Bayılırım mobilya kokusuna.Ama bebek sever mi bilmem.6 ayda anca cikiyor yeni mobilya kokusu malesefİki aydır odadaki mobilya kokusu çıkmadı. 3 hafta havalandırdım sonra sirkeli karbonatlı su ile sildim yerleştirdim tüm eşyalarını. Üzerine bir buçuk ay geçti neredeyse ama hala koku var. Kapakları açık şekilde gece gündüz havalaniyor ama inşallah eşyalara sinmemistir tekrar çıkartmak da istemedim
Rahat ol. Ağrın bebeğini görene kadar. İlgileniyorsun Allah güç veriyor.Kızlar sezaryen olacağım için kendimi kötü hissediyorum. Hep normal doğum istedim bekledim ama artık bebeğin kilosu normal doğum yapamayacağım bir noktaya geldi. Doğumdan sonra acım ağrım olursa bebeğimle ilgilenemezsem, sütüm gelmezse sürekli bunları düşünüyorum.
Masallah canimmBenim kizim cok sakin kuzum
Hepsi aynı demekki yeni jenerasyon bebeklerininBenimki de aynı. 2 göğsü toplamda yarım saat emiyor. Biraz mama takviyesi yapıyorum ama hala meme aranıyor parmak emiyor yalanıyor. Mecbur yine memeye alıyorum.
Hic bilmiyorum canim hafta sonu oldugu icin bilgi alamiyoruz... hemsireler malesef bilgi vermiyor sadece ne kadar yedigini falan soyluyorlar 3 saatte bir sagip goturuyorum... anne sutu ile daha hizli iyilesir kuzumMasallah canimm
Son durum nedir sizde,nasil oldu bebis..
Hiç merak etme, böyle olumsuz da düşünme canım :)Kızlar sezaryen olacağım için kendimi kötü hissediyorum. Hep normal doğum istedim bekledim ama artık bebeğin kilosu normal doğum yapamayacağım bir noktaya geldi. Doğumdan sonra acım ağrım olursa bebeğimle ilgilenemezsem, sütüm gelmezse sürekli bunları düşünüyorum.
Aynı dert bende de varİki aydır odadaki mobilya kokusu çıkmadı. 3 hafta havalandırdım sonra sirkeli karbonatlı su ile sildim yerleştirdim tüm eşyalarını. Üzerine bir buçuk ay geçti neredeyse ama hala koku var. Kapakları açık şekilde gece gündüz havalaniyor ama inşallah eşyalara sinmemistir tekrar çıkartmak da istemedim
İyilesir canimm, sabir insallah az kaldiHic bilmiyorum canim hafta sonu oldugu icin bilgi alamiyoruz... hemsireler malesef bilgi vermiyor sadece ne kadar yedigini falan soyluyorlar 3 saatte bir sagip goturuyorum... anne sutu ile daha hizli iyilesir kuzum
Bende bebek iri diye sezeryan oldum normal olmazdı zaten iyi ki sezeryan oldu diyorum bende normal cok istedim olmadı ama benım cok zor oldu sonrası bebege bakabilirsin stres yapma bebek sağlıklı olsun da ben gögus yarasından cok cektım hala ugraşıyorum ilk doğumumdu o kadar acemi olmama rağmen yineiyi atlattım benim cok zor toparlanmadan 15 gun oldu hala sezeryan yerim agrıyor inşallah senın öyle olmazKızlar sezaryen olacağım için kendimi kötü hissediyorum. Hep normal doğum istedim bekledim ama artık bebeğin kilosu normal doğum yapamayacağım bir noktaya geldi. Doğumdan sonra acım ağrım olursa bebeğimle ilgilenemezsem, sütüm gelmezse sürekli bunları düşünüyorum.
Insallah cok tutmazlar onu antibiyotik tedavisi yapiyorlar sanirimİyilesir canimm, sabir insallah az kaldi
Yarin daha iyi bilgi alirsin.
Ben de 6-7 baş soyup koyuyorum iste. Duruyor bayağı ama buzluga atmadm hic.çok olursa bazen dondurucuya koymak gerekebiliyor öyle az konur sanki. bizde de hep bir baş soyulup kavanozda durur üzerine zeytinyağı mantıklı tabi
Valla canım benim bebeğimde çok hareketli hiç durmuyor. Ama bende miyom var bebeğin yerini daralttığı için bebek rahat değil yerleşemiyo dedi doktor. 30. Haftada kasılmalarım başladı benim. Doktorum adalat crone diye bi hap verdi. Onunla rahatladım biraz. Hatta perşembe kontrole gittim bebeğin hiç rahat değil adalatı vermeseydim çok erken doğardı şükür bu kadar tutabildik içerde bebeği dedi. 38+1 im bu arada yarın sabah sezeryanla doğum yapıcamKızlar bir şey merak ediyorum, çok hareketli bebeğin çabuk doğması gibi genel bir durum var mı? Yani bu kadar fazla hareketle artık ya nişanı iter ya su kesesini patlatır diye düşünüyorum. Sizlerin hareket ve doğum zamanları arasındaki bağlantı nasıldı?
