2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Alemsin ya :) hic gulcem yoktu kiz
Cok agir olmadigini ve iyi oldugunu biliyorum, sütümü etkilemesin diye aglamamaya calisiyorum... kisa aglama nobetlerini saymaz isek...
bizi covid sebebi ile iceri almiyorlar bir de
Hemsire sagolsun resim cekmis bir kac tane
Canim minigim gulumsuyor bir de orda

Tamam iste bak, supersin, ben akli dengesini kaybetmis bir lohusa gibiydim
Hani kimi lohusa bebegini istemezmis ya,ben tam tersi mesela karanlik sokakta yururken goremiyorum diye nefesini kontrol ederdim falan.

Umarim Allahım cok amin,bunda oyle olmam
Gulumsuyor dedın ya, aklıma getırdın, oglum da sarılık oldugunda uyanmaz, uykusunda gulumserdı falan.
Melekler gulduruyor derlerdı.
Ben daha çok ağlardım, 3 gunluktu bır de, 3 günlük ömründe melekler güldürüyor diye dram yaratırdım

Bir kaç güne çıkacaktır canım, bu yazdıklarımızda burda hatıra kalacak, okuyup gülümseyeceğiz inşallah

Tabi önce doğurursam daha benim lohusalığımda var
Bakalım nasıl olacagım.

Bu arada oğlum bugün anne bu bebek doğmayı bilmiyor bence dedi
Haklısın oğlum dedim

O nefes kontrolleri bende de var ya paranoyaklik dimi

gercekten oglun cok hakliymis dilli duduk
Yaa ben hamileligimde de oyleydim simdi de oyleyim, annem babam esim hepsi benden daha cok hamile ve lohusa...
dun annemler hastaneye geldi hepsi salya sumuk, sakin aglama sutun kesilir diyorlar.... yaa dedim siz niye geliyorsunuz daha cok stres bana...

Doguma gidicegim gun zaten hastaneye almiyorlar tekrar konusuruz donusumlu girersiniz belki 1 kisi 1 kisi dedim... Biz bebek dogunca sizi arariz zaten hastane 20 dk gelirsiniz dedim sabahin korunde gelmisler, gelmisleri gec bir de tum gece uyumamislar heyecandan falan...
daha ne hikayeler var gorsen, annem agliyor ben teselli ediyorum...
ula arkadas bu tam tersi degil miydi

Ee canım sen lohusalığını yapmazsan böyle rol çalarlar

Kızlar bebişi karnında titreyen var mı desem,çok mu abest bir soru olur
Bizim zilli resmen titriyor,korkutuyor hatta anlatamam nasıl tuhaf bir his..
Çıtlama, hıckırma derken bir de bu cıktı
Bugün benim de oldu hatta eşimle konuştuk ne yapmış olabilir de böyle titredi ki diye belki geriniyordur diye düşündük çok garip bişey gerçekten

Dun aksam 11 sabah 6 gaz mesaisi ile selam ederim

Gazı olan bebek emmez sancı vurduğu için sürekli meme istiyorsa sütünüz yetersiz geliyor olabilir yanlış Bilgi vermek istemem sma aç olduğu içinde çok az uyuyup uyanır
Aynen öyle cnm bizde ilk cocukta çok çektik emsin emsin diye diye çocuğu palyaço ya çevirdik bütün düzeni bozduk süt yok 24 saat memedeydi çocuk yok gazı var yok bilmem ne derken ne uyku bıraktık çocukta ne bişe. 2. Sinde emzirdim baktım kizirdaniyor doymadı verdim mamayı o rahat ben rahat. 20 ay da emdi.. bizimde dün gece gaz sancimiz tavandi memeyle savaşıyor resmen ağzına sokmamak için, garip garip hareketler. Gazi olan çocuk o an emmez, ha rahatlatirsin yine emer o ayrı ama sürekli memedeyse mama vermekte fayda var. Yoksa o uyku sorununu duzensizligin huysuzlugun acısı zor çıkıyor uzun sure cekiuorsun..

Al
Yeni gördüm bu paylaşımı çok duygulandım dayanamadım sizlerle de paylaşmak istedim .Dilerim Allahtan bol bol şifa versin bu güzel kuzu iyileşsin..
Allah şifa versin..
Hiçbir anne evladıyla sınanmasın inşallah
Lütfen görenler az çok demeden elden ne geliyorsa destek olsun. Biz de o anne yerinde olabilirdik..
Paylaşım için teşekkürler

Kızlar hastanede yatıştayım. Gece 1 gibi uyumuşum 1 saat kadar. Sancıyla uyandım. Planlı sezeryan olmasa bile bu gece kesin gelecekmişim hastaneye. 10 dakkada bir sancım tutuyor. Doktorum 1 saate kadar gelicek dört dönüyorum odada. Karnım aç susadım. 11 den sonra yeme içme yasak. Gözümün önünden halay çeken kızarmış tavuklar geçiyo

Aa kısmete bak, bebeğin karar verdiği zaman da bu zamanmış hayırlısıyla al kucağına.

Ben de yine uyuyamadım iki gündür nazar değdim kendime. Acayip çatı kemiğim ağrıyor sürekli de sağ sol döndüğüm için her dönüşte uyanıyordum en son kalktım zaten. Doğum yapacak olanların Allah yardımcısı olsun darısı başımıza gercekten azıcık kaldı heyecan tavan.

Saglikla sihatle kucagina al insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…