Alemsin ya :) hic gulcem yoktu kizSana oyle geliyor, cok da normal boyle hissetmen.
Hatta bisey itiraf edeyim, bence cok cok guclu duruyorsun.
Ben olsam hastane kapisinda yatip bayilirdim falan
Oglum sarilik oldugunda uyanmiyor emmiyor diye dr a aglayarak gider, aglamaktan konusamazdim uyanmiyor bu diye
Dr bana cocuk iyi ama seni yatirabilirim demisti
Herkes cok hizli buyuyor derdi, hic buyumeyecek gibi gelirdi..
Hepsi gececek canim, gececek gibi gelmese de gececek
Bak bunu da anlatayim.
Ben oglumu dogdugundan bu yana hep organik sut yumurtayla, kahvaltisinda avakadolarla asiri ozenli besledim,hala oyleyim bu arada
Ama o bu kadar ozene ragmen 1ile 2 yas arasinda tam 8 kere antibiyotik kullanmisti, yasadigim hezeyani sen dusun..
Biz elimizden geleni yapiyoruz ama olacak yine oluyor.
Seninle alakali hicbisey yok, saglikla gelecek insallah kucagina
Tamam iste bak, supersin, ben akli dengesini kaybetmis bir lohusa gibiydimAlemsin ya :) hic gulcem yoktu kiz
Cok agir olmadigini ve iyi oldugunu biliyorum, sütümü etkilemesin diye aglamamaya calisiyorum... kisa aglama nobetlerini saymaz isek...
bizi covid sebebi ile iceri almiyorlar bir de
Hemsire sagolsun resim cekmis bir kac tane
Canim minigim gulumsuyor bir de orda
O nefes kontrolleri bende de var ya paranoyaklik dimiTamam iste bak, supersin, ben akli dengesini kaybetmis bir lohusa gibiydim
Hani kimi lohusa bebegini istemezmis ya,ben tam tersi mesela karanlik sokakta yururken goremiyorum diye nefesini kontrol ederdim falan.
Umarim Allahım cok amin,bunda oyle olmam
Gulumsuyor dedın ya, aklıma getırdın, oglum da sarılık oldugunda uyanmaz, uykusunda gulumserdı falan.
Melekler gulduruyor derlerdı.
Ben daha çok ağlardım, 3 gunluktu bır de, 3 günlük ömründe melekler güldürüyor diye dram yaratırdım
Bir kaç güne çıkacaktır canım, bu yazdıklarımızda burda hatıra kalacak, okuyup gülümseyeceğiz inşallah
Tabi önce doğurursam daha benim lohusalığımda var
Bakalım nasıl olacagım.
Bu arada oğlum bugün anne bu bebek doğmayı bilmiyor bence dedi
Haklısın oğlum dedim
Ee canım sen lohusalığını yapmazsan böyle rol çalarlarO nefes kontrolleri bende de var ya paranoyaklik dimi
gercekten oglun cok hakliymis dilli duduk
Yaa ben hamileligimde de oyleydim simdi de oyleyim, annem babam esim hepsi benden daha cok hamile ve lohusa...
dun annemler hastaneye geldi hepsi salya sumuk, sakin aglama sutun kesilir diyorlar.... yaa dedim siz niye geliyorsunuz daha cok stres bana...
Doguma gidicegim gun zaten hastaneye almiyorlar tekrar konusuruz donusumlu girersiniz belki 1 kisi 1 kisi dedim... Biz bebek dogunca sizi arariz zaten hastane 20 dk gelirsiniz dedim sabahin korunde gelmisler, gelmisleri gec bir de tum gece uyumamislar heyecandan falan...
daha ne hikayeler var gorsen, annem agliyor ben teselli ediyorum...
ula arkadas bu tam tersi degil miydi
Bugün benim de oldu hatta eşimle konuştuk ne yapmış olabilir de böyle titredi ki diye belki geriniyordur diye düşündük çok garip bişey gerçektenKızlar bebişi karnında titreyen var mı desem,çok mu abest bir soru olur
Bizim zilli resmen titriyor,korkutuyor hatta anlatamam nasıl tuhaf bir his..
Çıtlama, hıckırma derken bir de bu cıktı
Cok fena canm ya, Allah korusun böyle havale geçiriyor gibi,baya titriyorBugün benim de oldu hatta eşimle konuştuk ne yapmış olabilir de böyle titredi ki diye belki geriniyordur diye düşündük çok garip bişey gerçekten
Dun aksam 11 sabah 6 gaz mesaisi ile selam ederimEvet çok şükür biz bitirdik sayılır Rabbim sağ salim kurtarsın inşallahta darısı sizin başınıza. Pazartesi sabah 5-6 gibi alacak o yüzden 1 gece önceden yatırıyor. Valla doğum yapanlar hiç uyumuyo durmuyo bebek diyolar bende korktum şişe donatesimide yaptım doğumdan sonra yapamam diye. Bi turşularım kaldı onuda eylül sonuna kadar yaparım bebek biraz büyürse uykusu çoğalır inşallah
Aynen öyle cnm bizde ilk cocukta çok çektik emsin emsin diye diye çocuğu palyaço ya çevirdik bütün düzeni bozduk süt yok 24 saat memedeydi çocuk yok gazı var yok bilmem ne derken ne uyku bıraktık çocukta ne bişe. 2. Sinde emzirdim baktım kizirdaniyor doymadı verdim mamayı o rahat ben rahat. 20 ay da emdi.. bizimde dün gece gaz sancimiz tavandi memeyle savaşıyor resmen ağzına sokmamak için, garip garip hareketler. Gazi olan çocuk o an emmez, ha rahatlatirsin yine emer o ayrı ama sürekli memedeyse mama vermekte fayda var. Yoksa o uyku sorununu duzensizligin huysuzlugun acısı zor çıkıyor uzun sure cekiuorsun..Gazı olan bebek emmez sancı vurduğu için sürekli meme istiyorsa sütünüz yetersiz geliyor olabilir yanlış Bilgi vermek istemem sma aç olduğu içinde çok az uyuyup uyanır
Allah şifa versin..Yeni gördüm bu paylaşımı çok duygulandımdayanamadım sizlerle de paylaşmak istedim .Dilerim Allahtan bol bol şifa versin bu güzel kuzu iyileşsin..
Aa kısmete bak, bebeğin karar verdiği zaman da bu zamanmışKızlar hastanede yatıştayım. Gece 1 gibi uyumuşum 1 saat kadar. Sancıyla uyandım. Planlı sezeryan olmasa bile bu gece kesin gelecekmişim hastaneye. 10 dakkada bir sancım tutuyor. Doktorum 1 saate kadar gelicek dört dönüyorum odada. Karnım aç susadım. 11 den sonra yeme içme yasak. Gözümün önünden halay çeken kızarmış tavuklar geçiyo
Saglikla sihatle kucagina al insallah.Kızlar hastanede yatıştayım. Gece 1 gibi uyumuşum 1 saat kadar. Sancıyla uyandım. Planlı sezeryan olmasa bile bu gece kesin gelecekmişim hastaneye. 10 dakkada bir sancım tutuyor. Doktorum 1 saate kadar gelicek dört dönüyorum odada. Karnım aç susadım. 11 den sonra yeme içme yasak. Gözümün önünden halay çeken kızarmış tavuklar geçiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?