bizimki emziği kabul etmiyor ağzıyla eliyle bir şekilde atıyorO zaman çok zor onu unuttur vermeyi dusunursen yalancı emzok ver. Yoksa hayatta seni bırakmaz gece gündüz ağzından çıksın istemez.
sezeryan bünyeye göre sanki herkesin ağır geçmiyor, kimine anestezi dokunuyor kimine dokunmuyor. 5. günde büyük oranda ben toplamıştım bir hafta geçince ağrı sızı kalmamıştı iyi düşün iyi olsun.Kızlar sezaryen olacağım için kendimi kötü hissediyorum. Hep normal doğum istedim bekledim ama artık bebeğin kilosu normal doğum yapamayacağım bir noktaya geldi. Doğumdan sonra acım ağrım olursa bebeğimle ilgilenemezsem, sütüm gelmezse sürekli bunları düşünüyorum.
Tarihi bana yakın arkadaşların doğum yaptığını/yapacağını duyunca çok heyecanlanıyorum. Dualarım seninle hayırlısıyla kucağına al, miyomdan da pırıl pırıl kurtulursun inşallahValla canım benim bebeğimde çok hareketli hiç durmuyor. Ama bende miyom var bebeğin yerini daralttığı için bebek rahat değil yerleşemiyo dedi doktor. 30. Haftada kasılmalarım başladı benim. Doktorum adalat crone diye bi hap verdi. Onunla rahatladım biraz. Hatta perşembe kontrole gittim bebeğin hiç rahat değil adalatı vermeseydim çok erken doğardı şükür bu kadar tutabildik içerde bebeği dedi. 38+1 im bu arada yarın sabah sezeryanla doğum yapıcam
İnsallah kuzumInsallah cok tutmazlar onu antibiyotik tedavisi yapiyorlar sanirim
O konuda korkma , 3 gün kalkma oturmada sıkıntı yaşayacaksın ama bu bebeğini emzirmene ilgilenmene engel değil, hemşire ya da refakatçin bebeği verdiğinde yattığın yerden rahatça emzirebilirsin . Süt konusuda geç gelirse mama verilir zaten aç kalmaz bebek. Ben 2 doğumumuda sezeryan yaptım , hemen geldi sütüm ikisindede. Yani her sezeryanda geç geliyor diye bir durumda yok. Doğumdan hemen sonra vücut adapte oluyor gönlünü ferah tut. Bol bol gelecektir sütün.Kızlar sezaryen olacağım için kendimi kötü hissediyorum. Hep normal doğum istedim bekledim ama artık bebeğin kilosu normal doğum yapamayacağım bir noktaya geldi. Doğumdan sonra acım ağrım olursa bebeğimle ilgilenemezsem, sütüm gelmezse sürekli bunları düşünüyorum.
Yok canim sor sor benim de basima ne geldi ise zaten yetersiz bilgi almamdan geldiİnsallah kuzum
Saglikla annesinin kucagina gelsin
Asagi yukari bisey soylemiyorlar mi, ne zaman iyilesir vs, cocuk dr u bilgi vermiyor mu..
Devlette mi,ozelde mi..
Ay cok sordum demi, kusura bakma..
Ama yeni dogum yapmis lohusa annelere az daha anlayisli olup bilgi verseler keske
Bir de nasil anladiniz canim enfeksiyon belirtisi neydi ?
Uykudan uyandıramamak mı enfeksiyon belirtisi bi kac gun önce benım bebegım de uyanmıyordu emmiyordu akşamın da doktora gittik gaz dan dolayı dedı gercekten de gaz masajı falan yaptık damla verdi rahatladı kendıne geldıYok canim sor sor benim de basima ne geldi ise zaten yetersiz bilgi almamdan geldi
Ozel hastaneye goturduk...
saat 11 den 5 e kadar sut beslemek icin uyandiramadim onu neler yaptik ama gozunu aciyor 3 dakika o kadar uyandiramayinca hastaneye gitmeye karar verdik ates vs.yoktu...
hafta sonu oldugu icinde doktor nobetci doktor crp 6.4 cikti referans degeri 0-5... her zaman yatis vermiyorlar ama yeni doganlarda bu tip enfeksiyonlar hizli ilerledigi icin yatis verildi.. normalde ilacla tedavi edilebilir ama yogun bakimda olmq sebebi 0-28 gun arasinda olmasi... bu crp 18 e cikanda var 180e de... tamamen enfeksiyonla alakali iste... mesela normal doktor hafta ici calisan yani 6.4 ile yatis vermiyormus..
Bu arada 18e cikan arkadasin bebeginde de asiri aglama hali varmis..
Bizi hastane mi yanlis yonlendirdi bilmiyorum ana yeni dogan oldugu icin 30 cc yeter bir hafta hem sizinde sutunuz gelir dedi ama bence yetmedi idrarla atamadi. Ki en son 40-45 veriyorduk ☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?