2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Mamayla biraz oyalaniyor sonra gene ayni. Dediginiz gibi emzik oldum sanirim. Uyuyakalmaktan korkuyorum işte.
aynen 2 göğsümüde emiyor hala meme arıyor az mama veriyorum yinede meme alıp uyuyor bendr kıyamıyorum doktorda istedikçe ver demişti nasıl başa çıkcaz bilemiyorum gündüz değilde geceleri zorluyor bu durum

Benimki de aynı. 2 göğsü toplamda yarım saat emiyor. Biraz mama takviyesi yapıyorum ama hala meme aranıyor parmak emiyor yalanıyor. Mecbur yine memeye alıyorum.

Bende aynisini dusunuyordum ama 39. haftadan selam ederim sana

Oglum karnimda sakindi, su gelmesiyle dogumu baslatti,38. haftasinda, firtina gibi bir evlat cook sukur
Kiz da karnimda asiri hareketli ama cikma belirtisi istegi hicbirseyi yok
İnsallah dogunca da tersi olur,az sakin olur.

Biz bu zamana kadar klima acıyorduk. Bu ara hava biraz serinledi.Şuan gayet kapı pencere açıyorum. Kısa kollu zıbın altına ayaklı alt giydiriyorum. Üzerini de müslin ile örtüyorum.

Kötüyü çağırma canım doğumdan sonra ağrın sızın tabiki olacak ama bebeğinle ilgilenmene engel olacak kadar değil süt olayıda yillarca sezeryanda geç gelir diye duyduk bende sezeryan oldum ve dakikasinda geldi sütüm böyle sütüm gelmeyecek dersen gelmez evrene olumlu mesaj gönder ben zaten sütüm gelecek diye biberon mama felan goturmedim hastaneye zaten vücudun bebeğimi beslemeliyim mesajini gonderiyor çalışıyor hormonlar

Canim son zamanlarda normal diye biliyorum, oglum da cok kusmustum, son gunlerde.
İlk aylar zaten surekli kusuyordum, gece gunduz.
Malesef iyi bilirim o hissi.

Canim ben sarimsaklari soyup kavanoza dolduruyorum. Uzerine zeytinyagi dokuyorm. O sekilde duruyor buzluga da atmiyorum.
çok olursa bazen dondurucuya koymak gerekebiliyor öyle az konur sanki. bizde de hep bir baş soyulup kavanozda durur üzerine zeytinyağı mantıklı tabi

Canim son zamanlarda normal diye biliyorum, oglum da cok kusmustum, son gunlerde.
İlk aylar zaten surekli kusuyordum, gece gunduz.
Malesef iyi bilirim o hissi.
Kızında olmadı mı. Ayyy ikincide olmasa ama ben iki düşük yaptım 5. Haftada o arada bile bulantı koku olayını hissetmiştim önceki ikisinde de. Onun için her hamileliğim böyle olur diye düşünüyorum

Her hamileligin oyle olmaz korkma.
Kizimda da tabi ki bulantim oldu,cok halsiz de kaldim.
Ama asla oglumda ki gibi degildi.
Bulantilara ragmen hic kusmadim mesela.
Oglum da gece uykumdan kalkip kusardim.

Her hamileligin oyle olmaz korkma.
Kizimda da tabi ki bulantim oldu,cok halsiz de kaldim.
Ama asla oglumda ki gibi degildi.
Bulantilara ragmen hic kusmadim mesela.
Oglum da gece uykumdan kalkip kusardim.
Ben de öyle saatlerce ağrı çekerdim yemek yiyemedigim için reflum azardi. Yesem zaten yiyemiyorum. Evde yemek pismesine izin vermiyorum kapıları bile actirmiyorum. Nevresimlerim eşim hatta kendim bile kokuyordu burnuma leş gibi. Boğazım kanardi. Kırk yılda bisi yesem de çıkardı. Tuvalete bile duvarlardan tutarak gidiyordum kimse anlamıyor herkes alışana kadar zaten baya zaman geçti. Kaynanam diyor ki mutfağın kapısını kapattım balkonu açtım azıcık pilavın içine soğan kavurdum. Ama canım benim o bana çürük soğan dolu ambara atıp kafamı içine basmışlar gibi geliyor gibi pek çok atraksiyon yaşadım. Eşime ateş püskürdüm. Ya hepsi anı oldu multivitamine 9. Haftada başlamak zorunda kaldım doktor sonradan kilo yapacak sana ama kilo vermeye devam ediyorsun başlaman lazım demişti.

