuğa işkence yapıyorum sanacak. doğduğunda mıyk mıyk ağlayan kızı şimdi görün bir de. sağlıklı olsun da...
Gazı olan bebek emmez sancı vurduğu için sürekli meme istiyorsa sütünüz yetersiz geliyor olabilir yanlış Bilgi vermek istemem sma aç olduğu içinde çok az uyuyup uyanır
onun için de ara ara 1 ölçek mama ile deniyorum dün de denedik böyle yine aynı davranışları devam ettirdi. yerine yatırınca 5 dk durup ağladı. emzirme yastığı kullanıyorum onun üzerine yatırır yatırmaz ağlamayı kesiyor öğrendi artık.

son durum dün gece deliksiz 4 saat kadar uyumuş şükür ama hala kaka yok gaz atıyor ama

esmeralda5
Canim cok cok gecmis olsun, cok uzuldum bebise
Kendini suclayacak yer arama, herseyden olmus olabilir.
Uzun giydirsen ortsen terlese bu sefer terden mi oldu diyecektin..
Allah saglikla kavusmayi nasip etsin,ne zaman cikacakmis insallah..
Dediler mi bisey.

esmeralda5 canım çok geçmiş olsun üzülme bir günü bir güne benzer olmuyo bebişlerin bugün kötüyse yarın muhakkak iyi olacaktır onlar bizden daha kolay yeniliyor kendilerini.
doğuma da yetişemedim kendi yoğunluğumdan Allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı olsun bebiş

sarımsak ben de bi ara koymuştum da kötü oldu gibi özel bir yönteminiz var mı? aroması duruyor ama sararıyor gibi dondurup çözdürünce
Not: doğurunca da uyku yok

maşallah ne hamaratlar var

sarımsak ben de bi ara koymuştum da kötü oldu gibi özel bir yönteminiz var mı? aroması duruyor ama sararıyor gibi dondurup çözdürünce
Valla canım bende ilk defa deneyeceğim. Sarımsakları dövüp içine tuz atıp küçük küçük paketlerde koyacam. Hepsini aynı kaba koyduğunda çıkartınca kötü oluyor dediler. Bende tek kullanımlık koyacam. Bakalım inşallah güzel olur. Beğenmezsem bir daha yapmam bende.

Emzirme ile ilgili herhangi bir problem yasayan herkese Tomris'in emzirme notlarini okumasini tavsiye diyorum.
Simdi son birkac gundeki yazismalari okudum. Bu mesaji oylesine atmistim , simdi siddetle oneriyorum. Emzirmeye bakis aciniz degisecek.

Ben kizima evde sifir kollu zibin giydiriyorum ve sabaha karsi serinligi disinda muslinle bile ortmuyorum. Ama denize 50 metre uzakta oturuyorum. Gunduz uzerine vurmayacak sekilde klima acik oluyor 28 derecede.

Kızlar bir şey merak ediyorum, çok hareketli bebeğin çabuk doğması gibi genel bir durum var mı? Yani bu kadar fazla hareketle artık ya nişanı iter ya su kesesini patlatır diye düşünüyorum. Sizlerin hareket ve doğum zamanları arasındaki bağlantı nasıldı?

Gazdan suphelenenler (gobekleri dusenler) sicak su torbasi koyabilir, su torbasi büyükse baski uygulamayacak sekilde destek olarak elbette. Bir de gaz masajlari ve egzersizleri var youtubeda.

Kızlar sezaryen olacağım için kendimi kötü hissediyorum. Hep normal doğum istedim bekledim ama artık bebeğin kilosu normal doğum yapamayacağım bir noktaya geldi. Doğumdan sonra acım ağrım olursa bebeğimle ilgilenemezsem, sütüm gelmezse sürekli bunları düşünüyorum.

Cok sagol canim
Cok haklisin da iste hic bilemiyorum neden oldugunu umarim soylerler

Yok malesef bir bilgi alamadik hafta sonu oldugu icin.. zaten nobetci doktor yatisini verdi, yarin bilgi alacagiz ogleden sonra belli saatlerde veriyorlarmis...

Önemli olan doğumdan annenin de bebeğin de sağlıklı çıkması. Ayrıca normal doğum yapıp dikişlerden dolayı yine günlerce kendine gelemeyen acı çeken çok duydum o nedenle her şeyin hayırlısı ve her şey olacağına varıyor zaten. Bebeğinin senin kokuna ihtiyacı var gerisini yanındakiler halleder, sütün de gelmezse mama var bu da dünyanın sonu değil. Dediğim gibi önemli olan ikinizin sağlığı. Hem zaten en kötü senaryoları düşünmüşsün, sezeryan olan bir sürü arkadaşım oldu hiç biri bahsettiğin sorunları yaşamadı.

Sagolasin canim ne guzel yazmissin valla, iyi ki biz boyle kocaman bir ailedeyiz yoksa kendimi sakinlestiremiyorum

tesekkur ederim, hic onemli degil saglik olsun da...

Bebeklerin usudugu elinden ayagindan anlasilmazmis bu arada. Doktorum soyledi. Eli ayagi buz gibi de olsa sorun yok dedi. Burnunun ucu sogursa bil ki bebek usuyordur dedi.

Bebeklerin usudugu elinden ayagindan anlasilmazmis bu arada. Doktorum soyledi. Eli ayagi buz gibi de olsa sorun yok dedi. Burnunun ucu sogursa bil ki bebek usuyordur dedi.
Aynisini soylediler, burda boynundan gogsunden bakiyolar usuyo mu diye.

Canim ben sarimsaklari soyup kavanoza dolduruyorum. Uzerine zeytinyagi dokuyorm. O sekilde duruyor buzluga da atmiyorum.

Benim midem bulanıyor son günlerde hayr olsun neden olur ki. İlk 3 ay çekenler varsa bilen bilir bu his gelince aynı anda gelen ağlama hissini. Ne zordu Allahı şükür geçti gitti. Gece gündüz sürekli bulanmak sürekli kusmak

...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…