Herkese merhabalar Öncelikle Allah doğumu bekleyen annelerimize hayırlı ve sağlıklı doğumlar nasip etsin. Evladı doğmuş annelerimize ve minnoşlara sağlık, mutluluk nasip etsin Bir süredir girip gönderileri okuyamadım inşallah herkes sağlıkla kavuşuyordur minnoşlarına
Allah’a şükür bende 7 Ağustosta minnoşumu sağlıkla kucağıma aldım 37+3 te Karaciğer enzimlerimin yükselmiş olması ve düşmemesi doktorumuda tedirgin etti o yüzden 38 i geçmeyi beklemedi doktorum. Sezaryen veya sonda takılması beni çok ürkütüyordu ama öyle korkulacak bir durum değilmiş ikiside Aklından bu konuda soru işareti olan varsa rahatlasın diye söylemek istedim. Ben en çok sonda takılmasından korkuyordum ama doktorum merak etme sana önce sakinleştirici yapıcaz sonra uyumadan takıcaz anlamayacaksın bile dedi. Aynen öylede oldu. Ayrıca yine sezaryen olacaklara tavsiyem ağrı pompası kullanılmasını talep etsinler. Gerçekten hiç ağrım olmadı sayesinde.Çoğu hastane extra ücret alıyormuş ağrı pompasına benim hastanem jest olarak ücretsiz sağladı. Sabah ameliyat oldum akşam tüm işlerimi kendim halledebilir durumdaydım Allah’a şükür

Benim beşinci aya kadar midem bulandı. Öyle zordu ki, mide bulantılarım geçtikten sonra hamileliğin fiziksel ve psikolojik hiç bir etkisi zor gelmedi, zor geçen beş aydan sonra hep çok rahat karşıladım olan şeyleri. Dediğin gibi şükür geçti gitti, şimdi arada benim de bulanır gibi oluyor ama açken oluyor bir şeyler yiyince hemen bastırıyor.

Diyorum ki bu kadar harekete dayanmaz kese ve nişan ama örneğinle tezimi çürüttün sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.

Aa cok benzer seyler yasamisiz canim.
Bir tek benmisim gibi gelirdi bana o zamanlar, degilmisim demek ki..
Ben bir daha omrum boyunca su icemeyecegimi dusunmustum o donem.

Yemek yerken tabagimin yaninda poset hazir tutardim bir de cikarmak icin.
Amann ne zor gunlerdi.

Bunda da ogluma bakmanin verdigi guc belki de bilmiyorum, herseyini yaptim.

Hamileligimin baslarinda bir gun yer elmasi istedi benden, bangoya tutuna tutuna iki buklum yaptim.
Bilen vardir belki, acaip girintili cikintili ve agir kokulu bir sebzedir kendisi

Hepsi gelip geciyor sukur, saglikla gelsinler de, vallahi ben hamileliklerimi hic
sevemedim
Guzel olan tek sey evlat

Diyorum ki bu kadar harekete dayanmaz kese ve nişan ama örneğinle tezimi çürüttün sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.
Biz de hep oyle dedik.
Hatta 30. hafta da bile korkarak bekledik
Masallah ne suyu geldi,ne nisani, ne sancisi.
Hala da nerden yer buluyorsa asiri hareketli.
Sikismasi lazim yani normalde, icim genis herhalde benim diyorum

Benim kizim cok sakin kuzum

Korkmayın ben de normal istemiştim sezeryandan korktuğum için ama düşündüğüm gibi olmadı.Ağrı 1 haftada geçiyor 3 gün oturup kalkarken sıkıntı oluyor. Bebeği emzirirken karnınızın üstüne değil koltuk altınızın arasından vücudunu koyarak emzirebilirsiniz. Süt biraz geç geliyor doğru ama miktarı özelliği sizin yeterli olur inşallah.Şimdiden hayırlı olsun bebişiniz

Seninle günümüz aynı.Bebeğim 17.haftadan beri atom karınca.Hicmi uyumaz bir bebe.Sancilar var bel agrısı var ama ne su ne nişan yok.Kuru kuru ağrı cekiyorum.Sezaryanima 3 gun kaldi.10 gun önce 3800 dü kilosu.4 ü rahat gecmistir.Kafa zaten 40 haftalarda.Ama kendiligimden geleyim demiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…